Mina favoriter (0)
Office img

Mäklarringen Östermalm - Gärdet

GÖR DITT LIVS BÄSTA BOSTADSAFFÄR MED MÄKLARRINGEN ÖSTERMALM - GÄRDET.

VI SÅLDE NYLIGEN DEN DYRASTE MINDRE LÄGENHETEN PÅ ÖSTERMALM NÅGONSIN - 21 KVM FÖR 3 500 000KR (166 666 KR PER KVM) ÄR DET DIN TUR NU?
Läs mer om försäljningen här>>

Vår målsättning i varje bostadsaffär är att få ut maximalt betalt för just din bostad, vilket vi också har fått en utmärkelse i Privata Affärer som löd: ÅRETS MEST PRISVÄRDA MÄKLARE - MAXIMALT BETALT TILL EN RIMLIG KOSTNAD! Vi nöjer oss inte med nöjda kunder. Vi vill ha imponerade kunder.

Vi gör det lilla extra för våra kunder som inte många andra mäklare gör t.e.x. vi är oftast 2 mäklare på allmänna visningar, viss styling inför visningar och fotografering ingår! Ring så berättar vi mer! Vi på Mäklarringen Östermalm - Gärdet gör det både tryggt, enkelt och smidigt för er som ska köpa eller sälja sin bostad. Vi kan via våra kompetenta samarbetspartners hjälpa er med allt mellan himmel och jord: - Hantverkare inom alla områden - Flyttstädning - Flyttfirma - Magasinering - Lånelöfte och förmånliga bostadslån genom SEB m.m.

Välkommen till oss på Mäklarringen - Din Mäklare på Östermalm - Gärdet - Norra Djurgårdsstaden - Hjorthagen

Peter Johansson

Kontorsägare - Reg. Fastighetsmäklare

Direkt: 08-36 96 90
Mobil: 0708-36 96 90

Skicka ett E-mail

Om mig

- läs mer

Jag heter Peter Johansson och är kontorsägare för Mäklarringen Östermalm - Gärdet. Jag har jobbat som fastighetsmäklare i området i över 19 år och bor med min familj på Östermalm vilket gör att jag känner till området mycket väl. Jag lägger ned ett stort engagemang i varje försäljning då min strävan är att göra våra kunder nöjda och få maximalt betalt till en rimlig kostnad.

Ewa Sommarborg

Kontorschef - Reg. Fastighetsmäklare

Direkt: 08-36 96 90
Mobil: 0735-29 37 55

Skicka ett E-mail

Om mig

- läs mer

Jag heter Ewa Sommarborg och har förmånen att arbeta på trevliga Östermalm. Intresset för bostäder i området är stort och vi har kunder som aktivt letar efter sin drömbostad. Om du går i säljtankar tveka inte att kontakta mig för en kostnadsfri värdering där jag berättar om vår mäklartjänst och om hur du kan göra ditt livs bästa affär.

Madeleine Christov

Lokalkonsult & Mäklarassistent

Direkt: 08-36 96 90
Mobil: 073-3973956

Skicka ett E-mail

Om mig

- läs mer

Jag heter Madeleine Christov och har arbetat som mäklarassistent i 6 år. Jag har privilegiet att arbeta med ett jobb jag älskar och ge den lilla extra servicen till både mäklarna och våra kunder. Personlig engagemang och arbetsglädje är något jag strävar efter. Mina arbetsuppgifter är många inom Mäklarringen och jag har även hand om försäljningar/överlåtelser av lokaler.

Patricia Sierra Wiklund

Mäklarassistent

Direkt: 08-36 96 90
Mobil: 08-36 96 90

Skicka ett E-mail

Om mig

- läs mer
Jag heter Patricia Sierra Wiklund och har arbetat på Mäklarringen Östermalm - Gärdet i snart ett år. Mina arbetsuppgifter är varierande, från att skriva intag till att för- och efterlappa inför försäljningar - det jag kan assistera mäklarna med. Jag bor själv på Östermalm sedan några år tillbaka och är därmed bekant med området.

Niklas Persson

Mäklarassistent

Direkt: 08-36 96 90
Mobil: 073-04 69 003

Skicka ett E-mail

Om mig

- läs mer

Jag heter Niklas Persson och arbetar på Mäklarringen Östermalm - Gärdet som assistent. Mina dagliga arbetsuppgifter är varierande och assisterar mäklarna och ni kunder med allt vad ni kan tänkas behöva hjälp med.                

Öppettider

Måndag - Fredag 10:00 - 18:00Kontaktuppgifter

Valhallavägen 159

115 53 Stockholm

Telefon: 08-36 96 90

Fax: 08-663 61 01

Skicka ett E-mail

Visa på kartaLänkar

REKORDFÖRSÄLJNING

 

Ett smart val!

Välj Smart när du skall sälja din bostad och bjud in 40 000 extra personer till din visning. Läs mer...

SEB erbjuder bolån

SEB erbjuder konkurrenskraftiga och
förmånliga bolån.
Ansök om lånelöfte här.
Information om effektiv ränta, klicka här.  

BOiUTLAND

Är du en av dom som funderar på ett hem utomlands? Du är inte ensam. Läs mer om utlandsköp genom att klicka på bilden.

Våra aktuella bostäder

Flyttfirma 7 Trappor utan hiss erbjuder bohagsflytt för privatpersoner samt kontor- och företagsflytt. De har mångårig erfarenhet i branschen och ser till att din flytt går snabbt och smidigt!

Mäklarringen Östermalm - Gärdet, Valhallavägen 159 115 53 Stockholm , 08-36 96 90, ostermalm@maklarringen.se