Mina favoriter (0)
Accepterat pris läs mer

Fakta

Boarea:32 kvmRum:1Biarea:3 kvmDriftskostnad:3.891 kr / årAvgift:1.760 kr / mån
Våning:2 av 2Andelstal:0,3392 
referensobjekt

Referensobjekt

Denna bostad är såld och är nu ett referensobjekt. Är du intresserad av att få veta mer om bostaden är du välkommen att kontakta ansvarig mäklare.

Mäklarringen Nacka

Ekuddsvägen 14 D, Ekudden

ETTA MED HÖG STANDARD! Superfräsch och insynsskyddad etta med närhet till natur och bra kommunikationer. I detta bekväma boende finns allt man kan önska sig och den franska balkongen bjuder på sol från lunch till sen kväll om sommaren. Till lägenheten hör även ett rymligt förråd. Välkommen på visning!

Interiör

- läs mer

Allmän beskrivning

HALL
Hall men plats för avhängning i form av en hatthylla. På golvet ligger det ekparkett och rummet bjuder på omedelbar närhet till tre garderober samt badrum och förråd. På insidan av dörren sitter det även en elmätare där det går bra att följa dagsförbrukningen osv.

BADRUM
Väl tilltaget badrum med plats för både tvättmaskin, torktumlare och handduksvärmare för den som önskar. Badrummet är helkaklat i vitt och på golvet ligger det svarta klinker och det är givetvis utrustat med golvvärme. Ett mindre fönster bjuder på ljusinsläpp via loftgången. Utrustning: dusch, handfat, wc, spegel och vägghängt badrumsskåp.

KÖK
Kök med plats för matbord i anslutning till vardagsrummet med utsikt mot den franska balkongen. Hela köket går i modern stil med vita skåpsluckor, diskbänk av rostfritt stål och bänkskiva av laminat i färgen svart. Ovan bänkskivorna sitter det vitt kakel och under överskåpen finner vi en ljusramp. Väggarna i detta rum är vitmålade och även här ligger det ekparkett på golvet. Utrustning: kyl och frys, ugn med glaskeramikhäll och en fläkt.

VARDAGSRUM/SOVRUM
Detta rum bjuder på flera möjligheter för smart möblering så som att ha en mindre säng och soffa, ett sängskåp och en större soffgrupp eller varför inte en bäddsoffa. Rummet har två insynsskyddade fönster i sydvästläge samt en glasdörr till den franska balkongen med glasvägg i färgen blå. Både dörren och samtliga fönster är utrustade med rullgardiner. Väggarna i detta rum är vitmålade och på golvet ligger det samma snygga ekparkett som i resten av lägenheten.

FRANSK BALKONG
Fransk balkong i bästa sydästläge som bjuder sol från lunch fram till sen kväll. Perfekt för att vädra ut men framförallt för att släppa in naturen om sommaren.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett förråd om ca 3 kvm. Förrådet är ett kallförråd och ni finner det precis utanför ytterdörren i loftgången.

Planritning Planritning

Fastighetsmäklaren informerar

Vår roll som fastighetsmäklare är att objektivt förmedla information mellan köpare och säljare utan att påverka denna information. Bud som kommer in före kontraktsskrivning måste vi förmedla till säljaren för att låta säljaren fatta alla beslut. Köpet är således inte klart förrän kontraktet är påskrivet. Köpare och säljare har enligt lag rätt att, i samband med att köpeavtalet tecknas, få en skriftlig budhistorik över samtliga angivna bud med budgivares namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp.

Fakta

- läs mer

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2011

Fastighetsbeteckning

Sicklaön 141:3

Lägenhetsnummer

107

Fönster

3-glas

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Ventilation

Mekanisk till- och frånluft


Energideklaration

Finns för närvarande inte.

Datum

-

Energiprestanda

-

Klass

-

Driftskostnad

Totalt enligt spec nedan

C:a 3.891 kr/år med 1 personer i hushållet.

