Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Lillhagsvägen 30

Älvsjöbadet, Hagsätra / Bandhagen
69 m² Boarea
3 Rum
1 995 000 kr Utgångspris
69 m² Boarea
3 Rum
1 995 000 kr Utgångspris

Kontakta mäklaren för visning

Fakta

 • Adress Lillhagsvägen 30
 • Område Älvsjöbadet, Hagsätra
 • Pris 1 995 000 kr Utgångspris
 • Avgift 4 416 kr inkl värme, VA, Ip-tele/ bredband & K-tv
 • Boarea 69 m²
 • Rum 3
 • Drift 4 400 kr/år

Fin 3:a med radhuskänsla, stor solig uteplats med naturen runtom!

Välkommen till denna fräscha 3:a i hörnläge med stor terrass. Genomgående ljusa fräscha ytskikt uppdaterade 2015. Fint ljus i trivsamt hörnläge med fönster åt två håll. 2 bra sovrum och rymligt kök. Stor terrass om ca 13 kvm där trästaket och överliggare skapar en privatare zon. Här får du ett trivsamt boende i populär förening med hus i lugnt läge längst in på återvändsgata. Lokaler för kalas, bastu m.m, samt bra kommunikationer med buss utanför Lillhagsvägen, nära till både Hagsätra t-bana och pendeltåget i Älvsjö. Actic gym finns ca 600 m från bostaden.

Marcus Klass Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Farsta - Bandhagen 0760-455 788
marcus.klass@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Marcus Klass Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Farsta - Bandhagen 0760-455 788
marcus.klass@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Plats för härligt umgänge
Plats för härligt umgänge
Rektangulärt och lättmöblerat
Rektangulärt och lättmöblerat
Generösa fönsterytor ger fint ljus
Generösa fönsterytor ger fint ljus
Genomgående fräscha ytskikt
Genomgående fräscha ytskikt
Stor öppning till kök
Stor öppning till kök

Planritningar

Lillhagsvägen 30 lillhagsvägen 30 älvsjöbadet, hagsätra stockholm bandhagen 3
69

Beskrivning

HALL

Välkomnande entré med bra plats för avhängning och förvaring. Väggar med ljus tapet, golv med trämönstrad laminat. Städskåp och linneskåp Säkerhetsdörr.

KLÄDKAMMARE

Intill dörren ger en rymlig klädkammare goda förvaringsmöjligheter.

VARDAGSRUM

Generöst vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsmöbel. Fint ljusinsläpp från stort fönsterparti. Väggar med ljus tapet, golv med ekparkett och fönsterbänk i marmor.

SOVRUM

Sovrum med plats för säng och möbler. Förvaring i stort klädskåp och en garderob. Ljust målade väggar, golv med trämönstrad laminat och fönsterbänk i marmor.

SOVRUM

Sovrum med plats för dubbelsäng och någon möbel. Förvaring i stort klädskåp. Vita målade väggar, golv med trämönstrad laminat och fönsterbänk i marmor.

KÖK

Ljust och trivsamt kök med uteplats direkt utanför. Bra förvaring i skåp och lådor med cremefärgade fronter, fina arbetsytor på hel lång diskbänk i rostfritt med dubbla hoar, vitt kakel ovanför. Matplats för 6-7 personer. Vita målade väggar, golv med trämönstrad laminat och fönsterbänk i marmor. Separat kyl och frys, Electro Helios. Spis, Electrolux. Köksfläkt, Franke. Diskmaskin, Bosch.

UTEPLATS

I anslutning till köket, ger en rymlig uteplats möjlighet till många härliga timmar utomhus. Terrassen är ca 13 kvm, har trägolv och trästaket med grind och överliggare. Uteplatsen ligger i avskilt läge mot sydväst, mittemot en härlig ekbacke.

BADRUM

Fräscht kaklat badrum i vitt med ljus våtrumsmatta. Badkar, vattenburen handdukstork och wc. Tvättställ med spegelskåp och belysning ovanför.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Byggnadstyp Flerfamiljshus
 • Byggnationsår 1992
 • Uppvärmning Fjärrvärme
 • Fönster 3-glas
 • Fastighetsbeteckning Liggmilan 1
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Rum 3
 • Typ av kök Kök
 • Ventilation Mekanisk frånluft
 • Besiktning OVK-besiktad godkänd
 • Bostadens Elförbrukning -
 • Energideklaration Utförd
 • Byggnadens Energiförbrukning 147 kWh/kvm/år
 • Energiklass E
 • Hiss Ja
 • Våning 0 av 4
 • Uteplats Ja
 • Andel av årsavgiften -
 • Kommentar till andelstal -
 • Andel i föreningen 0,018171 %
 • Föreningssnamn Brf Älvsjöbadet 1
 • Elkostnad 4 000 kr/år
 • Försäkringskostnad 400 kr/år
 • Total driftkostnad 4 400 kr/år
 • Driftkostnadskommentar Som försäkringskostnad har endast hemförsäkringens obligatoriska bostadsrättstillägg räknats med.
 • Personer i hushållet 3
 • Övrigt Genomförda renoveringar i bostaden. 2015 fick alla väggar nya ytskikt, tapet i vardagsrum och hall, i de båda sovrummen och köket målades väggarna. Nya golv i kök, båda sovrummen samt i hallen. Tak och snickerier målades i kök, båda sovrummen, vardagsrummet och hallen. Alla vitvaror i kök samt ny tvättmaskin. Vindsförråd finns

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Älvsjöbadet nr 1 består av 3 flerbostadshus med tillsammans 49 bostadslägenheter på Lillhagsvägen 30-36. Här finns även förskolorna Lillskogen och Paletten i delvis separat byggnad och delvis integrerad i 2 av bostadshusen. Lägenhetsfördelning: 2 rum och kök - 5 st. 3 rum och kök - 25 st. 4 rum och kök - 18 st. 6 rum och kök - 1 st. Totalt 49 lägenheter med en bostadsarea om sammanlagt 3824 kvm, samtliga upplåtna med bostadsrätt. 428 kvm lokaler hyrs ut. Föreningen förvärvade fastigheten när husen byggts klart, 1992. Fastigheten innehas med tomträtt, omskrivningsår 2020.

