Just nu pågår det en uppdatering rörande sökfunktionen på hemsidan

Sök på Mäklarringen Utland

Mäklarringen Utland

Köp bostad i populära Costa del Sol

VI HJÄLPER DIG HITTA DITT DRÖMBOENDE UTOMLANDS

Vi är dina kunniga mäklare utomlands. Vi hjälper dig hitta just din bostad utomlands och går igenom lagar och regler som skiljer sig från våra svenska. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta just din drömbostad utomlands!

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Adress Av de España 95 Plaza Caparrós 296 80 Estepona
Telefon 0034-952936533

Costa del Sol lockar med Europas bästa klimat

Costa del Sol, eller Solkusten som den populärt kallas, är en 160 kilometer lång vacker kustremsa som sträcker sig från Nerja i öst till La Duquesa strax utanför Estepona i väst. En plats där många svenskar väljer att köpa bostad utomlands.

Här kan du njuta av Europas bästa klimat med över 300 soldagar om året och långa, fantastiska stränder. Här finns den vackra hamnstaden Malaga, lyxiga Marbella med sin berömda hamn Puerto Banús, Solkustens pärla Nerja, Fu-engirola med sin underbara åtta kilometer långa sandstrand, charmiga mindre orter som mysiga La Cala, vitkalkade byar som tex Mijas Pueblo och den char-miga fiskebyn La Duquesa.

Bo nära flyget och aktivera familjen i Costa del Sol

Costa del Sol är ett av Europas mest populära resmål och förutom sol och bad finns här många aktiviteter för hela familjen. Här finns över 50 golfbanor, stort utbud av hotell och affärer, restauranger och tapasbarer med spännande me-nyer, vattenland på flera orter och djurparker och två svenska skolor för dig som planerar att flytta permanent.

Costa del Sol har också oerhört vacker natur och ger även möjligheter till alpin skidåkning i världsklass i Sierra Nevada och möjlighet att åka till Gibraltar eller Afrika över dagen. Malaga flygplats är en av Södra Europas mest lättillgängliga med direktflyg till alla stora flygplatser.


MÄKLARRINGEN BENALMÁDENA

Spanska solkusten vid Andalusiens kustremsa

Småbåtshamn, strandpromenad, golfbanor, pittoresk vitkalkad bergsby, grönområden och parker, vackra stränder, sevärdheter samt ett stort ut-bud av barer och restauranger – Benalmádena är en kommun på Costa del Sol som bjuder på allt du kan önska dig när du köper bostad utomlands!

Den lilla staden Arroyo de la Miel, där tåget från flygplatsen passerar, är en vibrerande mittpunkt. Här pågår det spanska livet året om och det är lätt att hitta färsk frukt och grönsaker, slaktare, skomakare, järnhandel och genuina ta-pasbarer. Längs med kuststräckan finns mängder av vackra områden med närhet till hav och strand i gröna urbanisationer med en stor variation av bo-städer. Allt från prisvärda lägenheter till dyrare lyxvillor finns att välja på när du köper bostad i Benalmádena.

Gastronomi i världsklass med havsutsikt

Hamnen Puerto Marina utgör ett eget litet centrum i sig med ett livfullt nattliv och många trevliga caféer, barer och småbutiker. Parque de la Paloma utgör en grön oas och är Costa del Sols största park med fantastiska ytor för lek, picknick och promenader.

Vi är din mäklare i Benalmádena

Benalmádena Pueblo är en mer klassisk andalusisk vitkalkad by och bjuder också den på ett gastronomiskt utbud i världsklass med hög mysfaktor på de slingrande bilfria gatorna och en imponerande panoramautsikt över Medelha-vet. I Benalmádena är man aldrig mer än 15 minuter i bil bort från flygplatsen och det finns överlag bra kommunikationer, både buss och tåg, för att enkelt förflytta sig längs kusten.

Vill du köpa bostad i Benalmádena – välkommen till Mäklarringen! Vi hjälper dig från tanke till handling.
Du når oss på telefonnummer 0034-952493235 eller på vår mailadress costadelsol@maklarringen.se. Vårt kontor ligger på Calle Teide 2 i Benalmádena, se karta här.

