Mina favoriter (0)
Office img

Du kan vara trygg, vi har sålt ca 1 600 bostäder i Österåker de senaste 5 åren!

Din bostad är värd en riktigt bra fastighetsmäklare! Vi älskar det vi arbetar med och vårt mål är att alltid nå toppresultat. Det kan vara totalpriset, kvadratmeterpriset eller något annat.

Kontakta oss så berättar vi gärna mer om våra tjänster som lyfter fram din bostad på ett attraktivt sätt. Vi erbjuder ett heltäckande servicepaket där vi förenklar genom att ta hand om er försäljning med bla flyttstädning, finansiering, besiktning och flytthjälp.

Vi är ett oberoende företag utan kopplingar till bank och försäkringsbolag, det gör att vi kan skräddarsy din försäljning på bästa sätt.

Maximal exponering på både hemnet och blocket i kombination med tidningsannonser och vårt unika spekulantregister gör att du får bra betalt.
Naturligtvis finns det ingenting som ersätter kunskap och erfarenhet. Hos oss kan du känna dig trygg, vi har sålt ca 1 600 bostäder under de senaste
5 åren och varit verksamma i Österåker under en lång tid.

Välkommen in till vårt kontor på Stationsvägen 4, vid Åkersberga centrum! 

Georg Kanegärd

Auktoriserad Fastighetsmäklare

Direkt: 08-587 609 02
Mobil: 070-574 40 20

Skicka ett E-mail

Om mig

- läs mer

Georg är uppvuxen i Norrort och har aktivt förmedlat bostäder över hela Norrort sedan 1994. Han är ägare till Mäklarringen Österåker och hans lokalkännedom är mycket stor. Han har antagligen sålt någon av Era grannbostäder. Han äger idag även kontoren i Täby och Vaxholm.

Peter Ek

Auktoriserad Fastighetsmäklare

Direkt: 08-587 609 06
Mobil: 070-714 59 51

Skicka ett E-mail

Om mig

- läs mer

Peter Ek har jobbat som fastighetsmäklare sedan 1994. Han har bott i Österåker i hela sitt liv med några mellanår i Stockholm. Han tycker att lokal förankring är viktig och har även en bred kunskap inom byggnadsteknik. Var med och startade Täbykontoret och idag äger han Österåkerskontoret.

Catharina Ek

Reg. Fastighetsmäklare

Direkt: 08-587 609 05
Mobil: 0733-630 877

Skicka ett E-mail

Om mig

- läs mer

Catharina Ek heter jag och jag är reg. fastighetsmäklare och har mitt ursprung från Umeå, men är numera bosatt i Norrort sen många år tillbaka. Jag ser varje affär som unik och genom noggrant och hårt arbete hjälper jag er i ert livs viktigaste affär. Mitt mål och min uppgift som mäklare är att skapa förtroende och trygghet genom hela bostadsaffären. Kontakta mig!

Andreas Johansson

Reg. Fastighetsmäklare

Direkt: 08-587 609 04
Mobil: 070-964 04 35

Skicka ett E-mail

Om mig

- läs mer

Jag heter Andreas och har under det senaste åren haft förmånen att fått vara delaktig i förmedlingen av över 500 bostäder i hela Norrort. I min roll som fastighetsmäklare strävar jag efter att erbjuda en hög personlig service, vara noggrann och alltid nå toppresultat. Engagemang är mitt ledord.

Emil Gerdin

Reg. Fastighetsmäklare

Direkt: 08-587 609 13
Mobil: 073-977 92 36

Skicka ett E-mail

Om mig

- läs mer

Emil Gerdin heter jag och Åkersberga är mitt revir och min hemmaplan. Jag är född och uppvuxen i kommunen, känner till varje stig och genväg och har även varit bosatt i de flesta områdena. Jag drivs av att hitta den absolut bästa lösningen för mina kunder och just deras situation samt att nå de två, för mig, självklara målen; en trygg affär och absolut bäst betalt. Med erfarenhet av både bostadsrätts-, fritidshus- och villaförsäljningar hjälper jag dig gladeligen att maximera din affär. 

Vill du ha en passionerad tävlingsmänniska och vinnare på din sida i ditt livs affär? Hör gärna av dig, vi ses!

Anneli Svensson

Reg. Fastighetsmäklare

Direkt: 08-587 609 16
Mobil: 070-796 39 08

Skicka ett E-mail

Om mig

- läs mer

Mitt namn är Anneli Svensson och jag är uppvuxen och boende i Åkersberga. Jag har arbetat i branschen i många år och trivs mycket bra med det. Mitt mäkleri kännetecknas av noggrannhet, engagemang och viljan att alltid överträffa kundernas förväntningar. Hos mig kan du känna dig trygg genom hela bostadsaffären.