Uppvärmning

-

Hushållsel

2.400 kr

Vatten/avlopp

-

Sotning

-

Väg/samfällighetsavgift

-

Renhållning

-

Försäkring (exkl. lösöre)

1.491 kr

Övrigt

-

Energiförbrukning

1600 kWh per år

Elleverantör

Fortum

Nätleverantör

Boo Energi

Kommentar

-

Förening

- läs mer
Brf Ekuddshöjden

ALLMÄNT
Föreningen Brf Ekuddshöjdens fastigheter byggdes 2011 och innefattar totalt 134 lägenheter. Brf Ekuddshöjden är en äkta förening och var tidigare en del av Brf Ekudden. Brf Ekuddshöjdens första årsredovisning är ännu inte klar, föreningen hänvisar till Brf Ekuddens årsredovisning. Det finns inte några planerade avgiftshöjningar. Föreningen tillåter inte juridiska personer. Föreningen anser sig ha mycket god ekonomi.

ÖVERLÅTELSE OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgift och pantsättningsavgift får tas ut efter beslut av styrelsen. Överlåtelseavgiften betalas av köparen á 1112,50 kr. Pantsättningsavgift faktureras låntagaren á 445 kr.

GARAGE
Garageplats finns att hyra för 750 kr/månad, det är förnärvarande inte någon kö.

KABEL-TV
Grundutbud ingår.

BREDBAND
Fiber från Telia, ingår ej i avgiften.

TVÄTTSTUGA
Närmsta tvättstuga hittar ni i grannhuset.

Området

- läs mer

Allmänt

NÄROMRÅDET
Ekudden bjuder på ett naturnära boende vid kanten av populära och vackra Järlasjön. Här finns en strandpromenad utmed vattnet och tillgång till gröna kullar och härlig grillplats på berget. På vintern när sjön fryser är det populärt att åka skridskor eller skidor över isen. På sommaren kan ni ta ett morgon- eller kvällsdopp vid de badbryggor som ligger längs vattnet och är som gjorda för avkoppling och lata dagar i solen. Det finns långsträckta cykelbanor och fina promenadstråk runt om. Här är det bara att packa picknikorgen och ta sig ut i naturen med familj och vänner. På andra sidan sjön ligger Nackareservatet och för den som gillar skid- och snowboardåkning ligger populära Hammarbybacken inte mer än någon minuters bilfärd bort. Nyckelvikens naturreservat erbjuder en anrik miljö med underbar natur.

NACKARESERVATET
Stora Nackareservatet i sydvästra Nacka mot Stockholm och Tyresö behöver knappast presenteras. Det är ett 700 hektar stort friluftsområde med det popuära och mysiga Hellasgården som en naturlig utgångspunkt.

NYCKELVIKEN
På Sicklaön med samma infart som Nacka Strand finner man populära Nyckelviken med 134 hektar natur. Åker man genom områdets skog och ängar når du hembygdsmuseum, lantgård med djur, café, motionsspår mm.

VELAMSUND
I östra nacka finner vi Velamsund, ett 700 hektar stort område som omsluter Velamsundsviken och Insjön med friluftsgård. Det är en stor magasinsbyggnad med rastlokal, omklädningsrum och duschar, mm. Nacka Naturskola, ett 2,5 km långt elljusspår för löpning och skidåkning, Nacka Ridklubb, båtklubb, kajakklubb, golfklubb, Långa raden - en huslänga från 1800-talet med restaurang, glashytta, butik mm. Inte mycket längre bort finns Telegrafberget där Restaurang Telegraf ligger nere vid vattnet och som blev utnämnd till Årets Lunchrestaurang i Nacka 2009.

GUSTAVSBERG
Till Värmdö och Gustavsberg kan man ta sig med bil men även längs den fina gång- och cykelbanan som går mellan Lännersta och Gustavsberg. Gustavsberg är ett gammalt brukssamhälle som på ett charmigt sätt har lyckats med blandningen av modernt och gammalt. I Gustavsbergs Hamn, ett par minuters promenad från centrum, finns småbutiker, café och restaurang. Ett flertal factory outlets inom glas, porslin och keramik. Stockholms nyaste konsthall hittar du också i hamnen med olika nutida utställningar samt en unik glasexpo. I samma hus, Gula Byggningen, hittar du en mycket trevlig presentbutik med konsthantverk från de många lokala hantverkarna. Du hittar även Keramisk Center vilken är huvudattraktionen i Gustavberg med sin fasta utställning med gammalt och nytt porslin ofta kombinerad med olika specialutställningar. I Gustavsberg finns uppskattade Gustavsbergbadet med äventyrsavdelning.