MÄKLARRINGEN ESTEPONA - MARBELLA

Estepona – staden lagom

Det händer saker i Estepona. Det är en kommun som är på allas läppar, ”up and coming”, ett stjärnskott. Sträckan mellan San Pedro och Estepona stad har inte fått namnet The New Golden Mile utan orsak. Det är här många väljer att köpa bostad.

Ett flertal intressanta fastighetsprojekt i kontemporär stil, stort utbud av golfba-nor, flertalet kända strandklubbar, de vackra bergen och utsikten mot Gibraltar och Afrikas berg gör att många investerare riktar sina blickar mot Estepona. Den största anledningen är dock staden, som omedelbart får folk att känna sig väl till mods.

Estepona är staden utan stress och hets

Estepona är en stad som är lagom. Tempot, atmosfären och utbudet är precis rätt. Här finns allt man behöver för att leva och bo gott, men ingen stress, ingen hets. De senaste åren har man satsat mycket på kulturen och här finns flera små museer, imponerande fasadmålningar och Europas största Orchidarium (botanisk trädgård) – kronan i juvelen på kommunens projektplan att förvandlas till Solkustens trädgård. I gamla stan trängs uteserveringarna med varandra längs gågator kantade av vitkalkade hus, smyckade av prunkande blomkrukor. Den flera kilometer långa strandpromenaden bjuder på en naturlig livskvalitet, flera fina lekparker, spanska strandrestauranger ”chiringuitos” och salta bad! I hamnen säljer fiskarna dagens fångst, varje söndag ordnas marknad och med utsikt över de vaggande båtarna kan man året runt få sig såväl en engelsk pint som en tallrik med ”calamares fritos”. Estepona andas lugn och livfullhet i pre-cis rätt avvägd mängd. Den perfekta platsen för den som söker bostad utom-lands!

Marbella – Costa del Sols metropol

Det går inte att undkomma att Marbella är metropolen på Costa del Sol, hi-storiskt sett känd för lyx, jetset, kändisar och glamour och med Puerto Banús som ett slags flärdens epicentrum. Många som vill köpa bostad ut-omlands sneglar på Marbella.

Nattlivet, de internationellt kända strandklubbarna och välrenommerade re-staurangerna lockar fortfarande många till Marbella. Idag är det framför allt na-turen, golfklubbarna, det kosmopolitiska umgängeslivet i kombination med det mer vardagliga spanska och genuina som utgör dragningskraften till och i Marbella. Marbella stad, och dess gamla stadsdel med slingrande gränder, småbutiker och romantiska restauranger samt strandpromenaden som numera sträcker sig längs The Golden Mile ända bort till San Pedro, har en charm som är svår att stå emot. Ovanför hamnen Puerto Banús ligger Nueva Andalucia, även känt som Golfdalen, med många vackra urbanisationer. Här ligger även en av Costa del Sols svenska skolor med undervisning upp till årskurs sex.

Svenskarnas smultronställe i Marbella

Området öster om Marbella stad består av bostadsområden och golfbanor och inte minst – småbåtshamnen Cabopino, omgiven av naturskyddade Las Du-nas de Artola och Elviria med sin unika vackra skog bestående av Medelhav-stallar. San Pedro de Alcántara är efter Nueva Andalucia svenskarnas absoluta smultronställe i Marbella. Det är här man gärna köper bostad. Med den relativt sett nya genomfartstunneln, nya moderna boulevarden, kustens finaste strandpromenad, moderna nybyggen i området närmast stranden och den gamla byn ovanför vägen är San Pedro svårslaget. I Marbella finns kus-tens största sjukhus, ett sprudlande företagarliv och flera årliga kulturella eve-nemang med världsartister. Mest känd är sommarfestivalen Starlite.

Vi är din mäklare i Estepona - Marbella

Vi är din fastighetsmäklare i Estepona – Marbella och vi pratar gärna utlands-boende med dig! Du kan besöka oss på Avenida España 95 Plaza Caparrós i Estepona, se karta här eller ringa oss på telefonnummer 0034-952936533. costadelsol@maklarringen.se

MÄKLARRINGEN NERJA

Den spanska solkusten lockar med sol året runt

Costa del Sol, även kallad spanska solkusten, lockar tusentals turister årli-gen. Det är kanske inte så konstigt med tanke på att de erbjuder cirka 300 soldagar om året. Lägg därtill den varma medeltemperaturen och succén är given. Det är här många svenskar väljer att köpa bostad utomlands!

