Mina favoriter (0)
Office img

BOiUTLAND

Tänk dig att gå till affären i sandaler. I december.

Är du en av dem som funderar på ett hem utomlands? Du är inte ensam, allt fler köper bostäder där solen värmer mer och längre. Somliga för att ha något eget att besöka på semestern, andra för att bo i permanent. Att köpa en bostad utomlands kan också vara en god affär på några års sikt.
På Mäklarringen har vi i många år hjälpt våra kunder att hitta och köpa hem i bl.a. Spanien, Cypern och Turkiet. Vi hjälper dig genom processen med alla lagar och regler som skiljer sig från våra svenska.
Vi finns dessutom på plats i landet, själva eller med utvalda partners, så att du alltid har någon att kontakta när du har frågor om köpet.

Spanien - Costa Blanca

BOiUTLAND

Direkt: +34 647 60 85 27
Mobil: +34 647 60 85 27

BOSTÄDER TILL SALU Skicka ett E-mail

Costa Blanca

- läs mer

Det är enkelt att köpa bostad i Spanien med hjälp av Mäklarringen. Efter mer än 10 år på Costa Blanca har vi skaffat oss en kunskap och kännedom om allt som rör bostadsköp i vårt område. Vi har alltid hundratalet väl utvalda begagnade fastigheter, men även ett stort utbud av nyproduktion av såväl hus, radhus och lägenheter. Vi hjälper dig genom hela köpprocessen. All personal på vårt kontor pratar Svenska samt har lång erfarenhet av bostadsmarknaden på Costa Blanca. Vi har kunskap om de områden vi säljer, efter lång tids erfarenhet i det egna området.

Under köpprocessen hjälper vi till med kontakter så att du kan finansiera ditt hus eller din lägenhet. Vi rekommendera kunniga advokater, jurister eller civilekonomer för att på ett tryggt och säkert sätt genomföra köpet eller försäljningen. Det går bra för oss och vi får ständigt in många nya sälj uppdrag.

Vi tror på omsorg, ärlighet och god affärssed – Mäklarringen ett tryggt val!

Spanien - Costa del Sol

BOiUTLAND

Direkt: 08-519 701 23
Mobil: 08-519 701 23

BOSTÄDER TILL SALU Skicka ett E-mail

Costa del Sol

- läs mer

Costa del Sol, även kallad Spanska solkusten, lockar tusentals turister årligen. Det är kanske inte så konstigt med tanke på att de erbjuder c:a 300 soltimmar om året. Lägg där till den varma medeltemperaturen och succén är given.

Spanska solkusten är den del av Andalusiens kustremsa som sträcker sig från Nerja i öster till Manilva i väster, kustremsan är c:a 20 mil lång. På solkusten hittar du allt från långa sandstränder till klippor och småvikar att svalka dig i. Förutom strandliv så lockar också Costa del Sol många golfare, här finns ett stort urval av golfbanor med stor variation. Du hittar även massor av kultur, historia och spännande sevärdheter. Till Granada till exempel är det bara några timmar. Och vill du uppleva det gamla genuina Spanien tar du dig bara upp till någon av de små byarna i bergen.

Vi tror på omsorg, ärlighet och god affärssed – Mäklarringen ett tryggt val!

Spanien - Valencia

BOiUTLAND

Direkt: +34 601 071 021
Mobil: +34 601 071 021

BOSTÄDER TILL SALU Skicka ett E-mail

Valencia

- läs mer

Välkommen till vackra Valencia!
Spaniens tredje största stad är Valencia, en orörd pärla med en genuin blomstrande kultur med 787 266 invånare. 

Valencia har allt man kan önska sig!

Cypern

BOiUTLAND

Direkt: 070 580 62 38
Mobil: 070 580 62 38

BOSTÄDER TILL SALU Skicka ett E-mail

Cypern

- läs mer

Mäklarringens kontor på Norra Cypern drivs av Ossian Bråthén som har lång erfarenhet av den nordcypriotiska bostadsmarknaden och har under åren byggt upp ett professionellt nätverk av partners på Norra Cypern. Vi guidar våra kunder fram till det område, läge och bostad som önskas. Tillsammans med våra partners finns Mäklarringen Cypern på plats för att besvara frågor och hjälpa till i hela köpprocessen. Vår personal har kunskap om de områden de säljer på efter lång tids erfaren i det egna området. Vi rekommenderar kunniga advokater för att på ett tryggt och säkert sätt genomföra köpet eller försäljningen.

Kvalité och hög standard är två ledord som vi på Mäklarringen lever efter. Det innebär bland annat att det är hos Mäklarringen Norra Cypern som du hittar de bästa bostäderna som är till salu på Norra Cypern. Vi tror på omsorg, ärlighet och god affärssed och att du ska känna dig trygg i hela bostadsköpet.

Turkiet

BOiUTLAND

Direkt: 031-3409772
Mobil: 0731-521311

BOSTÄDER TILL SALU Skicka ett E-mail

Turkiet

- läs mer

Visste du att tusentals Européer har köpt fastighet längs Turkiets kust de senaste åren, vilket har visat sig vara smarta köp. Om du letar efter en semesterbostad och senare vid pensioneringen ett hem i solen är Turkiet en oslagbar plats.

Här finns de aktiviteter för alla åldrar, intressant historia, naturens skönhet, ett varmt klimat och mycket god mat. Här kan du kan golfa, cykla och vandra i bergen. Segla, dyka och simma i de turkosblå Medelhavet eller bara göra ingenting och njuta av livet i ett behagligt klimat året runt.

Sedan marknaden för utländska köpare öppnade i juli 2003 har de varit stor ökning och stark efterfrågan på att köpa fastigheter i Turkiet.

Ett smart val!

Välj Smart när du skall sälja din bostad och bjud in 40 000 extra personer till din visning. Läs mer...

SEB erbjuder bolån

SEB erbjuder konkurrenskraftiga och
förmånliga bolån.
Ansök om lånelöfte här.
Information om effektiv ränta, klicka här.  

BOiUTLAND

Är du en av dom som funderar på ett hem utomlands? Du är inte ensam. Läs mer om utlandsköp genom att klicka på bilden.

BOiUTLAND