Sök på Mäklarringen

Objektet såld

Edestavägen 24

Högdalen / Bandhagen
79 m² Boarea
3 Rum

Översikt

  • Adress Edestavägen 24
  • Område Högdalen
  • Avgift 4 979 kr Värme, VA, fiber 100/100 Mbit + br försäkring
  • Boarea 79 m²
  • Rum 3
  • Drift 4 400 kr/år
Marcus Klass Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Farsta-Bandhagen-Årsta
0760-455 788 marcus.klass@maklarringen.se Mejla
Marcus Klass Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Farsta-Bandhagen-Årsta
0760-455 788 marcus.klass@maklarringen.se Mejla

Bilder

Ca 9 kvm att njuta av
Ca 9 kvm att njuta av
Fantastiskt ljus
Fantastiskt ljus
Fönster åt två håll
Fönster åt två håll
Gott om plats för soffgrupp
Gott om plats för soffgrupp
Mot hall
Mot hall

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Brf Tonbadet 2 förvärvade sin fastighet av Familjebostäder 2014. Adresser är Edestavägen 24 och Stålbogavägen 7. I huset finns 31 lägenheter, varav 5 är hyresrätter, dessa kommer att ge föreningen ett ekonomiskt tillskott när de så småningom upplåts till bostadsrätt/säljs. Storleksfördelning är 4 st 1 rok, 13 st 2 rok, 12 st 3 rok, och 2 st 5 rok med en sammanlagd bostadsarea om 2130 kvm. En lokal finns. Föreningen innehar fastigheten Tonbadet 2 med tomträtt, omskrivningsår 2023. Byggnaden uppfördes 2004 och är i gott skick.

Övrigt om föreningen

Tvättstuga med två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp och ett torkrum. I huset finns flera cykel- och barnvagnsrum. Sophantering med sortering i huset. Föreningen har en lokal som kan hyras som festlokal eller övernattande gäster. Carin Forslund AB sköter den ekonomiska förvaltningen. Drift och skötsel sköts av NKG Tryggfastighet.

Renoveringar

2016 renoverades fönstren med aluminiumbeklädnad. 2015 stamspolning. Kommande Diskussioner om balkonginglasning sker i föreningen.

Tv och bredband

Fiberuppkopling via Bahnhof samt kabel-tv via Com Hem.

Information om månadsavgift

Fiberuppkoppling 100/100 Mbit samt ip-tele-anslutning, värme och vatten ingår i månadsavgiften.

  • Föreningsnamn Brf Tonbadet 2
  • Ekonomi För närvarande planeras inte någon avgiftshöjning, kontrollerat med ordförande 2019-05-08. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5 % av ett prisbasbelopp av köparen. En pantsättningsavgift om 1 % av ett prisbasbelopp per pantsättning tas ut. Se mer information i årsredovisning och stadgar samt länkar och bilagor.
  • Tillåter föreningen juridisk person som köpare Nej

Området

Allmänt om området

Högdalen invigdes 1957 och är Vantörs kommersiella centrum. De senaste åren har en förtätning och förnyelse av området startat, vilket medfört att områdets popularitet ökat rejält, samtidigt som ett ökat kundunderlag medför förbättrad närservice. Stadsdelen gränsar till Bandhagen, Örby, Rågsved, Fagersjö och Gubbängen. Högdalens signum är den tupp som pryder både "Tupphuset" och idrottslaget Högdalen AIS klubbmärke. Inspirationen kommer från Vantörs kyrka vars tupp fått pris som en av Sveriges vackraste. Bebyggelsen är en blandning av låghus och punkthus, utplacerade efter ett rutsystem. Högdalen är en stadsdel i stadsdelsområdet Enskede-Årsta-Vantör i Söderort inom Stockholms kommun.

Närservice

Högdalen centrum invigdes 1957. I mitten på 1990 upprustades centrumet genomgripande och de senaste åren har ytterligare ombyggnader och förnyelse genomförts. De senaste årens förtätningar och förnyelse av området har ökat kundunderlaget vilket medfört förbättrad närservice och ökad popularitet. Idag finns ett 50- tal butiker med allt från torghandel till matvarubutiker, systembolag, klädbutiker, samt banker, caféer och bibliotek. Simhallen genomgår för närvarande en genomgripande renovering. Se gärna mer på www.hogdalencentrum.se.

Kommunikation

I området finns både Bandhagens- och Högdalens centrum. Här finns det mycket bra allmänna kommunikationer med tunnelbana som tar dig in till city på cirka 20 minuter. SL trafikerar området med såväl tunnelbana (linje 19) som går i tio-minuters trafik och busslinjerna 161 och 173 med bland annat kvartstrafik till Älvsjö. Buss 173 tar dig även till Kungens Kurva. För ytterligare information besök gärna www.sl.se. Bilmässigt ligger området mellan Magelungsvägen och Örbyleden, två vägar som via deras öst-västliga riktning erbjuder snabba förbindelser till Nynäsvägen i öster och Huddingevägen i väster.

Parkering

Ett antal 7-dygnsparkeringar finns, i övrigt gratis datumparkering på gatorna i området.

Övrigt

Både Bandhagens skola och Bäckahagens skola ligger i närheten, ett antal förskolor finns i närområdet. Mellan Bandhagens- och Bäckahagens skolor erbjuder Bandängens parklek aktiviteter året om. Bandängens parklek är mycket uppskattad, även av vuxna, då det finns stora gräsytor för exempelvis picknick. I parkleken finns plaskdamm, gungor, rutschkanor, trampbilar, klätterställning mm och olika bondgårdsdjur. Här förekommer många aktiviteter för barnen, bl.a. sommaruppträdanden, midsommarfirande, julfirande med mera. Parkleken är öppen för alla och gratis att besöka. Det finns även en samlingslokal med wc och kök där man kan köpa fika. Högdalens skatepark är en av Europas största.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.