Spanska solkusten är den del av Andalusiens kustremsa som sträcker sig från Nerja i öster till Manilva i väster, kustremsan är ungefär 20 mil lång. På solkus-ten hittar du allt från långa sandstränder till klippor och småvikar att svalka dig i. Förutom strandliv lockar också Costa del Sol till sig många golfare, här finns ett stort urval av golfbanor med stor variation.

Nerja en oförstörd pärla

Många som har varit i Nerja brukar kommentera staden som ren, välstädad och oförstörd. Inte överexploaterad som många andra platser längs Solkusten utan genuin och vacker. Invånarna betraktas som utmärkande välkomnande och trevliga och många tar sig tid för ett samtal eller en vägbeskrivning. Du hittar även massor av kultur, historia och spännande sevärdheter i området. Till Granada till exempel tar du dig på bara några timmar. Vill du uppleva det gamla genuina Spanien tar du dig bara upp till någon av de små byarna i ber-gen. Som bjuder på mer än bara en vacker utsikt.

Vi är din mäklare i Nerja

Välkommen till oss! Vi tror på omsorg, ärlighet och god affärssed. Vi finns att nå på telefonnummer 08-519 701 23 och på Avda. de Pescia 13, Local Bajo B i Nerja, se karta här samt Bulevar de la Cala, Local 30 i Mijas Costa, Málaga, se karta här. costadelsol@maklarringen.se

Mäklarringen Nerja – ett tryggt val när det gäller bostäder utomlands!

MÄKLARRINGEN MIJAS - FUENGIROLA

Mijas – Costa del Sols största kommun

Mijas är till ytan Costa del Sols största kommun och bjuder på ett vid-sträckt inland med ett flertal internationella golfbanor, mängder med hästgårdar och fina vandringsleder. Las Lagunas är den mest spanska stadsdelen och den sitter ihop och flyter samman med Fuengirola stad. Gör som många andra – köp ditt utlandsboende här!

Mijas Pueblo är en vitkalkad vacker by en bit upp i bergen med en oslagbar utsikt över både havet och de gröna omgivningarna. La Cala de Mijas och kuststräckan, Mijas Costa, med områden som El Faro de Calaburras, Chaparall, Miraflores, Riviera del Sol och Calahonda, är de populäraste plat-serna för svenskar att bosätta sig i under hela eller delar av året. Utbudet av både nybyggda och äldre bostäder är stort och det finns flera lokala centrum som skapar en närhet till minst en handfull barer och restauranger oavsett var du befinner dig. Ett klokt val om man funderar på att köpa bostad utomlands.

Kilometerlånga sandstränder

Mijas kommun är pionjären när det gäller att bygga ut strandpromenaden mel-lan kustbyarna och täcker snart 100 procent av sin kuststräcka med en vacker och unik promenad som andas livskvalitet i ordets sanna bemärkelse för både gående och cyklister. Den lilla fiskebyn La Cala de Mijas bjuder på en härligt avslappnad atmosfär som mixar spanskt och internationellt, gamla vindbitna byhus och det senaste inom inom design och modern byggteknik, fortfarande på gångavstånd till centrum med mysiga restauranger och inte minst den flera kilometer långa sandstranden.

Fuengirola – den lilla storstaden med internationell touch

Fuengirola är en liten storstad vars största attraktionskraft är den sju kilo-meter långa strandpromenaden med småbåtshamnen, fina sandstränder och mängder av restauranger, både internationella och spanska fisk- och skaldjursrestauranger av hög kvalitet.

I Fuengirola ligger Svenska Kyrkan, Sveriges största utlandsskola, med för-skola och vidare upp till och med gymnasiet och här är lätt att hitta svenskta-lande tandläkare, hantverkare och livsmedel. Samtidigt är Fuengirola en väl-digt spansk liten stad med internationell touch. Det är enkelt att ta sig med tåget från flygplatsen och Málaga stad, eller med buss vidare till Marbella. Bland de högre byggnaderna med härlig utsikt över havet gömmer sig äldre byhus som ger en autentisk känsla och stadsdelar som byggts i enlighet med den andalu-siska traditionella arkitekturen.

