Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Objektet sålt
95 m² Boarea
4 Rum

Fakta

  • Adress BERGAVÄGEN 70 BV
  • Område Åkersberga Centralt
  • Avgift 6 099 kr I avgift ingår vatten k/v, värme, basutbud tv samt externt förråd
  • Boarea 95 m²
  • Rum 4
  • Drift 7 284 kr/år
Catharina Ek Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Österåker 0733-630 877
catharina.ek@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Catharina Ek Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Österåker 0733-630 877
catharina.ek@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Brf Åkerspark ligger mycket centralt i Åkersberga. Föreningen består av 3 hus med totalt 48 lägenheter på Bergavägen 70-74 i Åkersberga. Ett av husen är 3 våningar högt, medan de två övriga husen är 4 våningar höga. Till samtliga lägenheter finns ett källarförråd. Extra förråd finns att hyra vid behov, kontakta styrelsen. I föreningens gemensamma utrymmen finns ett gym i hus 70 och kostnad 800 kr per lägenhet och år. Det finns även en fin övernattningslägenhet med bastu i hus 74. Här har man tillgång till ett sovrum samt allrum, pentry, badrum och bastu. Totalt 4-5 sängplatser. Kostnad 300kr per natt. En gemensam grillplats finns också bakom hus 74. Bastun går att boka utan kostnad. Parkeringsplatser med elstolpe finns att hyra för 350:-/mån. Öppet fibernät i föreningen vilket innebär att varje lägenhetsinnehavare själv väljer vilken leverantör de vill använda gällande Tv och bredband. Föreningen har en egen hemsida för sina medlemmar http://www.akerspark.se.

Tv och bredband

Kabel-TV från 145kr/mån, avtal träffas med ownit (ATM) Internet från 149 kr/mån. Leverantör: Teknikbyrån. Fiber-bredband

  • Föreningsnamn Brf Åkerspark
  • Hemsida www.canseko.se
  • Antal lägenheter 48

Området

Allmänt om området

Då det kommunala centralortsbegreppet infördes 1971 blev Åkersberga centralort i Österåkers kommun. Åren 1974-1983 var Åkersberga centralort i Vaxholms kommun, för att efter delningen åter bli Österåkers centralort. På 1990-talet byggdes köpcentrumet Skutan ut och genomfartsleden Åkersbergatunneln däckades över. Närhet till Åkersberga Centrum som är utbyggt med flertal butiker, ICA Kvantum och restauranger. I området finns Åkersberga Sporthall och Hacksta spåret med promenader och löpning. Fina promenadstråk längs kanalen.

Närservice

Åkersberga Centrum finns inom ett par minuters gångväg med ett köpcentrum som erbjuder många butiker, restauranger och caféer. Det finns bra med parkeringsplatser för besökarna.

Kommunikation

Från Åkersberga centrum finns Roslagsbanan tilll Östra Station på 31 minuter med snabbtåget, i övrigt 38 minuter. Det finns även bussar inom kommunen och till ex Danderyd och Kista som avgår från Åkersberga.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.