Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Sjösavägen 93 C

Bandhagen/ Högdalen / Bandhagen
34 m² Boarea
1 Rum
2 100 000 kr Accepterat pris
34 m² Boarea
1 Rum
2 100 000 kr Accepterat pris

Kontakta mäklaren för visning

Fakta

 • Adress Sjösavägen 93 C
 • Område Bandhagen/ Högdalen
 • Pris 2 100 000 kr Accepterat pris
 • Avgift 2 002 kr inkl. värme, VA, fiberuppkoppling (avg. 1862+fiber 140= 2002 kr)
 • Boarea 34 m²
 • Rum 1
 • Drift 2 900 kr/år

2020 Topprenoverad hörn-1:a med egen entré och stor uteplats, låg avgift!

Säljes med accepterat pris, kontakta mäklaren för privat visning! Totalrenoverad 2020! Låg avgift! Hörnlägenhet om 34 väldisponerade kvadratmeter med egen entré och stor uteplats omgärdad av ett snyggt trästaket med låsbar grind. Välkommen att bli först att bo efter totalrenoveringen som utförts med genomgående hög kvalité i material och utförande, helt nytt kök och badrum samt alla ytskikt inklusive ekparkett och golvklinker. Behagligt inomhusklimat med vattenburna värmegolv, mekanisk ventilation med värmeåtervinning, nya 3-glasfönster och altandörr. Helkaklat badrum och välutrustat kök, golv med ekparkett/klinker och neutrala vita väggar. I hela bostaden har belysningssystem Plejd installerats, som kan styras med knapp eller app och dessutom är programmerbar. Släta vita innerdörrar. Lugnt läge mot parkområde. Stabil och trivsam förening med god ekonomi, låg belåningsgrad och låga avgifter. Medlemmarna har tillgång till festlokal, grillplats, bastu och litet gym. Ca 400 meter till t-bana.

Marcus Klass Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Farsta-Bandhagen-Årsta 0760-455 788
marcus.klass@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Marcus Klass Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Farsta-Bandhagen-Årsta 0760-455 788
marcus.klass@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

2 lägenheter i husgaveln
2 lägenheter i husgaveln
Totalrenoverad 2020
Totalrenoverad 2020
Utgång till den egna uteplatsen
Utgång till den egna uteplatsen
Egen entré och uteplats
Egen entré och uteplats
Helt nytt badrum med vattenburen golvvärme
Helt nytt badrum med vattenburen golvvärme

Planritningar

Sjösavägen 93 C sjösavägen 93 c bandhagen/ högdalen stockholm bandhagen 1
34

Beskrivning

Vardagsrum och kök i öppen planlösning

Trivsam social yta med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Fönster och altandörr till den egna uteplatsen. Bra plats för sittgrupp samt matplats och säng.

Förvaring i 3 garderober (inredda Ikea Pax, 236 cm höga i vitt, 2 med spegel) Väggar med vita ytskikt, golv med ekparkett med vattenburen värme, fönsterbänk i kolmårdsmarmor.

Välplanerat nytt Ikea-kök i vitt med tre frostade vitrinskåp med belysning inuti och under. Arbetsbänk i massiv ek med infälld dubbel diskho i rostfritt, grå kakel ovanför. Vitvaror från Ikeas bättre sortiment. kombinationsugn/mikro (Finsmakare), induktionshäll (Smaklig), diskmaskin (Hygienisk), samt integrerad kyl/frys (Råkall). Därutöver köksfläkt med kåpa /FTX-ventilation AceTec.

Badrum

Nybyggt helkaklat badrum med stora kakelplattor i vitt, samt likadan grå golvklinker som i hall, med vattenburen värme även här. Tvättställ på kommod, matchande spegelskåp med ljusramp ovanför, badkar och wc. Fint ljus genom vädringsfönster. Förberett för tvättmaskin.

Hall

Välkomnande entré med utrymme för hallmöbel, förvaring i garderob (spegelförsedd, inredd Ikea Pax, 236 cm hög i vitt) Väggar med vita ytskikt, golv med stora grå klinkers med vattenburen värme. Snyggt entréparti med ljusinsläpp genom smalt fönster i dörrbladet och fönster ovanför.

Entrébelysning på utsidan med skymningsrelä.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy
×
Fri Värdering?

Fakta

 • Byggnadstyp Flerfamiljshus
 • Byggnationsår 1953
 • Uppvärmning Fjärrvärme
 • Fönster 3-glas
 • Fastighetsbeteckning Tegelstapeln 4 Acceptpris
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Rum 1
 • Typ av kök Kök
 • Ventilation FTX- Mek.frånluft m värmeåtervinning
 • Bostadens Elförbrukning -
 • Energideklaration Ej utförd
 • Hiss Nej
 • Våning 0 av 3
 • Uteplats Ja
 • Beskrivning bilplats Ett antal 7-dygnsparkeringar finns, i övrigt gratis datumparkering på gatorna i området.
 • Andel av årsavgiften 1,32 %
 • Kommentar till andelstal -
 • Andel i föreningen 1,322 %
 • Föreningssnamn Brf Tegelstapeln 4
 • Elkostnad 2 500 kr/år
 • Försäkringskostnad 400 kr/år
 • Total driftkostnad 2 900 kr/år
 • Driftkostnadskommentar El enligt schablon. Endast hemförsäkringens obligatoriska bostadsrättstillägg har räknats med som försäkringskostnad.
 • Personer i hushållet 1
 • Sammanställning uteplats Mysig uteplats om ca 24 kvm omgärdad av trästaket, varav ca 7.5 kvm stenlagd yta utanför altandörren.
 • Övrigt Belysningssystem Plejd ger dig möjlighet att schemalägga belysningen i bostaden och att tända belysningen innan du kliver innanför dörren. När du är hemma väljer du om du vill dimma och styra belysningen med knapp eller app. Lägenhetsförråd om ca 1,5 m x 1,5 m finns. Fiber är indraget i lägenheten.

