Mina favoriter (0)
Office img

Mäklarringen Kommersiellt

Kommersiellt
Vill du köpa eller sälja en kommersiell fastighet eller ett fastighetsbolag - Då har du kommit rätt. Med stor kompetens och engagemang hjälper vi dig till en lyckad affär, för både säljare och köpare. 
> klicka här för att se aktuellt utbud av kommersiella fastigheter.

Säljuppdrag
Vill du sälja en kommersiell fastighet erbjuder vi ett heltäckande koncept. Från värdering av fastigheten, via marknadsföring och försäljning till kontraktskrivning och tillträde.

Köpuppdrag
Vill du köpa en kommersiell fastighet hjälper vi dig gärna med bankkontakter, försäkringsbolag, jurister. Genom vårt kundregister informeras du om fastigheter som vi ska förmedla och som passar dina önskemål.

Mäklarringen kommersiellt är ett  affärsområde inom Mäklarringen. Vi har stor erfarenhet av fastighetsförvaltning och projektledning, marknadsföring och kommunikation samt försäljning och kundservice, Alla viktiga delar i fastighetsmäklartjänsten.

Vi ställer höga krav på våra mäklare när det gäller kompetens och etik.
Vi har gedigen mäklarutbildning och vi är självklart registrerade och ansvarsförsäkrade. Välkommen att kontakta oss!


 

Carl-Fredrik Björkbom

Fastighetsmäklare

Direkt: 08-718 14 44
Mobil: 070-624 16 51

Skicka ett E-mail

Om mig

- läs mer

Jag heter Carl-Fredrik Björkbom och har jobbat inom fastighetsbranschen sedan 1972. Från 1997 har jag arbetat som fastighetsmäklare med inriktning på hyres-, industri- och affärsfastigheter. Under åren har jag skaffat mig ett stort kontaktnät och har erfarenhet av fastighetsförvaltning, lokalförmedling, hyresförhandling och lokalkontraktsskrivning.

Fritiden spenderas med familj och vänner gärna med god mat och dryck.

Benny Forsius

Reg. fastighetsmäklare

Direkt: 0176-570 50
Mobil: 0708-801410

Skicka ett E-mail

Om mig

- läs mer

Fastigheter är det jag har ägnat mig åt hela min yrkeskarriär från att rensa ogräs till att vara VD för ett köpcentrum. Har en mycket bred och djup kunskap i bostadsrättsförvaltning. Pluggade till fastighetsförvaltare och fastighetsmäklare 1988. Driver med framgång sedan 2007 Mäklarringen i Norrtälje tillsammans med Gunnar Schüler. Det bästa med att vara fastighetsmäklare är alla trevlig kundmöten.

Björn Nykvist

Reg fastighetsmäklare

Direkt: 0555-10132
Mobil: 070-6854200

Skicka ett E-mail

Om mig

- läs mer

Jag heter Björn Nykvist och har jobbat som fastighetsmäklare hos Mäklarringen i Grums sedan 2009. Tidigare drev jag verksamheten under namnet Grums Fastighetsbyrå. Under många år arbetade jag med finansiering av bostäder hos Swedbank. Bl a i Grums och Karlstad. Jag har också byggt tre hus vilket innebär att jag har en god kunskap om hus och om finansiering. Idag bor jag i Norsbron tillsammans med min fru. Vi har fyra barn som idag är utflugna till olika orter i Sverige.

Crister Sjöberg

Fastighetsmäklare

Direkt: 060-157650
Mobil: 070-246 0316

Skicka ett E-mail

Ewa Sommarborg

Kontorschef - Reg. Fastighetsmäklare

Direkt: 08-36 96 90
Mobil: 0735-29 37 55

Skicka ett E-mail

Om mig

- läs mer

Jag heter Ewa Sommarborg och har förmånen att arbeta på trevliga Östermalm. Intresset för bostäder i området är stort och vi har kunder som aktivt letar efter sin drömbostad. Om du går i säljtankar tveka inte att kontakta mig för en kostnadsfri värdering där jag berättar om vår mäklartjänst och om hur du kan göra ditt livs bästa affär.

Lars Bäckström

Registrerad fastighetsmäklare

Direkt: 090-14 93 90

Skicka ett E-mail

Mats Wennermark

Kontorsansvarig

Direkt: 031-414646
Mobil: 0761-414649

Skicka ett E-mail

Om mig

- läs mer

Jag ansvarar för kontoret och att mäklarna har allt de behöver för att kunna utföra ett högkvalitativt arbete. Mitt arbete är att jobba med kvalitetssäkring samt att ansvara och utveckla vårt unika ”Mäklar trainee program.”  Jag har arbetat som kontorschef inom mäkleri sedan 2008, innan dess arbetade jag med projektledning i stora industriprojekt inom Volvo. Målet som jag har är: ” En trygg och kvalitetssäkrad mäklare ger en bättre affär för både säljare och köpare.”

Monica Oddshammar

Reg. Fastighetsmäklare

Direkt: 0411-78980
Mobil: 0705-418980

Skicka ett E-mail

Om mig

- läs mer

Tidigare har jag jobbat på bank i 20 år. Jag har nu varit verksam fastighetsmäklare i 19 år och drivit Mäklarringen i Ystad sedan 1998. Det bästa med jobbet är att hjälpa säljare och köpare till en bra affär. Det handlar inte bara om att förmedla bostäder, utan rådgivningen till kunderna är en stor del av jobbet. Det kan handla om boendekostnadskalkyler, reavinstberäkning, frågor kring flytten, hjälp med städning- och flytt-tjänster mm. Ska Du sälja under året så börja med en kostnadsfri rådgivning hos mig.

Peter Johansson

Kontorsägare - Reg. Fastighetsmäklare

Direkt: 08-36 96 90
Mobil: 0708-36 96 90

Skicka ett E-mail

Om mig

- läs mer

Jag heter Peter Johansson och är kontorsägare för Mäklarringen Östermalm - Gärdet. Jag har jobbat som fastighetsmäklare i området i över 19 år och bor med min familj på Östermalm vilket gör att jag känner till området mycket väl. Jag lägger ned ett stort engagemang i varje försäljning då min strävan är att göra våra kunder nöjda och få maximalt betalt till en rimlig kostnad.

Peter Lindeberg

Registrerad Fastighetsmäklare

Direkt: 090-149393
Mobil: 070-5957577

Skicka ett E-mail

Om mig

- läs mer

Redan över 20 år i branschen!
Tiden går fort när man har roligt...Utbildade mig till mäklare redan vid 19 års ålder och har varit aktiv i branschen sedan dess. Detta gör naturligtvis att erfarenhetsbanken är välfylld. Den erfarenheten delar jag mer än gärna med mig av vid förmedlingen av ert boende. Funderar ni på att sälja slott eller koja - kontakta mig!

Peter Lindeberg

Ett smart val!

Välj Smart när du skall sälja din bostad och bjud in 40 000 extra personer till din visning. Läs mer...

SEB erbjuder bolån

SEB erbjuder konkurrenskraftiga och
förmånliga bolån.
Ansök om lånelöfte här.
Information om effektiv ränta, klicka här.  

BOiUTLAND

Är du en av dom som funderar på ett hem utomlands? Du är inte ensam. Läs mer om utlandsköp genom att klicka på bilden.

Mäklarringen Kommersiellt