Sök på Mäklarringen

Objektet såld

Glanshammarsgatan 21

Hagsätra / Bandhagen
108,8 m² Boarea
4 Rum

Översikt

  • Adress Glanshammarsgatan 21
  • Område Hagsätra
  • Avgift 6 795 kr inkl värme, VA, fiberuppkoppling 1Gbit, sophantering
  • Boarea 108,8 m²
  • Rum 4
  • Drift 4 500 kr/år
Marcus Klass Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Farsta-Bandhagen-Årsta
0760-455 788 marcus.klass@maklarringen.se Mejla
Marcus Klass Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Farsta-Bandhagen-Årsta
0760-455 788 marcus.klass@maklarringen.se Mejla

Bilder

Fint ljus i spiraltrappa
Fint ljus i spiraltrappa
Vardagsrum med utgång till balkong
Vardagsrum med utgång till balkong
Sovrum som ändrats till matrum
Sovrum som ändrats till matrum
Högt och fritt mot gatan
Högt och fritt mot gatan
Trivsamt inntergårdsläge
Trivsamt inntergårdsläge

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Byggnaderna uppfördes 1997 och har adresserna Glanshammarsgatan 17-23. Husen innehåller 44 lägenheter, i storlekarna 1 r o k till 4 r o k, samtliga upplåts som bostadsrätter. Total bostadsarea är 3071 kvm. Föreningens fastighet upplåts med tomträtt, omskrivningsår 2028. Bostäderna värms upp med markvärme, bra för både miljö och plånbok.

Övrigt om föreningen

Tvättstugor finns i port 19 och 21. Cykel-/barnvagnsförråd finns. Vindsförråd kan hyras. Det finns en gemensamhetslokal som kan inrymma 20-25 sittande, lokalen kan även användas för övernattande gäster. Nabo sköter den ekonomiska förvaltningen. För teknisk förvaltning anlitas MBAB och EnergiPartner.

Renoveringar

Renoveringar i urval, se utförligare i årsredovisningen. Pågående - injustering värmesystem. 2020 Stamspolning, radonmätning. OVK (obligatorisk ventilationskontroll) genomförd med några anmärkningspunkter, åtgärdas så snart som möjligt när pandemisituationen lättat. 2019 Ny energideklaration, injustering värmesystem. 2017 installation av fiber. 2016 installerades bergvärme. 2015 renovering fasader, fönster och gavlar

Parkering

26 carportplatser med motorvärmare finns att hyra för 250 kr/mån, ingen ledig men ingen i kö. (2021-03-19). I fyra av platserna finns laddplatser för el/hybridbil, till en något förhöjd avgift.

Tv och bredband

Fiberuppkoppling via Ownit. 1 Gbit/s uppkoppling och lån av digitalbox med TV:s grundutbud ingår i avgiften.

Information om månadsavgift

i avgiften ingår värme, vatten, avlopp, fiberuppkoppling 1Gbit, sophantering

  • Föreningsnamn Brf Minerva
  • Ekonomi Överlåtelseavgift tas ut med 2,5% av ett prisbasbelopp och betalas av köparen. Pantsättningsavgift tas ut med 1% av prisbasbeloppet per pant. Föreningen planerar för närvarande inte några avgiftshöjningar (2021-03-18)

Området

Allmänt om området

Hagsätra är en av de förorter som växer snabbast i Stockholm och det byggs ständigt nya bostäder. Här blandas låg- och flervåningshus byggda mellan 1958 och 1967, med nyproducerade flerfamiljshus.

Närservice

I Hagsätra centrum finner du det mesta för vardagsbehoven, matbutiker, bibliotek, affärer, hårvård, restauranger, vårdcentral mm. Läs mer på hagsatracentrum.se/

Kommunikation

Från t-banestationen Hagsätra kommer du till T-centralen på 24 minuter. Föredrar du pendeltåg så tar buss 143 dig till Älvsjö station. Den bilburne tar sig snabbt ut på Huddingevägen för snabb anslutning till genomfartslederna. Läs mer på sl.se

Parkering

Fri parkering på gatan.

Övrigt

I närheten ligger Älvsjöbadet med härlig utomhuspool och gräsytor runtom att solbada på. På Hagsätra idrottsplats som är nyrenoverad och moderniserad finns en konstgräsplan, grusplan och en rink för ishockey. I området finns även ett gym. Den närliggande Ormkärrsskogen har gott om promenadvägar och är dessutom ett bra område för svampplockning. Friluftsområdet vid Ågesta med motionsspår och vacker natur runt om sjön Magelungen är mycket uppskattat. Det finns två skolor i Hagsätra. Ormkärrsskolan har låg- och mellanstadium. Hagsätraskolan har låg-, mellan- och högstadium. I Hagsätraskolan finns en privat fritidsverksamhet som kallas för mellanstadieverksamheten. Där kan barnen bland annat göra läxor, lyssna på musik, spela biljard, och spela bandy.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.