Mina favoriter (0)
Office img

Mäklarringen Vallentuna

Vill du köpa eller sälja en bostad i Vallentuna? Då har du kommit rätt. Vi har arbetat i området i över 12 år och har en lång erfarenhet, bred fackkunskap och framför allt en mycket god lokalkännedom.

Vill du köpa en bostad hjälper vi dig gärna med bankkontakter, försäkringsbolag, jurister, flyttfirmor och städbolag. Tack vare vårt utvecklade kontaktnät kan vi också svara på frågor som rör dagis, skolor och kommunikationer.

Vill du sälja en bostad erbjuder vi ett heltäckande koncept. Från fri värdering av bostaden till annonsering och rådgivning vid budgivning och försäljning.

Mäklarringen Vallentuna är ett fristående mäklarkontor inom Mäklarringen. Vi ställer höga krav på oss själva när det gäller kundkontakter, kompetens och etik. Alla har en gedigen mäklarutbildning och vi är självklart registrerade och ansvarsförsäkrade.

Eva Lundqvist

Fastighetsmäklare, Jur kand, Operativ ledning

Direkt: 08-514 508 74
Mobil: 070-260 28 64

Skicka ett E-mail

Om mig

- läs mer

Jag har arbetat som fastighetsmäklare på Mäklarringen i Vallentuna sedan 2003. Att arbeta som fastighetsmäklare här i Vallentuna är ett mycket omväxlande och roligt jobb. Utmaningen är att alltid försöka att överträffa mina kunders förväntningar! Min bakgrund som jurist är något jag ofta har glädje utav i mitt dagliga arbete.

Peter Norlén

Reg. Fastighetsmäklare

Direkt: 08-587 609 09
Mobil: 0722-105 465

Skicka ett E-mail

Om mig

- läs mer

Peter Norlén har varit verksams om fastighetsmäklare i Täby, Danderyd och Vallentuna sedan 2009. Som uppvuxen i Vallentuna, arbetande i Täby, och numera bosatt i Danderyd, har han en mycket god lokalkännedom.Med gedigen utbildning på KTH inom byggtekning och fastighetsförmedling  och med ett brinnande intresse för fastighetsbranschen och dess affärer så har Peter en långsiktig ambition att bygga en nöjd och glatt återkommande kundgrupp.

Ulrika Sandin

Mäklarassistent

Direkt: 08-514 508 71
Mobil: 070-260 28 61

Skicka ett E-mail

Om mig

- läs mer

Jag började arbeta som mäklarassistent på Mäklarringen i Vallentuna 2003 och jag känner att jag har hittat hem! Varje dag erbjuder nya utmaningar samt att jag själv växer som människa i de många trevliga kundkontakterna. Jag bor i Åkersberga med min familj och vi tycker om att besöka de svenska fjällen både sommar och vinter. På vårt lantställe i Stockholms skärgård blir det mycket bad och fiske samt en och annan segeltur.

 

Jeanette Gustavsson

Föräldraledig

Direkt: 08-514 508 70

Skicka ett E-mail

Om mig

- läs mer

Jag trivs mycket bra med att arbeta som fastighetsmäklare. Det bästa med mitt yrke är att få hjälpa människor i deras, kanske största affär i livet. Jag är född och uppvuxen i Vallentuna vilket har gett mig mycket god lokalkännedom. Välkommen att kontakta mig om du har frågor kring bostäder.

Öppettider

 Kontaktuppgifter

Centralvägen 5
186 31 Vallentuna

Telefon: 08-514 508 70

Skicka ett E-mailLänkar

Vi söker mäklare

Fastighetsmäklarnämnden

Ett smart val!

Välj Smart när du skall sälja din bostad och bjud in 40 000 extra personer till din visning. Läs mer...

SEB erbjuder bolån

SEB erbjuder konkurrenskraftiga och
förmånliga bolån.
Ansök om lånelöfte här.
Information om effektiv ränta, klicka här.  

BOiUTLAND

Är du en av dom som funderar på ett hem utomlands? Du är inte ensam. Läs mer om utlandsköp genom att klicka på bilden.

Våra aktuella bostäder

Se film från Chimoio

Klicka på bilden och se den underbara filmen från när vår mäklare Eva besökte dom glada barnen på barncentret Morgonstjärna i Chimoio.

Så bor mäklaren själv!

Följ med hem till vår mäklare Eva Lundqvist. Här visar Eva upp sitt hem för Expressen och ger bra tips.

Tack alla Vallentunabor!

Tillsammans med er har vi hjälpt barn att få nya familjer. Läs mer om insamlingen och Evas resa till barncentren Chimoio genom att klicka på bilden.

Mäklarringen Vallentuna, Centralvägen 5 186 31 Vallentuna, 08-514 508 70 , vallentuna@maklarringen.se