Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Snart till salu

Skebokvarnsvägen 4

Bandhagen / BANDHAGEN
76,5 m² Boarea
3 Rum
3 990 000 kr Utgångspris
76,5 m² Boarea
3 Rum
3 990 000 kr Utgångspris

Kontakta mäklaren för visning

Fakta

 • Adress Skebokvarnsvägen 4
 • Område Bandhagen
 • Pris 3 990 000 kr Utgångspris
 • Avgift 4 798 kr inkl värme, VA, bredbandsuppkoppling & kabel-Tv basutbud. (månadsavgift 4 679 + bredbandsuppkoppling 119 kr = 4 798 kr/mån)
 • Boarea 76,5 m²
 • Rum 3
 • Drift 4 275 kr/år

Unik 3:a med fönster åt tre håll, högst upp med ca 7,5 kvm terrass i västläge!

Unik 3:a med magiskt ljus genom generösa fönsterpartier åt tre håll. Högst upp i huset. Generöst panoramafönster mot ca 7,5 kvm terrass i härligt västläge med dag- och kvällssol! Fräsch och modern bostad i hus från 2009 med öppen social planlösning, två rymliga sovrum, stort helkaklat badrum med tvättdel. Lågt belånad förening med god ekonomi. Nära t-bana, buss utanför. Kontakta mäklaren för visning!

Ansvarig mäklare Marcus Klass Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Farsta-Bandhagen-Årsta
marcus.klass@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
0760-455 788 marcus.klass@maklarringen.se Mejla
Extra kontakt Moussa El Masri Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Farsta-Bandhagen-Årsta
moussa.el.masri@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
0709-30 80 87 moussa.el.masri@maklarringen.se Mejla
Ansvarig mäklare Marcus Klass Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Farsta-Bandhagen-Årsta
marcus.klass@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
0760-455 788 marcus.klass@maklarringen.se Mejla
Extra kontakt Moussa El Masri Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Farsta-Bandhagen-Årsta
moussa.el.masri@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
0709-30 80 87 moussa.el.masri@maklarringen.se Mejla

Bilder

Magiskt ljus på översta våningen
Magiskt ljus på översta våningen
Generösa golvytor med ekparkett
Generösa golvytor med ekparkett
Terrass med helglasat räcke, fönster och altandörr
Terrass med helglasat räcke, fönster och altandörr
Ca 7,5 kvm i ogenerad trädtoppshöjd
Ca 7,5 kvm i ogenerad trädtoppshöjd
Sovrum och terrass
Sovrum och terrass

Planritningar

Skebokvarnsvägen 4 skebokvarnsvägen 4 bandhagen stockholm bandhagen 3
76,5

Beskrivning

Hall

Välkomnande entré med utrymme för avhängning av kläder intill dörren och i garderob. Vitmålade väggar, ekparkett och ljust klinkergolv närmast dörren. Säkerhetsdörr.

Kök och vardagsrum

Hemmets verkligt sociala nav både till vardag och fest med ordentligt utrymme för sittgrupp och tv-möbel, men framförallt en helt fantastisk matsalsdel med helglasat fönsterparti åt två håll.
Fräscht, snyggt Vedumkök i öppen planlösning med fina arbetsytor och gott om förvaring i skåp och lådor med vita fronter. Hel rostfri diskbänk med dubbla hoar. Arbetsbänkar i massiv ek, avlångt svart kakel ovanför. Fönster med utsikt mot trädtopparna. Vitvaror med rostfria fronter från Siemens, kyl, frys, glashällspis, diskmaskin samt mikrovågsugn. Köksfläkt, Franke.

Matplats för 6-8 personer till vardags och gott om utrymme för att duka långbord när gästerna är många. Väggar med vita ytskikt och grå fondvägg,golv med ekparkett lagd utan skarv mellan hall, vardagsrum och kök samt fönsterbänkar i sten.