Puls och stillhet i skön mix

I centrala Fuengirola och Los Boliches samsas spanjorer, skandinaver, britter och andra nordeuropéer om gatuutrymmet och det är verkligen högsäsong året om med en skön puls som passar alla åldrar. I områdena Torreblanca och Carvajal är det lite lugnare samtidigt som det fortfarande finns gott om restau-ranger och tåget stannar även här. I Fuengirola är allting nära, livet bekvämt och aldrig långtråkigt med möjlighet till bra shopping, flera marknader i veckan och åtskilliga årliga mat-, kultur- och musikfestivaler.

Vi är din mäklare i Mijas - Fuengirola

Vill du komma och prata bostäder utomlands med oss kan du besöka oss på Bulevar de la Cala, Local 30 i Mijas Costa, se karta här, eller ringa oss på telefonnummer 0034-952493235. costadelsol@maklarringen.se

Varmt välkommen till Mäklarringen i Mijas - Fuengirola!

Vi är dina säljare i Costa del Sol

Thomas Malm Kontorsägare/Partner - Costa del Sol Mäklarringen Costa del Sol +34 694 447 643
thomas.malm@maklarringen.se Skicka E-post
Johanna Lindgren Kontorsägare/Partner - Costa del Sol Mäklarringen Costa del Sol +34 694 447 642
johanna.lindgren@maklarringen.se Skicka E-post
Susann Olsson Front Office/Support Estepona/Marbella Mäklarringen Costa del Sol 08-519 701 23
susann.olsson@maklarringen.se Skicka E-post
Laszlo Toth Säljare Estepona/Marbella Mäklarringen Costa del Sol +34 635628876
laszlo.toth@maklarringen.se Skicka E-post
Zachris Dundergård Operativ chef Costa del Sol Mäklarringen Costa del Sol +34 657428488
zachris.dundergard@maklarringen.se Skicka E-post
Kia Ignatius Kontor Mijas/Fuengirola - Säljare Mäklarringen Costa del Sol +34 605 867 828
kia.ignatius@maklarringen.se Skicka E-post
Peter Nilsson Försäljningschef Estepona/Marbella Mäklarringen Costa del Sol +34 618 193 336
peter.nilsson@maklarringen.se Skicka E-post
Jiman Daizadeh Säljare Estepona/Marbella Mäklarringen Costa del Sol +34 675 542 548
jiman.daizadeh@maklarringen.se Skicka E-post
Ida Steiner Front Office Nerja Mäklarringen Costa del Sol +34 685 184 022
ida.steiner@maklarringen.se Skicka E-post
Mariette Östlind Kontor Nerja - Kontorschef/Säljare Mäklarringen Costa del Sol +34 639 221 375
mariette.ostlind@maklarringen.se Skicka E-post
Martin Östlind Kontor Nerja - Säljare Mäklarringen Costa del Sol +34 639 876 930
martin.ostlind@maklarringen.se Skicka E-post
Magnus Lundstedt Kontor Nerja Intagare Mäklarringen Costa del Sol +34 695 904 985
magnus.lundstedt@maklarringen.se Skicka E-post
Lars Petterson Kontor Nerja - Säljare Mäklarringen Costa del Sol +34 635919205
lars.petterson@maklarringen.se Skicka E-post
Niklas Bengtsson Kontor Nerja - Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Costa del Sol +34 638655313
niklas.bengtsson@maklarringen.se Skicka E-post
Cecilia Garcia Kontor Nerja Säljare Mäklarringen Costa del Sol +34 652736253
cecilia.garcia@maklarringen.se Skicka E-post
Carin Osvaldsson Kontor Mijas/Fuengirola - Kontorschef Mäklarringen Costa del Sol +34 618 084 406
carin.osvaldsson@maklarringen.se Skicka E-post
David Göransson Kontor Mijas/Fuengirola - Säljare Mäklarringen Costa del Sol +34 620656237
david.goransson@maklarringen.se Skicka E-post
Ann-Charlotte Fagerlund Kontor Mijas/Fuengirola - Säljare Mäklarringen Costa del Sol +34 657 961 617
ann-charlotte.fagerlund@maklarringen.se Skicka E-post
Katja Gonzalez Kontor Mijas/Fuengirola - Säljare Mäklarringen Costa del Sol +34 654607241
katja.gonzalez@maklarringen.se Skicka E-post

Hitta till oss

Köp bostad i populära Costa del Sol Mäklarringen 0034-952936533 costadelsol@maklarringen.se 0
Adress Av de España 95 Plaza Caparrós 296 80 Estepona
Telefon 0034-952936533

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.