Mina favoriter (0)
Office img

Mäklarringen Ekerö

VI HAR SÅLT HALVA EKERÖ

Välkommen till mäklarna som förmedlar flest bostäder på Mälaröarna. Vi har tillsammans genomfört över 2000 bostadsaffärer. Idag har vi en marknadsandel på drygt 40%. Det kan du dra nytta av. Du får tillgång till vårt aktuella kundregister och det största kontaktnätet. Dessutom bor vi själva här. Vi känner till alla dagis, skolor, badvikar och smultronställen.

ENGAGEMANG SOM GÖR SKILLNAD

Vi är ett extremt tajt team som tillsammans hjälps åt att hitta rätt köpare till din bostad, och nytt boende till dig som ska sälja. Hos oss får du sex mäklare till priset av en. Det är ett koncept som gjort oss klart marknadsledande.

Vi ligger i framkant vad det gäller nytänkande och kundanpassar kontinuerligt vårt försäljningsmaterial. Vår målsättning är att ha både nöjda säljare och köpare. Först då har vi gjort ett bra jobb. Välkommen att höra av dig så berättar vi hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig till en lyckad bostadsaffär. Du hittar oss i den röda ladan vid Ekerövägen.

Helene Dahlbäck

Reg. Fastighetsmäklare

Direkt: 08-560 328 40
Mobil: 0708-37 03 03

Skicka ett E-mail

Om mig

- läs mer

Jag heter Helene Dahlbäck och är kontorschef och ägare av Mäklarringen Ekerö. Tillsammans med ett fantastiskt team av fastighetsmäklare och assistenter driver jag idag Ekerös största och klart marknadsledande mäklarfirma. Efter 27 år som fastighetsmäklare tycker jag fortfarande att jag har världens roligaste jobb. Jag har ett stort intresse för inredning och trädgård, så kombinationen att arbeta med boendefrågor och själva försäljningsprocessen som drivkraft gör att mäklaryrket passar mig perfekt. Jag bor i Lundhagen med man och tre i stort sett utflugna barn. Alla mina år som mäklare och förälder här på Mälaröarna har gjort att jag skaffat mig ett enormt stort kontaktnät och har stenkoll på Ekerös bostadsmarknad. Idag har kontoret vuxit och jag lägger en hel del tid på utvecklingsfrågor för såväl vårt Ekerökontor som för Mäklarringen centralt.

Carola Sellman

Reg. Fastighetsmäklare

Direkt: 08-560 328 40
Mobil: 0702-56 00 77

Skicka ett E-mail

Om mig

- läs mer

Jag heter Carola Sellman och arbetar som fastighetsmäklare här på Mälaröarna. Jag är uppvuxen här och bor tillsammans med min man och våra två tonåringar på Färingsö. Att vara fastighetsmäklare är att ha ett roligt jobb! Yrket bjuder på stor variation och en mängd möten med intressanta och trevliga personer. Förra året firade jag 20-års jubileum som fastighetsmäklare. Med all den erfarenhet och det breda kontaktnät jag har skaffat mig under åren, kan jag hjälpa dig till det bästa i en av ditt livs viktigaste affär. Bostadsaffären! Varmt välkommen. Vi ses!

Lena Falck

Aukt. Fastighetsmäklare

Direkt: 08-560 328 40
Mobil: 070-759 59 97

Skicka ett E-mail

Om mig

- läs mer

Jag heter Lena Falck och arbetar som auktoriserad fastighetsmäklare på Mäklarringen Ekerö sedan 2000. Här trivs jag och känner mig som hemma. Jag började arbeta på Mäklarbyrå i Malmö 1988 och har under min verksamma tid förmedlat både bostadsrätter, villor och fritidshus.
Min målsättning är att alltid få nöjda kunder med glädje kan rekommendera mig till vänner och bekanta.