Sovrum

Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och möbler. Förvaring i trippelgarderob. Väggar med ljust beige ytskikt, golv med ekparkett och fönsterbänk i sten.

Terrass

Högst upp i huset i trädtoppshöjd, med glasräcke, dessutom i privat läge finns möjlighet att njuta av många långa soliga dagar och kvällar på denna ca 7,5 kvm stora terrass i bästa västläge. Panoramafönster mellan terrassen och vardagsrum. Behagligt med fint trägolv, en mindre takdel längst in skyddar. El-uttag finns och det är tillåtet med el-grill.

Sovrum

Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och möbler. Förvaring i två garderober. Väggar med blågrå ytskikt, golv med ekparkett och fönsterbänk i sten.

Badrum

Helkaklat rymligt badrum, väggar med stora vita kakelplattor och blågrått klinkergolv. Handfat på kommod, spegel med belysning, wc, badkar med glasvägg samt eluppvärmd handdukstork.
Tvättmaskin och torktumlare under tvättbänk i grå laminat, praktisk förvaring i överskåp. Tvättmaskin, Cylinda. Torktumlare, Siemens.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy
×
Fri Värdering?

Fakta

 • Byggnadstyp Flerfamiljshus
 • Övriga byggnader Till lägenheten finns ett förråd med säkerhetsgaller i källaren.
 • Byggnationsår 2009
 • Uppvärmning Fjärrvärme
 • Fönster 3-glas
 • Fastighetsbeteckning Stoppuret 1
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Övrigt om byggnaden, tex Renoveringar 2021 har alla väggar målats och samtliga innerdörrar bytts ut. 2020 installerades badkar med glasat stänkskydd samt skåp ovan tvättbänk.
 • Rum 3
 • Typ av kök Kök
 • Ventilation Mekanisk frånluft
 • Besiktning OVK-besiktad
 • Bostadens Elförbrukning -
 • Energideklaration Utförd
 • Energiklass F
 • Hiss Ja
 • Våning 3 av 3
 • Balkong Ja
 • Beskrivning bilplats Ett antal 7-dygnsparkeringar finns, i övrigt gratis datumparkering på gatorna i området.
 • Andel av årsavgiften -
 • Kommentar till andelstal -
 • Andel i föreningen 2,6535 %
 • Föreningssnamn Brf Bostaden i Örby 1
 • Elkostnad 3 875 kr/år
 • Försäkringskostnad 400 kr/år
 • Total driftkostnad 4 275 kr/år
 • Driftkostnadskommentar Endast hemförsäkringens obligatoriska bostadsrättstillägg har räknats med som försäkringskostnad.
 • Personer i hushållet 4

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Brf Bostaden i Örby ligger intill ett mindre skogsparti i kanten av Örby, nära Bandhagens centrum. Adresser är Skebokvarnsvägen 2,4,6 och 8, i fyra hus byggda år 2008/2009. Föreningen har 40 bostadsrättslägenheter fördelade på 16 st 4:or, 8 st 3:or, 8 st 2:or och 8 st 1,5:or med en total bostadsarea om 2883 kvm. Fastigheten innehas med tomträtt, med nästa omskrivningsår 2028.

Övrigt om föreningen

Tvättstuga finns i port 6, cykelförråd och rullstolsförråd i respektive port. En lekplats och en gemensam grillplats finns på gårdssidan. Soprum med sortering. Föreningen anlitar Frubo AB för den ekonomiska förvaltningen. Teknisk förvaltning och fastighetsskötsel ansvarar Rubin förvaltning och fastighetsskötsel för.

Renoveringar

2020: Nya tvättmaskiner och torktumlare i tvättstugan. 2019: Fastighetens stammar spolades. Nya elmätare samt postfack. Nytt lås-och passersystem.

Parkering

Det finns 27 st p-platser, varav 2 är handikappanpassade, dessa kostar för närvarande 425 kr/månad och resterande p-platser kostar 375 kr/månad. Det finns i dag inte någon ledig p-plats, men inte heller någon i kö. (augusti 2021). Kön administreras av Frubo.

