Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Objektet sålt
57 m² Boarea
2 Rum

Fakta

  • Adress Skebokvarnsvägen 97
  • Område Bandhagen/ Högdalen
  • Avgift 3 887 kr inkl basutbud TV, Värme, VA
  • Boarea 57 m²
  • Rum 2
  • Drift 3 400 kr/år
Marcus Klass Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Farsta-Bandhagen-Årsta
marcus.klass@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
0760-455 788 marcus.klass@maklarringen.se Mejla
Marcus Klass Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Farsta-Bandhagen-Årsta
marcus.klass@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
0760-455 788 marcus.klass@maklarringen.se Mejla

Bilder

Nyslipad originalparkett
Nyslipad originalparkett
Föreningens omtyckta grillplats
Föreningens omtyckta grillplats
Fräscht med nymålade skåp och lackade luckor
Fräscht med nymålade skåp och lackade luckor
Matplats för 4-5 personer
Matplats för 4-5 personer
Ventilerat skafferi vid fönstret, städskåp vid dörren
Ventilerat skafferi vid fönstret, städskåp vid dörren

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Brf Krysstaket 6 har adresserna Skebokvarnsvägen 87-99, innehållande 2 023 kvm bostäder, där 31 st är upplåtna med bostadsrätt och 2 st är hyresrätter. Hyresrätterna är ett ekonomiskt tillskott till föreningen, då kommer att säljas som bostadsrätt när de blir tillgängliga för det. I augusti 2021 upplät föreningen en hyresrätt med hjälp av Mäklarringen, vilket kommer att synas i årsredovisningen 2021 (redovisas vid årsstämman 2022). Föreningen registrerades 2005, fastigheten som förvärvades 2006 är upplåten med tomträtt, omskrivningsår 2023.

Övrigt om föreningen

En gemensam tvättstuga finns i port 95. Det finns även cykel- och barnvagnsrum. Föreningen har en fin gemensam uteplats med stor grill och trivsamma sittmöbler. Föreningen har fem odlingslådor för medlemmarna. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Fastighetsägarna Stockholm AB.

Renoveringar

2020 Nytt bokningssystem tvättstuga. 2019 Byte av fläktsystem och ventilation. 2016 Rensning av ventilation. Underhåll av tak. 2012 Byte av portar. 2010 Tilläggsisolering av vind. 2006/2007 Stambyte. Planerat: 2024 Fönsterbyte

Parkering

Föreningen har 4 garageplatser, 2 mc garageplatser och 4 parkeringsplatser, som medlemmar kan hyra, för närvarande med kö. Utöver föreningens parkeringsplatser så finns det en sjudygnsparkering samt datumparkering på gatan.

Tv och bredband

Fiber finns från A3, även ansluten till ComHem som erbjuder 1000/1000 Mbit.

Information om månadsavgift

I månadsavgiften ingår värme samt vatten och avlopp och basutbud TV från Comhem.

  • Föreningsnamn Brf Krysstaket 6
  • Ekonomi Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5 % av ett prisbasbelopp av köparen. En pantsättningsavgift om 1 % av ett prisbasbelopp per pantsättning tas ut. Se mer information i årsredovisning och stadgar samt länkar och bilagor.

Området

Allmänt om området

I området finns både Bandhagens- och Högdalens centrum. Högdalen invigdes 1957 och är Vantörs kommersiella centrum. Bandhagens centrum byggdes enligt klassisk ABC-modell och invigdes 1954. Bebyggelsen är en blandning av låghus och punkthus, utplacerade efter ett rutsystem. I området finns bibliotek, teater, simhall, bowlinghall, restauranger, konditori, mat- och klädbutiker och systembolag.

Närservice

I Bandhagens centrum finns det bland annat flera caféer, en stor ICA-butik, apotek, blomsterhandel, restauranger, och skräddare/kemtvätt med mer. Högdalens centrum är större, med ett 50- tal butiker. Här ger flera caféer valmöjligheter. Den hungrige kanske satsar på något att äta från en av Stockholms bästa sushirestauranger, Esoki, eller varför inte en kvalitetsburgare från Babas? Hawaiiansk mat erbjuds på Oh poké, husmanskost får du bland annat på Bowlingpalatset och Pepes. För den egna matlagningen kan en av Stockholms äldsta och mest anrika fiskaffärer erbjuda ett varierat utbud från havet. Tre stora mataffärer, systembolag, klädbutiker, salonger, apotek och många fler serviceleverantörer kompletterar centrum.

Kommunikation

I området finns både Bandhagens- och Högdalens centrum. Här finns det mycket bra allmänna kommunikationer med tunnelbana som tar dig in till Skanstull på ca 12 minuter och city på cirka 20 minuter. Det finns buss som trafikeras av linje 161 och 173, båda går via Älvsjö station där många pendeltågslinjer trafikerar. Buss 173 tar dig även till Kungens Kurva. För ytterligare information besök gärna www.sl.se. Bilmässigt ligger området mellan Magelungsvägen och Örbyleden, två vägar som via deras öst-västliga riktning erbjuder snabba förbindelser till Nynäsvägen i öster och Huddingevägen i väster.

Parkering

Ett antal 7-dygnsparkeringar finns, i övrigt gratis datumparkering på gatorna i området.

Övrigt

Här bor du mitt emellan Bandhagen och Högdalens båda centrum, på ett avstånd av ca 600 respektive ca 900 meter. Nära till Bandängsparken som uppskattas av barn och vuxna, en av områdets mest populära picknickplatser. Här finns även en samlingslokal med WC och kök där man kan köpa fika. Högdalens skatepark är en av Europas största. Parken drivs av Stockholms stad och under säsongen har Högdalens skatepark ett café som drivs av Högdalens skateboardförening. Snösätra Graffiti Wall of Fame i Rågsved är en fantastisk plats för dig som vill titta på färgsprakande gatukonst och graffiti. En cykeltur på ca 20 minuter tar dig till någon av de närmaste sjöarna för ett svalkande dopp, antingen till Farsta strandbad vid Magelungen eller Hökarängsbadet vid Drevviken.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.