Kommunikation

BUSS
Ekudden bjuder på utmärkta kommunikationsmöjligheter och härifrån kan ni ta er till och från staden dygnet runt. Kyrkvikens busstation ligger precis nedanför husen och härifrån går det att ta sig in till staden på ca 10 minuter. Busslinje 71 går direkt till Norrmalmstorg. På gångavstånd vid Finntorp finns det dessutom en busstation med täta turer dygnet runt. Saltsjöbanan nås vid Nacka station eller Järlasjö. Med bil tar det cirka fem minuter in till innerstaden.

TÅG
Även Saltsjöbanan ligger på bekvämt gångavstånd och det går bra att ta tåget in till staden både från Nacka station eller station Järlasjö. Tåget tar dig in till Slussen på ca 10 minuter.

CYKEL
Det finns långsträckta cykelbanor i området och det tar inte mer än 10 minuter att cykla ner till Hammarby Sjöstad för att strosa omkring.

Parkering

PARKERING
Föreningen har inte någon egen parkering utan boende får hyra från grannföreningarna som har både parkeringshus och markparkering ute. I dag håller föreningen på att förhandla med den nyaste föreningen om x antal parkeringsplatser i parkeringshuset under de nybyggda husen på Ekuddsvägen och som boende kan man ställa sig i kö. Det finns även besöksparkering till föreningen, här går det bra att stå upp till fyra timmar med p-skiva. Lite längre ner på gatan finner vi även betalparkering.

Närservice

FINNTORP CENTRUM
På bekvämt gångavstång ligger Finntorps centrum. I Finntorps centrum finner vi restauranger, (kinesisk, Japansk och Italiensk) butiker, café / konditori, livs, videobutik, blomsteraffär och frisör.

NACKA FORUM
Ca 5 min bort finner vi Nacka Forum, ett av Sveriges största köpcentrum fullt av bland annat. mode, hobby, teknik och mat. Här finns allt du behöver tack vare cirka 150 butiker, caféer och restauranger. Du finner även service, så som bank, vårdcentral, biltvätt, skomakare och kemtvätt. I det tillhörande parkeringsgaraget finns inte mindre än 1900 extra breda parkeringsplatser och dessutom är de tre första timmarna gratis. I området finns vi även ICA Maxi som kan vara bra när det är dags för storhandling och utbudet i Ektorps centrum inte räcker till.

SICKLA KÖPKVARTER
Även Sickla köpkvarter ligger inom bekvämt avstånd, det tar inte mer än 7-8 minuter till fots. Där finns det ett stort affärs- och nöjesutbud med ca 150 butiker av olika slag. Här finns allt man kan önska sig i form av shopping, kläder, inredning, elektronik, livsmedel samt ett flertal restauranger och caféer. Det erbjuds även ett stort utbud av kultur och nöjen. I Dieselverkstaden som idag innehåller kultur i mångfald har man förvandlat Atlas Copcos gamla verkstäder till en populär mötesplats med bland annat bibliotek, restaurang, caféer och konsthall. Där arrangeras teaterföreställningar, konserter och utställningar. I Dieselverkstaden finns vi även en SF biograf med 6 salonger, samt Klätterverket ett inomhuscenter för klättring med 1000 kvm klättervägg. Vill man motionera så finns även olika träningsanläggningar till exempel SATS iTrim och Friskis & Svettis samt bowlinghall.

Fri värdering

- läs mer

Bokalkyl

- läs mer


Ditt tips har skickats!

Mäklare

Louise Klingborg Louise Klingborg Fastighetsmäklare

Saltsjöbadsvägen 18
131 50 Saltsjö-Duvnäs
Direkt: 08-53338421
Mobil: 070-333 54 21

Skicka e-post till mäklaren Mäklarringen Nacka Fri värdering

Mäklare i Nacka - Mäklarringen, Mäklarringen Nacka Saltsjöbadsvägen 18 131 50 Saltsjö-Duvnäs   , 08-715 72 00, nacka@maklarringen.se