Tv och bredband

Kabel-tv fås via ComHem. Bredband levereras via ComHem gruppavtal, (XXL 100 Mbit/sek). Öppet fibernät finns indraget till respektive bostad, separat avtal kan tecknas med IP-Only.

Information om månadsavgift

El, schablonmässig el-tillägg om ca 300 kr/mån (beror på storleken på lägenheten) läggs på månadsavgiften. Detta stäms av i varje kvartal mot faktisk förbrukning. I månadsavgiften ingår värme, vatten, avlopp samt kabel-Tv basutbud. Ett obligatoriskt tillägg för bredbandsuppkoppling tillkommer med 119 kr.

 • Föreningsnamn Brf Bostaden i Örby 1
 • Hemsida https://bostadeniorby.se/
 • Ekonomi Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5 % av ett prisbasbelopp av säljaren. En pantsättningsavgift om 1 % av ett prisbasbelopp per pantsättning tas ut. Föreningen planerar i dagsläget (september 2021) inte några avgiftshöjningar. Se mer information i årsredovisning och stadgar samt länkar och bilagor.

Området

Allmänt om området

Ett trevligt och barnvänligt område med närhet till både natur och storstadens puls. Området ligger utmed tunnelbanans gröna linje och här är det gott om förskolor och skolor samt även en uppsjö av lekplatser. Bandhagen består till största delen av bostadsbebyggelsen av låghus som är byggda så att de bildar gårdar med mycket grönska. Här finns också en del punkthus som bryter av och ger området en varierad karaktär. Bebyggelsen är typisk för sin tid och klassad som kulturminneshistoriskt värdefull av Stockholms Stadsmuseum. Stockholms stad ser över möjligheten att förtäta området (se bifogade länkar).

Närservice

Bandhagens centrum byggdes enligt klassisk ABC-modell och invigdes 1954. Idag finns det här bland annat en matvarubutik, apotek, blomsterbutik, caféer, restauranger, grill, bageri, konditori, skräddare/kemtvätt, tatuerare, frisör, skönhetssalong och tandläkare samt körskola. OKQ8 med biluthyrning och Shellmack ligger nära. Inom bekvämt gångavstånd har du även Högdalens centrum med cirka 50- tal butiker med allt från restauranger, systembolag, matvarubutiker, klädbutiker och caféer. Dessutom finns här torghandel med grönsaker och blommor.

Kommunikation

Bandhagens t-bana tar dig in till Skanstull på ca 11 minuter och city på cirka 20 minuter. Det finns buss som trafikeras av linje 161 och 173, båda går via Älvsjö station där många pendeltågslinjer trafikerar. Buss 173 tar dig även till Kungens Kurva. För ytterligare information besök gärna www.sl.se. Det finns gott om cykelvägar i området. Bilmässigt ligger området mellan Magelungsvägen och Örbyleden, två vägar som via deras öst-västliga riktning erbjuder snabba förbindelser till Nynäsvägen i öster och Huddingevägen i väster.

Parkering

Ett antal 7-dygnsparkeringar finns, i övrigt gratis datumparkering på gatorna i området.

Övrigt

Både Bandhagens skola och Bäckahagens skola ligger på promenadavstånd, ett antal förskolor finns i närområdet. Mellan Bandhagens- och Bäckahagens skolor erbjuder Bandängens parklek aktiviteter året om. Bandängens parklek är mycket uppskattad, även för vuxna då det finns stora gräsytor för exempelvis picknick. I parkleken finns plaskdamm, gungor, rutschkanor, trampbilar, klätterställning mm och olika bondgårdsdjur. Här förekommer många aktiviteter för barnen, bl.a. sommaruppträdanden, midsommarfirande, julfirande med mera. Parkleken är gratis och öppen för alla. Det finns även en samlingslokal med WC och kök där man kan köpa fika.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.