Sök på Mäklarringen

Objektet såld

Vintrosagatan 13, 8tr

Hagsätra / BANDHAGEN
82 m² Boarea
3,5 Rum

Fakta

 • Adress Vintrosagatan 13, 8tr
 • Område Hagsätra
 • Avgift 4 702 kr Värme, Vatten, kabel-TV (grundutbud) ingår. Obligatoriskt tillägg om 139 kr/mån för bredband (1000/1000 Mbit/s)
 • Boarea 82 m²
 • Rum 3,5
 • Drift 5 400 kr/år
 • Möjligt tillträde Enligt överenskommelse
Ewa Sommarborg Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Stockholms Innerstad
073-5293755 ewa.sommarborg@maklarringen.se Mejla
Ewa Sommarborg Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Stockholms Innerstad
073-5293755 ewa.sommarborg@maklarringen.se Mejla

Bilder

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

BRF Svedjelandet 1 är en äkta bostadsrättsförening i Stockholm som äger två flerfamiljshus med 68 bostäder varav av dessa är 51 bostadsrätter och 17 stycken hyresrätter. Ekonomisk plan registrerades 2016-02-24. Stora renoveringar genomfördes de senaste åren. Fastigheten är stambytt och i mycket fint skick. Internet 1000/1000 ingår i avgiften, balkongerna är bytta, fasaden är putsad. Taken är omlagda. Fönster och balkongdörrar är bytta. De boende har tillgång till eget välutrustat gym, aktivitetsrum, modern tvättstuga, cykelrum, barnvagnsrum och garage (kö för närvarande). Ekonomin är god och de kvarvarande hyresrätter skall ses som en dold tillgång som kommer inbringa föreningen stort kapital framöver. Föreningens mark är upplåten med tomträtt.

Övrigt om föreningen

Hemsida: https://www.brfsvedjelandet1.se/

Renoveringar

Se årsredovisning

Parkering

44 st parkeringsplatser, 14 st garage och 8 gästparkeringsplatser. Ev kötid kan förekomma. Föreningen ser över alternativ för att sätta upp laddstolpar.

Försäkring

Föreningen är försäkrad i Moderna Försäkringar Företag och gemensamt tecknat ett bostadsrättstillägg, så det räcker att teckna en försäkring motsvarande den för en hyresrätt.

Gemensamma utrymmen

Det finns även fräsch tvättstuga, välutrustat gym, barnvagnsrum, cykelrum, styrelserum och ett hobby/spelrum. Högst upp i huset finns takterrass med milsvid utsikt över Stockholm.

Tv och bredband

Kabel-tv via ComHem. Bredband via A3. Obligatoriskt tillägg om 139 kr/mån för 1000/1000mbit/s.

Information om månadsavgift

Inga beslutade avgiftsförändringar i dagsläget.

 • Föreningsnamn Brf Svedjelandet 1
 • Hemsida http://www.brfhagsatra7.se/sidor/upphandlingar
 • Ekonomi Förening med bra ekonomi, i kombination med att mycket stora renoveringar genomfört senaste åren. Föreningens hyresrätter skall ses som en dold tillgång som kommer inbringa föreningen stort kapital framöver.
 • Äger föreningen marken Tomträtt
 • Antal lägenheter 51
 • Antal hyreslägenheter 17
 • Överlåtelseavgift 1 313 kr betalas av köparen
 • Pantsättningsavgift 525 kr betalas av köparen
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare Nej
 • Tillåter föreningen delat ägande Delat ägande godkänns, minsta ägarandel är 10%.
 • Äkta/oäkta bostadsrättsförening Äkta

Området

Allmänt om området

Hagsätra är en växande förort i Stockholm, här byggs det nya bostäder, vilket ger ett gott underlag för närservice. Här blandas låg- och flervåningshus byggda mellan 1958 och 1967, med nyproducerade flerfamiljshus.

Närservice

I Hagsätra centrum finner du det mesta för vardagsbehoven, matbutiker, bibliotek, affärer, hårvård, restauranger, vårdcentral mm. Läs mer på hagsatracentrum.se/

Kommunikation

Från t-banestationen Hagsätra kommer du till T-centralen på 24 minuter. Föredrar du pendeltåg så ligger Stuvsta station en liten cykeltur bort, buss 143 tar dig till Älvsjö station. Den bilburne tar sig snabbt ut på Huddingevägen för snabb anslutning till genomfartslederna. Läs mer på sl.se

Parkering

Föreningen disponerar 44 st parkeringsplatser, 14 st garageplatser och 8 gästparkeringsplatser (kö för närvarande).

Övrigt

I närheten ligger Älvsjöbadet med härlig utomhuspool och gräsytor runtom att solbada på. På moderna, renoverade Hagsätra idrottsplats finns en konstgräsplan, grusplan och en rink för ishockey. I området finns även ett gym. Den närliggande Ormkärrsskogen har gott om promenadvägar och är dessutom ett bra område för svampplockning. Sydost om Hagsätra finns Rågsveds naturreservat som är stadens senaste reservat och invigdes den 2 september 2018. Rågsveds naturreservat rymmer en mosaik av öppna ängsmarker, våtmarker, fuktlövskogar, ädellövsmiljöer och barrskogsklädda höjder. Friluftsområdet vid Ågesta med motionsspår och vacker natur runt om sjön Magelungen är mycket uppskattat. Det finns två skolor i Hagsätra. Ormkärrsskolan har låg- och mellanstadium. Hagsätraskolan har låg-, mellan- och högstadium. I Hagsätraskolan finns en privat fritidsverksamhet som kallas för mellanstadieverksamheten. Där kan barnen bland annat göra läxor, lyssna på musik, spela biljard och spela bandy.