Mina favoriter (0)
Office img

Mäklarringen Ekerö

VI HAR SÅLT HALVA EKERÖ

Välkommen till mäklarna som förmedlar flest bostäder på Mälaröarna. Vi har tillsammans genomfört över 2000 bostadsaffärer. Idag har vi en marknadsandel på drygt 40%. Det kan du dra nytta av. Du får tillgång till vårt aktuella kundregister och det största kontaktnätet. Dessutom bor vi själva här. Vi känner till alla dagis, skolor, badvikar och smultronställen.

ENGAGEMANG SOM GÖR SKILLNAD

Vi är ett extremt tajt team som tillsammans hjälps åt att hitta rätt köpare till din bostad, och nytt boende till dig som ska sälja. Hos oss får du sex mäklare till priset av en. Det är ett koncept som gjort oss klart marknadsledande.

Vi ligger i framkant vad det gäller nytänkande och kundanpassar kontinuerligt vårt försäljningsmaterial. Vår målsättning är att ha både nöjda säljare och köpare. Först då har vi gjort ett bra jobb. Välkommen att höra av dig så berättar vi hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig till en lyckad bostadsaffär. Du hittar oss i den röda ladan vid Ekerövägen.

Helene Dahlbäck

Reg. Fastighetsmäklare

Direkt: 08-560 328 40
Mobil: 0708-37 03 03

Skicka ett E-mail

Om mig

- läs mer

Jag heter Helene Dahlbäck och är kontorschef och ägare av Mäklarringen Ekerö. Tillsammans med ett fantastiskt team av fastighetsmäklare och assistenter driver jag idag Ekerös största och klart marknadsledande mäklarfirma. Alla mina år som mäklare och förälder här på Mälaröarna har gjort att jag skaffat mig ett enormt stort kontaktnät och har stenkoll på Ekerös bostadsmarknad. Idag har kontoret vuxit och jag lägger en hel del tid på utvecklingsfrågor för såväl vårt Ekerökontor som Mäklarringen centralt.

Carola Sellman

Reg. Fastighetsmäklare

Direkt: 08-560 328 40
Mobil: 0702-56 00 77

Skicka ett E-mail

Om mig

- läs mer

Jag heter Carola Sellman och är uppvuxen här på Mälaröarna och bor tillsammans med min man och våra två snart vuxna söner på Färingsö. Yrket bjuder på stor variation och en mängd möten med intressanta och trevliga personer. För några år sedan firade jag 20-årsjubileum som fastighetsmäklare. Med all den erfarenhet och breda kontaktnät jag har skaffat mig under åren kan jag hjälpa dig att göra ditt livs bästa bostadsaffär.

Lena Falck

Aukt. Fastighetsmäklare

Direkt: 08-560 328 40
Mobil: 070-759 59 97

Skicka ett E-mail

Om mig

- läs mer

Jag heter Lena Falck och arbetar som auktoriserad fastighetsmäklare på Mäklarringen Ekerö sedan 2000. Här trivs jag och känner mig som hemma. Jag började arbeta på Mäklarbyrå i Malmö 1988 och har under min verksamma tid förmedlat både bostadsrätter, villor och fritidshus.
Min målsättning är att alltid få nöjda kunder som med glädje kan rekommendera mig till sina vänner och bekanta.

Maria Pettersson

Reg. Fastighetsmäklare

Direkt: 08-560 328 40
Mobil: 0737-28 63 28

Skicka ett E-mail

Om mig

- läs mer

Hej, jag heter Maria och jag har mitt fritidsintresse som arbete. Jag jobbar alltid utifrån övertygelsen att varje enskild bostadsaffär ska få ta både den tid och det engagemang i anspråk som krävs. Jag brinner för det jag gör och går in i varje enskilt uppdrag så som om det gällde försäljning av mitt eget hus. Mitt engagemang och lyhördhet är det som alltid gör skillnaden. Om du letar efter en mäklare som med brinnande intresse för både dig och din bostad är jag rätt val för dig när du vill inleda en diskussion om försäljning. Jag ser fram emot att hjälpa dig!

Tina Hennicks

Reg. Fastighetsmäklare

Direkt: 08-560 328 40
Mobil: 070-441 12 92

Skicka ett E-mail

Om mig

- läs mer

Hej, jag heter Tina Hennicks och bor på Färingsö med sambo och barn. Att arbeta som fastighetsmäklare är ett fantastiskt roligt och varierande yrke där det viktigaste för mig är att säljare och köpare känner sig trygga och välinformerade under hela processen. Jag guidar dig genom din försäljning eller ditt köp, och tar reda på vad som är viktigast för dig.


 

Mia Falk

Mäklarassistent

Direkt: 08-560 328 40

Skicka ett E-mail

Om mig

- läs mer


Jag heter Mia Falk och är mäklarassistent på Mäklarringen Ekerö sedan 2004. Det är jag som tar hand om det administrativa i er bostadsaffär. Jag ser till att kontoret är bemannat tillsammans med Pernilla för att kunna ge både köpare och säljare bra service.Kontaktuppgifter

Ekerövägen 82
178 37 Ekerö

Telefon: 08-560 328 40

Fax: 08-564 118 40

Skicka ett E-mailLänkar

 

Om Ekerö

Ekerö kommun
Förskolor i Ekerö kommun
Skolor i Ekerö kommun
Avloppsguiden
Skå återvinningscentral
Närlunda vägförening
Anmälan ägarbyte Närlunda vägförening
Stockby vägförening
Gällstaö Samfällighetsförening
Älvnäs vägförening
Ellevio

Försäljning och statistik

Statistik sålda hus på Ekerö 2015


Lagar och regler

Fastighetsmäklarinspektionen
Useful information from FMN in other languages
Lantmäteriet
Skatteverket
NYHET! Förnyelselagen Servitut


Ett smart val!

Välj Smart när du skall sälja din bostad och bjud in 40 000 extra personer till din visning. Läs mer...

SEB erbjuder bolån

SEB erbjuder konkurrenskraftiga och
förmånliga bolån.
Ansök om lånelöfte här.
Information om effektiv ränta, klicka här.  

BOiUTLAND

Är du en av dom som funderar på ett hem utomlands? Du är inte ensam. Läs mer om utlandsköp genom att klicka på bilden.

Våra aktuella bostäder

Vår lånevagn!

Gratis lånevagn för våra kunder. Ring oss så berättar vi mer.

Mäklarstatistik

Sålda hus på Ekerö 2015

Mäklarringen Ekerö, Ekerövägen 82 178 37 Ekerö , 08-560 328 40, ekero@maklarringen.se