Maria Pettersson

Reg. Fastighetsmäklare

Direkt: 08-560 328 40
Mobil: 0737-28 63 28

Skicka ett E-mail

Om mig

- läs mer

Hej, jag heter Maria och jag har mitt fritidsintresse som arbete. Jag brinner för det jag gör och går in i varje enskilt uppdrag så som om det gällde försäljning av mitt eget hus. Mitt engagemang är det som alltid gör skillnaden. Om du letar efter en mäklare som med brinnande intresse för både dig och din bostad är jag rätt val för dig när du vill inleda en diskussion om försäljning. Jag ser fram emot att hjälpa dig!

Cecilia Ternow

Reg. Fastighetsmäklare

Direkt: 08-560 328 40
Mobil: 0709-492 492

Skicka ett E-mail

Om mig

- läs mer

Mitt namn är Cecilia Ternow. Att kunna bo och arbeta här på Mälaröarna är ett privilegium! Jag bor med man och tre barn i Skärvik på Ekerö. Jag älskar mitt jobb som mäklare och det märks! Att alltid göra det lilla extra för att överträffa förväntningar är en självklarhet för mig. Hör av dig för ett förutsättningslöst möte, jag besvarar alla dina boendefrågor.

Tina Hennicks

Reg. Fastighetsmäklare

Direkt: 08-560 328 40
Mobil: 070-441 12 92

Skicka ett E-mail

Om mig

- läs mer

Hej, jag heter Tina Hennicks och bor på Färingsö med sambo och barn. Att arbeta som fastighetsmäklare är ett fantastiskt roligt och varierande yrke där det viktigaste för mig är att säljare och köpare känner sig trygga och välinformerade under hela processen. Jag guidar dig genom din försäljning eller ditt köp, och tar reda på vad som är viktigast för dig.


 

Mia Falk

Mäklarassistent

Direkt: 08-560 328 40
Mobil:

Skicka ett E-mail

Om mig

- läs mer

Jag heter Mia Falk och är mäklarassistent på Mäklarringen Ekerö sedan 2004. Det är jag som tar hand om det administrativa i er bostadsaffär. Jag ser till att kontoret är bemannat tillsammans med Amelie för att kunna ge både köpare och säljare bra service.

Amelie Keiller

Mäklarassistent

Direkt: 08-560 328 40
Mobil:

Skicka ett E-mail

Om mig

- läs mer

Jag heter Amelie Keiller och har jobbat som mäklarassistent sedan 2004. Jag är uppvuxen på Munsö och bor idag i Bromma med sambo och hund. Tillsammans med mina kollegor guidar jag dig rätt i din bostadsaffär. Min roll är att ta hand om det administrativa och tillsammans med Mia ser jag till att kontoret är bemannat för att kunna ge både köpare och säljare bra service.Kontaktuppgifter

Mäklarringen Ekerö

Ekerövägen 82
178 37 Ekerö

Telefon: 08-56032840

Fax: 08-56411840

Skicka ett E-mailLänkar

 

Om Ekerö

Ekerö kommun
Avloppsguiden
Skå återvinningscentral
Närlunda vägförening
Anmälan ägarbyte Närlunda vägförening
Stockby vägförening
Gällstaö Samfällighetsförening
Älvnäs vägförening
Fortum

Försäljning och statistik

Statistik sålda hus på Ekerö 2011/2012/2013

Lagar och regler

Fastighetsmäklarinspektionen
Useful information from FMN in other languages
Lantmäteriet
Skatteverket

Ett smart val!

Välj Smart när du skall sälja din bostad och bjud in 10 000 extra personer till din visning. Läs mer...

SEB erbjuder bolån

SEB erbjuder dig i samarbete med Mäklarringen förmånliga bolån.
Ansök om bolånelöfte här.
Information om effektiv ränta, klicka här.  

BOiUTLAND

Är du en av dom som funderar på ett hem utomlands? Du är inte ensam. Läs mer om utlandsköp genom att klicka på bilden.

Våra aktuella bostäder

Vår lånevagn!

Gratis lånevagn för våra kunder. Ring oss så berättar vi mer.

Mäklarringen Ekerö, Ekerövägen 82 178 37 Ekerö , 08-56032840, ekero@maklarringen.se