Mina favoriter (0)
BOiNYTT - En unik tjänst utifrån dina behov som byggherre

BOiNYTT - En unik tjänst utifrån dina behov som byggherre


Det är något speciellt med att sälja ett hem som inte finns.

Det krävs lite extra av oss mäklare att sälja bostäder som bara presenteras på en ritning eller i en visningsbostad. För det nybyggda hemmet handlar det om att sälja en föreställning om hur det kommer att kännas när det står klart. Det kräver fantasi och kreativitet tillsammans med lång erfarenhet och specialkunskap.
På Mäklarringen BOiNYTT har vi just dessa egenskaper. Vår centrala grupp samarbetar med kedjans 65 lokala kontor. Det ger dig både vår expertis kring nyproduktion och lokal kunskap om varje ort. Vi blir din professionella affärspartner genom hela projektet.

 

Vi kan hjälpa dig bygga rätt hem.

Det är du som byggherre som bestämmer när vi ska komma in i projektet. Vill du, är vi gärna med på planeringsstadiet. Med våra kunskaper om marknaden, målgrupper och konkurrenter, kan vi göra en analys av vilken typ av bostäder som efterfrågas i det aktuella området. 
I nästa steg börjar vårt mäklaruppdrag. Vi kan hålla i hela marknadsförings- och försäljningsprocessen av ditt nybyggnadsprojekt. Ta fram presentationsmaterial, hålla i visningar och hjälpa köparna med utformning och tillval. Vi finns där, från intresseanmälan till utkvittering av nyckeln.


Vill du veta mer om hur vi på Mäklarringen BOiNYTT arbetar och vad vi kan hjälpa dig med? Vi har tagit fram en bra informationsbroschyr som vi gärna skickar till dig, kostnadsfritt och utan att du som byggherre förbinder dig till något. Beställ den genom att skicka ett mejl till boinytt@maklarringen.se


 

Ett smart val!

Välj Smart när du skall sälja din bostad och bjud in 40 000 extra personer till din visning. Läs mer...

SEB erbjuder bolån

SEB erbjuder konkurrenskraftiga och
förmånliga bolån.
Ansök om lånelöfte här.
Information om effektiv ränta, klicka här.  

BOiUTLAND

Är du en av dom som funderar på ett hem utomlands? Du är inte ensam. Läs mer om utlandsköp genom att klicka på bilden.

Mäklarringen Svenska AB, Ropstensslingan 11c, 115 42 Stockholm, support@maklarringen.se