Mina favoriter (0)
Alla är olika – det tar vi hänsyn till när du anlitar oss

Alla är olika – det tar vi hänsyn till när du anlitar oss

Alla är vi olika. Det tar vi hänsyn till när du anlitar oss. Oavsett om du bor mitt i centrum eller avlägset på landsbygden så är det ofta ditt livs största affär det handlar om. Då ska du känna dig trygg. Mäklarringen har nära 70 bobutiker över hela Sverige, från Luleå i norr till Ystad i söder. Du känner din bostad, vi kan bostadsmarknaden, blir det bättre än så?


Trettio år med kunden i fokus
Mäklarringen har funnits i över trettio år. Varje år får vi förtroendet att genomföra tusentals bostadsaffärer, det har lärt oss en hel del om lägenheter, villor och fritidshus runtom i landet.
När Mäklarringen en gång startades gick Sverige på lågvarv. Mitt i 80-talets ekonomiska kris tänkte få svenskar på att byta bostad. Trots det visades stort intresse för att öppna mäklarkontor när den lokala entreprenören Bengt Olofsson beslutade sig för att ta upp kampen med de stora mäklarföretagen.

Idag lever vi i en digital värld. Våra bostadsannonser når ut snabbt, brett och finns ständigt tillgängliga. Våra kunder och mäklare finns över hela Sverige, men också i Turkiet, Spanien och på Cypern. Ja, ibland över hela världen faktiskt. Under trettio år har mycket förändrats på den svenska bostadsmarknaden. Idag har vi nära 200 mäklare och administratörer som gör allt för att försäljningen av just din bostad ska bli en lyckad affär, medarbetare som är precis lika laddade som Bengt en gång var när det kommer till att vara kundens förstaval.

Medarbetarna trivs på Mäklarringen
Vi ägs av våra medlemmar. Det innebär att all vinst återinvesteras i verksamheten. Medarbetarna är vår viktigaste resurs, därför gör vi allt för att våra mäklare och administratörer hela tiden ska få chansen att utvecklas inom företaget. Något som också bidrar till att ge våra kunder bästa möjliga service.

2013 och 2014 utsågs vi till en av Sveriges bästa arbetsgivare. Några av förklaringarna till det är att vi stödjer Läkarmissionens arbete för föräldralösa barn i Mocambique, ger stor personlig frihet till våra mäklare och administratörer samt att vi hela tiden strävar efter att bli bättre. Våra medarbetare trivs hos oss. Det gör våra kunder också.

Välkommen till Mäklarringen!

 

Grundat: 1981
Antal anställda: cirka 200
Antal butiker: cirka 70 i hela landet samt butiker i Turkiet, Spanien och på Cypern.
Huvudkontor: Ropstensslingan 11c, Stockholm

 

Ett smart val!

Välj Smart när du skall sälja din bostad och bjud in 40 000 extra personer till din visning. Läs mer...

SEB erbjuder bolån

SEB erbjuder konkurrenskraftiga och
förmånliga bolån.
Ansök om lånelöfte här.
Information om effektiv ränta, klicka här.  

BOiUTLAND

Är du en av dom som funderar på ett hem utomlands? Du är inte ensam. Läs mer om utlandsköp genom att klicka på bilden.

Mäklarringen Svenska AB, Ropstensslingan 11c, 115 42 Stockholm, support@maklarringen.se