Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Objektet sålt
62,5 m² Boarea
2 Rum

Fakta

 • Adress SLUSSBROVÄGEN 47
 • Område Runö backe
 • Avgift 4 355 kr inkl värme, vatten, sophantering, analogt Tv-utbud via Telenor och stort förråd på samma våningsplan
 • Boarea 62,5 m²
 • Rum 2
 • Drift 3 440 kr/år
 • Möjligt tillträde Enl. Ök.
Emil Gerdin Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Österåker
emil.gerdin@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
073-977 92 36 emil.gerdin@maklarringen.se Mejla
Emil Gerdin Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Österåker
emil.gerdin@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
073-977 92 36 emil.gerdin@maklarringen.se Mejla

Bilder

Innergård
Innergård
Balkong
Balkong
Vardagsrum
Vardagsrum
Detalj vardagsrum
Detalj vardagsrum
Sovrum
Sovrum

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Tvättstuga på gården. Fest- och samlingslokal går att boka för föreningens medlemmar. Lokalen är nyrenoverad och kommer inom kort att öppnas upp för uthyrning igen. Mer information på föreningens hemsida https://www.brfslussen.se/

Parkering

Bostadsrättsföreningen Slussen tillhandahåller totalt 92 parkeringsplatser, varav 28 parkeringsplatser är carportplatser och övriga 64 parkeringsplatser är utomhus. Kö till parkeringsplatser. Parkeringsplatser finns att hyra och kostnaden är 100 kr i månaden och för carport är kostnaden 200 kr i månaden. En del parkeringsplatser är även försedda med elstolpar för motorvärmare, ingen kostnad tillkommer på hyran för att nyttja elstolparna.

Tv och bredband

Alla lägenheter inom föreningen är utrustade med ett trehålsuttag för bredband, kabel-tv och radiokanaler. Bostadsrättsföreningen Slussen ger möjligheten för alla boende att teckna abonnemang för kabel-tv-nät och bredbandsuppkoppling via Telenor, eftersom att Telenor äger det lokala kabelnätet. Alternativ bredbandsuppkoppling till Telenors Utöver bredbandsuppkoppling via Telenor har föreningen valt att samarbeta med företaget Winther Wireless, som erbjuder bredbandsuppkoppling i form av luftburen fiber. För anslutning till luftburen fiber kontakta Winther Wireless. Analogt basutbud av tv-kanaler ingår i föreningsavgiften I föreningsavgiften ingår ett analogt basutbud av tv-kanaler via Telenor. Dessa kanaler kan ses i alla lägenheter genom att ansluta Telenor tv-box med antennsladd till kabel-tv-uttaget. Anslutning till basutbudet av tv-kanaler via Telenor är frivilligt, men ingår för alla boende i bostadsrättsföreningen Slussen. Om din lägenhet saknar tv-box kontakta Telenor för utskick.

 • Föreningsnamn Brf Slussen (SBC)
 • Antal lägenheter 86
 • Överlåtelseavgift 1 182 kr betalas av köparen
 • Pantsättningsavgift 473 kr betalas av köparen

Området

Allmänt om området

Runö Backe och närområdet ligger fint beläget med närhet till natur och fina promenadstråk längs Åkers kanal och dess slussar. Längs kanalen finns lekplatser, utomhusgym, spännande informationstavlor med historieanekdoter, hundhage och trevliga Ekbacken som tillhandahåller b.la. dansbana, festlokal för uthyrning, midsommarfirande, valborgsfirande och mycket mer. På promenadavstånd från området längs kanalen når man buss- och tågkommunikationer, restauranger och ICA-butik. Vidare finns även Åkersberga C med all tänkbar service på promenadavstånd och även handelsplatsen vid Åkersbergas infart där nyöppnade Willys, COOP, apotek, Ö&B, Jysk och McDonalds finns.

Kommunikation

Roslagsbanan från Åkers Runö och Åkersberga station mot Stockholms Östra med resetid på ca 30 min. Direktbussar från Oxenstiernas väg till både Danderyds sjukhus och Humlegården (628 o 628C). Bussförbindelse mot Åkersberga C finns också.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.