Övrigt om föreningen

Föreningen är medlem i Liggmilans samfällighet tillsammans med Brf Älvsjöbadet 2,3 & 4 (föreningens andel är 26,8%). Samfälligheten sköter och administrerar gemensamma vägar, garage, parkeringsplatser, och grönområden. Genom samfälligheten kan medlemmarna hyra en större samlingslokal för upp till 75 personer. I samma byggnad kan bastu samt grovtvättstuga bokas. Tre tvättstugor finns, en i varje hus, utrustade med två tvättmaskiner, en torktumlare, en centrifug sam två torkskåp. Barnvagnsrum och cykelrum finns. Föreningen har en träfflokal "Lilla lokalen" som medlemmarna kan abonnera. Föreningen har iordningställt en stor grillplats, komplett med bänkar och bord. En mindre lekplats finns i anslutning till gården. För ekonomisk förvaltning anlitas Fastighetsägarna. För teknisk förvaltning anlitas Driftia Förvaltning AB.

Parkering

Föreningen är delägare i en samfällighet som har garage och p-platser med totalt 153 platser för bil.

Tv och bredband

Bredband, IP-telefoni och kabel-tv levereras av Ownit/Canal Digital.

 • Föreningsnamn Brf Älvsjöbadet 1
 • Hemsida http://www.alvsjobadet1.se/
 • Ekonomi Överlåtelseavgift 2,5 % av ett prisbasbelopp (betalas av köparen) och pantsättningsavgift 1% av ett prisbasbelopp (betalas av pantsättaren). Föreningen amorterade 2 000 000 kronor av sina lån i början av 2019. För närvarande (augusti 2019) har inga avgiftsändringar beslutats. Se mer information i årsredovisning och stadgar samt länkar och bilagor.

Området

Allmänt om området

Hagsätra är en av de förorter som växer snabbast i Stockholm och det byggs ständigt nya bostäder. Här blandas låg- och flervåningshus byggda mellan 1958 och 1967 med nyproducerade flerfamiljshus.

Närservice

Här har du närhet till Hagsätra centrum med utbud av affärer, restauranger, bibliotek, service och tunnelbana. Från bostaden tar det ca 10 minuter att promenera till Hagsätra centrum. Runt Älvsjö centrum och nya Älvsjö torg har en helt ny stadsdel byggts upp, med bostäder, butiker, restauranger och service. Även Stockholmsmässan ligger på ca 10 minuters promenadavstånd.

Kommunikation

Från t-banestationen Hagsätra kommer du till T-centralen på 24 minuter. Föredrar du pendeltåg så tar buss 143 dig till Älvsjö resecentrum. Den bilburne tar sig snabbt ut på Huddingevägen för snabb anslutning till genomfartslederna. Läs mer på sl.se. Här finns även bra vägnät med Huddingevägen på ett rofyllt avstånd, men ändå nära till hands att snabbt komma ut på. Hagsätra centrum når du på ca 10 minuters promenad längs en upplyst och asfalterad väg eller till Älvsjö resecentrum med en promenad på ca 15 minuter. Omedelbart där Lillhagsvägen startar, vid Ormkärrsvägen, finns busshållplatser för färd mot Hagsätra centrum, eller mot Älvsjö station. Vid Älvsjö station når man pendeltågen för vidare färd mot Stockholm eller utåt Södertörnshållet.

Parkering

Parkering på gatan mot avgift. Parkering och garage finns att hyra genom föreningens samfällighet. Separat kö.

Övrigt

Alldeles intill bostaden ligger Älvsjöbadet med härlig utomhuspool och grönt gräs runtom att solbada i, fri entré. Älvsjöbadet bjuder på stora gräsytor och tre bassänger för fritidsbad, som hålls öppna från första juni till sista augusti. På Hagsätra idrottsplats som är nyrenoverad och moderniserad finns en konstgräsplan, grusplan och en rink för ishockey. I området finns även ett gym. Den närliggande Ormkärrsskogen har gott om promenadvägar och är dessutom ett bra område för svampplockning. Det närmsta närområdet är mycket barnvänligt och har två förskolor: en inom den egna föreningen och en i grannföreningen, samt även närhet till parklek. Det finns två skolor i Hagsätra. Ormkärrsskolan har låg- och mellanstadium. Hagsätraskolan har låg-, mellan- och högstadium. I Hagsätraskolan finns en privat fritidsverksamhet för barn som blivit för gamla för vanligt fritids. Den kallas för mellanstadieverksamheten och hyr in sig i skolans lokaler. Där kan barnen bland annat göra läxor, lyssna på musik, spela biljard, och spela bandy.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.