Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Objektet sålt
37 m² Boarea
1 Rum

Fakta

  • Adress ÖSTERSKÄRSVÄGEN 14
  • Område Östra Kanalstaden
  • Avgift 2 619 kr ink. värme, förråd, sophantering
  • Boarea 37 m²
  • Rum 1
  • Drift 4 752 kr/år
Emil Gerdin Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Österåker
emil.gerdin@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
073-977 92 36 emil.gerdin@maklarringen.se Mejla
Emil Gerdin Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Österåker
emil.gerdin@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
073-977 92 36 emil.gerdin@maklarringen.se Mejla

Bilder

Vardagsrum / Kök
Vardagsrum / Kök
Vardagsrum
Vardagsrum
Detalj kök
Detalj kök
Duschrum
Duschrum
Fasad från innergård
Fasad från innergård

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

BRF Galeasen Kanalstaden byggdes 2017 och består av 63 st lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Östra Kanalstaden är en ny stadsdel mellan centrala Åkersberga och Tuna/Österskär. Denna stadsdel ligger precis invid Åkers Kanal och dess vackra strövområden. På entréplan i varje trapphus finns barnvagns- och rullstolsförvaring. På föreningens innergård finns två stycken cykelrum. I föreningen finns också en övernattningslägenhet som kan hyras för besökande vänner eller bekanta. Föreningen tillhandahåller även en stor terrass högst upp i byggnaden med utsikt över Åkers kanal. Lägenheterna är utrustade med Telia Triple Play vilket innebär möjlighet till TV, telefon och dator i ett och samma nätverksuttag. Grundabonnemang för IP-telefoni, basutbud för TV samt grundhastighet för bredband är ett obligatoriskt tillägg på månadsavgiften om 220 kr/mån. Avgift för varmvatten läses av för varje lägenhet. Dvs, man betalar det man förbrukar.

  • Föreningsnamn Brf Galeasen Kanalstaden (MBF)
  • Antal lägenheter 63
  • Överlåtelseavgift 1 138 kr
  • Pantsättningsavgift 455 kr betalas av köparen

Området

Allmänt om området

Östra Kanalstaden är en ny stadsdel i Åkersberga som ligger längs Åkers kanal. Stadsdelen byggs upp av små kvarter som varierar i höjd från 3 till 5 våningar. Centrumnära lägenheter invid kanalen med fina promenadstråk.

Närservice

Närhet till Åkersberga Centrum som är utbyggt med flertal butiker, ICA Kvantum och flertalet restauranger. I området finns Åkersberga Sporthall och Hacksta-spåret med promenader och löpning. Fina promenadstråk längs Åkers kanal och dess slussar. Bara en kort promenad från bostaden ligger Restaurang Brödernas som serverar både lunch och middag och har en strålande uteservering där solen avnjuts på bästa sätt med någonting kallt att dricka. Restaurangen har även en del av uteserveringen på en flytbrygga i kanalen vilket är oerhört uppskattat av besökarna. Lite längre bort längs Åkers kanal finns också nyöppnade Zälls Smokehouse som riktar in sig på rökt mat i amerikansk stil och har ett stort utbud av ölsorter.

Kommunikation

Från Åkersberga centrum finns bra kommunikationer med Roslagsbanan till Östra Station med en restid på ca 38 minuter och med snabbtåg ca 30 minuter. Härifrån avgår bussar inom kommunen och till Danderyd och Kista.

Parkering

Boendeparkering Möjlighet till boendeparkering finns för närvarande enbart i Östra Kanalstaden. Boendeparkering innebär att boende i Österåker kan parkera längre tid än vad en besökare får. Skyltar med texten "Boende" och en områdeskod visar var du kan parkera. Ansöka om boendeparkering i Östra Kanalstaden För att få tillstånd behöver du vara folkbokförd i Österåkers kommun inom boendeparkeringsområde.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.