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Föreningens fastighet har adresserna Sjösavägen 89-99 och består av två byggnader i tre våningar. Lägenhetsfördelning: 13 st 2 rum och kök, 14 st 3 rum och kök samt 9 st 4 rum och kök. Sammanlagt 36 lägenheter som upplåts med bostadsrätt, med en total bostadsarea om 2504 kvm. Föreningen hyr ut sju mindre lokaler om totalt 194 kvm. Föreningen bildades 1991.

Övrigt om föreningen

I källaren finns två tvättstugor, en stor och en liten, finns i port 91 och även cykelförråd. Det finns bastu och en liten träningslokal med löpband, trappmaskin, vikter och boxningssäck, samt en lokal som kan lånas för kalas/fest. I trädgården finns en uteplats med utemöbler och grill. Föreningen sköter själv den ekonomiska förvaltningen. Avtal finns med olika entreprenörer för utomhusarbeten.

Renoveringar

Större genomförda renoveringar i fastigheten: 2015 renoverades källarstammarna. 2011-2012 genomfördes omfattande markarbeten. 2006 fasadrenovering och utbyggnad av balkonger. År 2002 genomfördes stambyte, 1996 renoverades taken. Planerade renoveringar: Fönsterbyte planeras till 2022. Uppgradering till 3-fas el, planeras att vara klart under 2021.

Parkering

För parkering så har föreningen 7 p-platser och två garage, med kö.

Tv och bredband

Fiberuppkoppling finns via IpOnly, kostnad för uppkoppling tillkommer med ett obligatoriskt tillägg till månadsavgiften om 140 kr. (medräknat i den angivna månadsavgiften 2002 kr)

Information om månadsavgift

I månadsavgiften ingår: värme, vatten. Obligatoriskt tillägg, 140 kr/mån för fiberuppkoppling.

 • Föreningsnamn Brf Tegelstapeln 4
 • Ekonomi En överlåtelseavgift om 2,5% av ett prisbasbelopp tas ut, betalas av köparen. En pantsättningsavgift om 1% av ett prisbasbelopp tas ut. Föreningen planerar inte några avgiftshöjningar för 2021. Se mer information i årsredovisning och stadgar samt länkar och bilagor.
 • Äger föreningen marken Fastigheten innehas med tomträtt, omskrivningsår 2023.
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare Nej
 • Tillåter föreningen delat ägande Föreningen tillåter delat ägnde, minsta andel 10%

Området

Allmänt om området

I området finns både Bandhagens- och Högdalens centrum. Högdalen invigdes 1957 och är Vantörs kommersiella centrum. Bandhagens centrum byggdes enligt klassisk ABC-modell och invigdes 1954. Bebyggelsen är en blandning av låghus och punkthus, utplacerade efter ett rutsystem. I området finns bibliotek, teater, simhall, bowlinghall, restauranger, konditori, banker, mat- och klädbutiker och systembolag.

Närservice

I Bandhagens centrum finns det bland annat ett café, matvarubutik, apotek, blomsterhandel, restauranger, och skräddare/kemtvätt med mer. Sekondhandbutik. Körskola. Högdalens centrum har ett 50- tal butiker med allt från torghandel till fiskaffär, systembolag, matvarubutiker, klädbutiker, samt banker och caféer.

Kommunikation

I området finns både Bandhagens- och Högdalens centrum. Här finns det mycket bra allmänna kommunikationer med tunnelbana som tar dig in till Skanstull på ca 12 minuter och city på cirka 20 minuter. Det finns buss som trafikeras av linje 161 och 173, båda går via Älvsjö station där många pendeltågslinjer trafikerar. Buss 173 tar dig även till Kungens Kurva. För ytterligare information besök gärna www.sl.se. Bilmässigt ligger området mellan Magelungsvägen och Örbyleden, två vägar som via deras öst-västliga riktning erbjuder snabba förbindelser till Nynäsvägen i öster och Huddingevägen i väster.

Parkering

Ett antal 7-dygnsparkeringar finns, i övrigt gratis datumparkering på gatorna i området.

Övrigt

Både Bandhagens skola och Bäckahagens skola ligger på promenadavstånd, ett antal förskolor finns i närområdet. Mellan Bandhagens- och Bäckahagens skolor erbjuder Bandängens parklek aktiviteter året om. Bandängens parklek är mycket uppskattad, även av vuxna, då det finns stora gräsytor för exempelvis picknick. I parkleken finns plaskdamm, gungor, rutschkanor, trampbilar, klätterställning mm och olika bondgårdsdjur. Här förekommer många aktiviteter för barnen, bl.a. sommaruppträdanden, midsommarfirande, julfirande med mera. Parkleken är gratis och öppen för alla. Det finns även en samlingslokal med WC och kök där man kan köpa fika. I Högdalen finns Högdalshallen som är en idrottshall med stort utbud av aktiviteter, som bad med även barnbassäng, gym, gruppaktiviteter med bland annat lekgympa och dans för barn, innebandy, kampsporter. Högdalens skatepark är en av Europas största.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.