Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Objektet sålt
100,5 m² Boarea
4 Rum

Fakta

 • Adress VÄSTRA BANVÄGEN 22 C, 1TR
 • Område Åkersberga Centralt
 • Avgift 5 265 kr Inkl. värme, vatten, bredband, kabel-tv, förråd och sophantering
 • Boarea 100,5 m²
 • Rum 4
 • Drift 1 800 kr/år
Anneli Svensson Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Österåker 070-796 39 08
anneli.svensson@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Anneli Svensson Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Österåker 070-796 39 08
anneli.svensson@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Västra Banvägen 22 C
Västra Banvägen 22 C
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Kök
Kök

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Brf Spåret Endast tre mil norr om Stockholm hittar du Åkersberga och BRF Spåret. Här lockar en härlig boendemiljö, friluftsliv, natur och fantastisk skärgård med ett rikt djurliv och flera mysiga småbåtshamnar. För mer info: www.brfsparet.se Föreningen har genomgått ett stambyte och i första etappen var det höghusen och sedan låghusen. Detta blev klart 2011. Fönsterbyte i husen är nu nästan klart. Överlåtelseavgift och pantsättningsavgift betalas av köparen. Köparen måste vara medlem i HSB Stockholm. Bredband via bredbandsuttaget levereras av Telenor. Bredband 250/250 Mbit/s inklusive en trådlös router, samt Telefoni Mini, ingår i månadsavgiften. Högre hastighet kan erhållas mot avgift. Det finns även möjlighet att via bredbandsuttaget ansluta sig till Teknikbyrån och det öppna nät där flera leverantörer ingår. Det här alternativet ingår INTE i föreningens månadsavgift. Förutom bredband via bredbandsuttaget i lägenheten så kan du givetvis välja bredband över telenätet (ADSL) eller mobilt bredband. När det gäller hastighet och stabilitet (och kostnad!) så rekommenderas bredbandsuttaget. Brf Spårets baspaket via antennuttaget, ingår i månadsavgiften, och ger dig tillgång till 28 TV-kanaler som passar för hela familjen. Baspaketets kanaler sänds både i analogt och digitalt format. När det gäller det digitala formatet sänds kanalerna på samma sätt som i marknätet. Det betyder kortfattat att man kan använda samma boxar/HD-inspelare som har godkänts av Boxer. Föreningen distribuerar även Boxers signal i nätet, både i formatet DVB-T och DVB-T2 (HD kanalerna), vilket betyder att man se Boxers alla fria kanaler samt teckna abonnemang hos Boxer om man önskar fler kanaler. Parkeringsplatser: Det finns i dagsläget p-platser med och utan elstolpe. Garageplatser finns men har för närvarande kö. P-platserna kostar 200:-/mån utan el och med el kostar det 275:-/mån. I mån av plats kan man få hyra fler än 1 p-plats. Ingen kö till p-platser. Föreningen har också 25 st laddningsstationer för elbilar. Grundavgiften är 440 kr / mån och 2 kr/kwh.

 • Föreningsnamn Brf Spåret i Åkersberga
 • Hemsida www.brfsparet.se
 • Antal lägenheter 259
 • Antal lokaler 3
 • Överlåtelseavgift 1 183 kr
 • Pantsättningsavgift 473 kr betalas av köparen

Området

Allmänt om området

Då det kommunala centralortsbegreppet infördes 1971 blev Åkersberga centralort i Österåkers kommun. Åren 1974-1983 var Åkersberga centralort i Vaxholms kommun, för att efter delningen åter bli Österåkers centralort. På 1990-talet byggdes köpcentrumet Skutan ut och genomfartsleden Åkersbergatunneln däckades över. Närhet till Åkersberga Centrum som är utbyggt med flertal butiker, ICA Kvantum och restauranger. I området finns Åkersberga Sporthall och Hacksta spåret med promenader och löpning. Fina promenadstråk längs kanalen.

Närservice

Åkersberga Centrum finns inom ett par minuters gångväg med ett köpcentrum som erbjuder många butiker, restauranger och caféer. Det finns bra med parkeringsplatser för besökarna.

Kommunikation

Från Åkersberga centrum finns Roslagsbanan tilll Östra Station på 31 minuter med snabbtåget, i övrigt 38 minuter. . Det finns även bussar inom kommunen och till ex Danderyd och Kista som avgår från Åkersberga.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.