Alf Jonsson

Reg. Fastighetsmäklare

Direkt: 08-587 609 12
Mobil: 070-660 73 47

Skicka ett E-mail

Om mig

- läs mer

Mitt namn är Alf Jonsson och jag förmedlar bostäder i Täby, Österåker och Vaxholm. Villor, radhus och lägenheter med samma entusiasm. Erfaren seniormäklare som är känd för mitt engagemang och höga tillgänglighet, hamnar i topp i genomförda kundundersökningar i Mäklarringen Sverige ”nöjd kund index”. Stort kontaktnät och återkommande kunder genom affärsmässig kundfokus och stort förtroende. Bollplank till de yngre mäklarna ingår i det dagliga arbetet. Jag är född och uppvuxen i Täby och bosatt med min familj i Näsbypark sedan 1988. Gillar glass och popcorn.

Peter Norlén

Reg. Fastighetsmäklare

Direkt: 08-587 609 09
Mobil: 0722-105 465

Skicka ett E-mail

Om mig

- läs mer

Peter Norlén har varit verksam som mäklare i Täby, Danderyd och Vallentuna sedan 2009 och är född och uppväxt i Vallentuna. Med gedigen utbildning på KTH inom byggteknik och fastighetsförmedling samt flera års säljerfarenhet så har Peter en långsiktig ambition att bygga en nöjd och glatt återkommande kundgrupp.

Susanne Öberg

Mäklarassistent

Direkt: 08-587 609 07
Mobil: 08-587 609 07

Skicka ett E-mail

Om mig

- läs mer

Susanne Öberg är mäklarassistent sedan september 2009 på Österåker, Täby samt Vaxholms-kontoret. Som mäklarassistent servar hon mäklarna i deras dagliga arbete och har stor kundkontakt. Hon bor med sin familj en mil norr om Åkersberga.

Louise Häggberg

Mäklarassistent

Direkt: 08-587 609 15
Mobil: 076-8793239

Skicka ett E-mail

Om mig

- läs mer

Louise Häggberg är uppvuxen i Vallentuna men bor numera i Täby. Louise har tidigare arbetat som hyresmäklare i hela Stockholmsområdet, vilket har lett till stor lokalkännedom. Idag arbetar Louise som mäklarassistent tillsammans med en av Mäklarringens bäst presterande fastighetsmäklare. Hennes stora intresse för fastighetsbranschen gör att hon lär snabbt & ser själv en framtid som fastighetsmäklare. Louise blir ofta berömd för sitt stora engagemang,  hennes öga för detaljer samt ordning & reda. Tveka inte att kontakta Louise för snabb assistans!

Marcus Hermanson

Mäklartraineé/Mäklarassistent

Direkt: 08-587 609 14
Mobil: 073-655 49 15

Skicka ett E-mail

Om mig

- läs mer

Marcus Hermanson är uppvuxen och bosatt i Åkersberga. Marcus kännetecknas för sin stora drivkraft och den service han ger. Detta har lett till att han har, trots sin unga ålder, hunnit med att studera och mäkla i Hollywood Los Angeles samt deltagit i Tv-program som Svenska Hollywood Fruar & Million Dollar Listing. Idag är Marcus under utbildning och lär sig utöver den internationella marknaden hur det fungerar här i Sverige. Hans ambitioner visas i allt han gör och Marcus gör allt för att du som kund ska känna dig 100 % säker & nöjd.Kontaktuppgifter

Storängstorget 21
184 30  Åkersberga 

Telefon: 08-587 609 00

Fax: 08-587 609 10

Skicka ett E-mailLänkar

Bli mäklare hos oss

Panorama Åkersberga Centrum

Fastighetsmäklarinspektionen

Österåkers Kommun 

Förskolor i Österåkers kommun

Grundskolor i Österåkers kommun

Gymnasieskolor i Österåkers kommun

Roslagsvatten 

Skatteverket

Lantmäteriet

Läkarmissionen

 

Ett smart val!

Välj Smart när du skall sälja din bostad och bjud in 40 000 extra personer till din visning. Läs mer...

SEB erbjuder bolån

SEB erbjuder konkurrenskraftiga och
förmånliga bolån.
Ansök om lånelöfte här.
Information om effektiv ränta, klicka här.  

BOiUTLAND

Är du en av dom som funderar på ett hem utomlands? Du är inte ensam. Läs mer om utlandsköp genom att klicka på bilden.

Våra aktuella bostäder

Läkarmissionen

Sälj med oss och bidra till en bättre värld!

Du kan vara trygg, vi har sålt ca 1 600 bostäder i Österåker de senaste 5 åren! , Storängstorget 21 184 30  Åkersberga , 08-587 609 00 , osteraker@maklarringen.se