Sök på Mäklarringen Utland

Mäklarringen Utland

Algarve

Adress Apartado 2415 813502 Quinta do Lago
Telefon +351916438677

Algarve

Algarves lockande kust får mycket uppmärksamhet för sina hisnande klippor, gyllene stränder, skulpterade vikar och sandöar. Algarve är känt som Europas ledande stranddestination genom World Travel Awards och är en av världens vackraste provinser och en verkligt fascinerande region för sin mångfald i landskapet. Beläget i södra Portugal sträcker sig kusten över 200 kilometer och har några av Europas renaste och pittoreska sandstränder. Med över 300 soldagar per år och klarblå himmel, är Algarve ett perfekt ställe att besöka eller bo på året runt.

Vi är dina säljare i Algarve

Carina Lundquist van Riet Kontorsägare Algarve +351 916 438 677
Pedro van Riet Kontorsägare Algarve +351 917 811 957

Mäklarringens kontorsägare

Mäklarringen har nu öppnat ett nytt mäklarkontor i Algarve, södra Portugal, representerat av Carina Lundquist van Riet.

Carina Lundquist och Pedro van Riet fann varandra i Almancilområdet på soliga Algarve kusten, ett område där de fortfarande lever och arbetar än idag.

Carina kom till Algarve efter att ha rest över hela världen och varit bosatt i flera år på Hawaii och i Kalifornen, där hon tog sin universitetsexamen. Hon insåg att hon kunde få problem med att återvända till de kallare och kortare dagarna i Stockholm under vintern och bosatte sig då halvvägs hemma, i Algarve.

Pedro, som ursprungligen är utbildad i hotellbranschen i Holland, hade alltid en önskan om att leva i ett varmare klimat och tvekade inte att ta tillfället i akt att bli chefkock i en nyöppnad restaurang i Algarve, för drygt 30 år sedan.

De sprang på varandra för 26 år sedan och det var det! De insåg att det var dags att bli vuxna och börja bygga en framtid – de började sälja fastigheter, mestadels i de kända orterna Vale do Lobo, Quinta do Lago och omgivande områden. Detta växte stadigt till ett företag som är involverat i många områden från försäljning av egendomar och semesteruthyrning, till underhållning av villor, trädgårdar och pooler, till städning och städservice och renovering samt nybyggnationer. Med Carinas kunskap om mode och inredning så kan de även erbjuda kompletta dekorationsprojekt.

Carina, med över 28 års erfarenhet av fastigheter i Algarve, kommer att representera Mäklarringen i Algarve. Algarve är, jämfört med Spanien, fortfarande ett relativt lugnt och oupptäckt område och ett paradis för dem som gillar milsvidder av vita stränder och ett stort urval av golfbanor. Algarve ligger vid ingången till Medelhavet men fortfarande på Atlantkusten och dess mat, särskilt skaldjuren är bland de bästa i Europa. Över 3000 soltimmar per år garanteras och vårt nya kontor kommer att erbjuda ett stort urval av fastigheter, från superlyxiga villor direkt på golfbanan med fantastisk havsutsikt, till en romantisk bondgård i bergen eller en kvalitetslägenhet inom gångavstånd till staden och havet - vi har allt!

Hitta till oss

Mer om Algarve

Vart du än går, är färgerna på bergen och havet alltid med dig, vilket ger intrycket av en tavla målad med vattenfärg. Regionen är behagligt markerad av lukten från havet vid lågvatten och doften av vilda blommor. En promenad genom smala gator, gränder och trappor är det bästa sättet att lära känna denna del av regionen. Men du kan också lätt förlora dig själv i den oändliga kustlinjen. Här utgörs bakgrunden av vackra stränder, varifrån du kan beundra den klippiga kusten och de lekfulla skuggorna som de kastar på sanden. Efter landskapets förtrollning kan du upptäcka dofter och smaker av det traditionella Algarve-köket som kommer att dra dig tillbaka dit gång på gång. Menyn kan bestå av fisk och skaldjur eller av den traditionella bergsmaten med lokalproducerat kött och grönsaker. Utbudet kommer också att omfatta de berömda regionala delikatesserna, som fikon, mandel, johannesbröd och konjaken som görs av den lokalt odlade Arbutus, destillerad i bergen i gamla kopparfat.

När du reser i Algarve, mitt i sina kullar och slätter fyllda med platser av stort ekologiskt intresse, rik på biologisk mångfald och ekosystem, kommer du att känna som om du passerar genom ett område fullt av olika traditioner, oförändrat i många århundraden. Hantverk som tillverkas skickligt av de lokala hantverkarna, som använder sig av långvariga förfäders tekniker och producerar ett utmärkt sortiment av keramik, vävda korgar, koppar och mässingsartiklar, eller andra varor av linne och jute.

Regionens arkitektoniska arv är något du inte får missa. De vitkalkade husens arkitektur, med sina ljust färgade lister och anmärkningsvärt vackra skorstenar, kyrkornas klocktorn och alla museerna avslöjar alla speciella minnen från Algarves förfäder och hjälper till att göra detta till ett speciellt resmål.

Bara ett stenkast bort från lugnet i den inre regionen finns spänningen i Algarves nattliv. Barer, diskotek, marinor och kasinon garanterar besökare den allra bästa typen av underhållning. Dessutom finns det alltid ett stort utbud av evenemang och festivaler under hela året! Familjer kan njuta av några av de bästa vattenparkerna och nöjesparkerna i Europa och djurparker eller båtturer längs den hisnande kusten. Det finns också ett brett utbud av sporter - från promenader och sightseeing, mountainbike och fyrhjuling till motorbåtmästerskap, bilsamlingar, motocrosstävlingar, segling, surfing, tennis, ridning, kajakpaddling, kite surfing, bergsklättring och wakeboarding , golfmästerskap och många, många fler. Oavsett om du spelar golf på frodiga gröna greener eller njuter av någon fysisk träning på några av regionens utmärkta faciliteter, på kusten eller uppe i bergen, så efter vintern, till och med före de första tecknen på vår är landet täckt av en vitrosa filt från blomningen av mandelträd som sprids över horisonten.

Adress Apartado 2415 813502 Quinta do Lago
Telefon +351916438677

Fri värdering