Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Trollesundsvägen 171

Högdalen / BANDHAGEN
18 m² Boarea
1 Rum
1 290 000 kr Utgångspris
18 m² Boarea
1 Rum
1 290 000 kr Utgångspris

Kontakta mäklaren för visning

Fakta

 • Adress Trollesundsvägen 171
 • Område Högdalen
 • Pris 1 290 000 kr Utgångspris
 • Avgift 1 331 kr inkl värme, VA, BR-tillägg, fiberuppkoppling
 • Boarea 18 m²
 • Rum 1
 • Drift 2 400 kr/år

Stockholms snyggaste 1:a?

För visning kontakta mäklaren! Bli först att bo efter totalrenovering i denna topprenoverade 1:a om 18 välplanerade kvadratmeter. Här ger en ordentlig köksinredning med diskmaskin, häll, ugn och fläkt goda möjligheter för riktig matlagning. Sängskåp och gott om dold förvaring ger ytor och lugn. Exklusivt badrum med SPA-känsla, stenklinkerklädda väggar, takdusch och kombi-tvättmaskin. Genomgående vackra golv med värme. Populär HSB-förening med låg belåningsgrad, stambytt, fönsterrenovering utförd, eget gym och bastu i föreningen. 2399 kr följer med i inre reparationsfond att renovera för.

Marcus Klass Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Farsta - Bandhagen 0760-455 788
marcus.klass@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Marcus Klass Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Farsta - Bandhagen 0760-455 788
marcus.klass@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Lyxig SPA-känsla
Lyxig SPA-känsla
Kvadratsmart med sängskåp
Kvadratsmart med sängskåp
Välutrustat kök
Välutrustat kök
Inredd skjutdörrsgarderob vid entrén
Inredd skjutdörrsgarderob vid entrén

Planritningar

Trollesundsvägen 171 trollesundsvägen 171 högdalen stockholm bandhagen 1
18

Beskrivning

RUM/KÖK

Välkommen till denna välplanerade helt nyrenoverade 1:a med många fina och smarta detaljer.
I entrén har ett vackert och tåligt klinkergolv lagts. Bakom en spegelförsedd skjutdörrsgarderob finns bra förvaringsmöjligheter.
Hela väggen täcks av skåp med släta vita fronter, vilket ger goda förvaringsmöjligheter utan synlig oreda.
Ett sängskåp med 120 cm bred säng gör det möjligt att möblera med både nätt soffa och matbord.
En fullutrustad köksdel ger goda möjligheter till riktig matlagning. Stilrent med vita släta skåpluckor och arbetsbänk i grå stenkomposit, med matchande stänkskydd ovanför. I arbetsbänken har diskho i rostfritt och en snygg, standardbred glaskeramikhäll i vitt fällts in. Integrerad köksfläkt, inbyggd ugn och diskmaskin kompletterar. Integrerad kyl/frys.
I rummet har en vacker ljust laserad ekparkett lagts, väggarna är vitmålade och det generösa fönstret har utsikt mot ett mindre skogsparti. Hela golvet har behaglig värme. Utrustad med kyl/frys, diskmaskin, spishäll och ugn, Ikea. Köksfläkt, Amica. Samtliga vitvaror är från 2020.

BADRUM

Lyxigt badrum med SPA-känsla - stenklinkerklädda väggar och golv, belysta av infällda spotlights både i taket och de inklädda hyllorna i duschen. Bänk i stenkomposit med infällt tvättställ och lådförvaring, inbyggd tvättkorg samt kombitvättmaskin under. Ovanför har en generös spegel med integrerad belysning och klocka monterats – praktiskt eftersom duschen inbjuder till onödigt långa duschar. Duschen har invikbara klarglasväggar, takdusch och en exklusiv inklädd golvbrunn. Lättstädat med vägghängd wc. Behagligt och snyggt med handdukstork samt golvvärme. Dubbelt el-uttag vid spegeln. Kombitvättmaskin Candy, 2020.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Byggnadstyp Flerfamiljshus
 • Byggnationsår 1959
 • Uppvärmning Fjärrvärme
 • Fönster 3-glas
 • Fastighetsbeteckning Tonlampan 1
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Rum 1
 • Typ av kök kök
 • Ventilation Självdrag
 • Besiktning Godkänd
 • Bostadens Elförbrukning -
 • Energideklaration Utförd
 • Energiklass D
 • Energiprestanda Primärtenergital 102 kWh/kvm/år
 • Hiss Nej
 • Våning 1 av 3
 • Beskrivning bilplats Ett antal 7-dygnsparkeringar finns, i övrigt gratis datumparkering på gatorna i området.
 • Reparationsfond 2 399 kr
 • Andel av årsavgiften 0,05463 %
 • Kommentar till andelstal -
 • Andel i föreningen 0,05463 %
 • Föreningssnamn HSB:s Brf Högdalen i Stockholm
 • Elkostnad 2 400 kr/år
 • Total driftkostnad 2 400 kr/år
 • Driftkostnadskommentar El-kostnad enligt schablon.
 • Personer i hushållet 1

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Populär HSB-förening med stabil och ordnad ekonomi, bildad 1955 som innehar fem st. fastigheter med tomträtt innehållande 740 st. bostadsrätter i 13 olika hus, med en sammanlagd bostadsarea om 212 490 kvm. I föreningen finns också 59 st. hyreslokaler, med en lokalarea om 21 860 kvm. Adresser är Harpsundsvägen 73-165, Trollesundsvägen 100-114 och Trollesundsvägen 137-181.

Övrigt om föreningen

Föreningslokal för upp till 75 sittande matgäster finns på Harpsundsvägen 85. Gymlokal med bastu på Harpsundsvägen 93. Nio välutrustade tvättstugor. Cykel- och barnvagnsrum finns. Medlemmarna kan disponera en snickerilokal. Föreningen har tio miljöhus där man källsorterar grovsoporna samt sopnedkast i trapphusen. I övrigt flera aktivitetsgrupper bl. a fotoklubb, måleri, vävning samt pensionärsklubb.

Renoveringar

2016-2019 målning av trapphus. 2016 OVK (obligatorisk ventilationskontroll). 2015-2016 renoverades samtliga fönster. 2004 genomfördes en takomläggning. 1997-1998 genomfördes stambyte av kök och badrum, elnätet drogs om, fasaderna putsades och balkongerna gjordes större. Pågående arbeten: Installation av sensorbelysning i alla portar pågår.

Parkering

82 st. garage och 215 st. parkeringsplatser med värmeuttag (separat kö som administreras av HSB). I övrigt finns ett antal 7-dygnsparkeringar samt gratis datumparkering på gatorna i området.

Tv och bredband

Föreningen har tecknat ett gemensamt bredbandavtal med Telenor för alla lägenheter i föreningen och därmed får alla obligatorisk fiberanslutning 250/250 Mbit/s för 99 kr per månad som debiteras via månadsavgiften.

 • Föreningsnamn HSB:s Brf Högdalen i Stockholm
 • Hemsida http://www.hsb.se/stockholm/hogdalen
 • Ekonomi I månadsavgiften ingår värme, vatten, avlopp och obligatoriskt bostadsrättstillägg till hemförsäkringen. Ett obligatoriskt tillägg om 99 kr/mån för fiber 250/250 Mbit/s debiteras via månadsavin (månadsavgiften har angivits inklusive de 99 kronorna). Enhetsavläsning av el vilket innebär att man betalar elen med avgiftsavin för sin faktiska förbrukning. Föreningen höjde månadsavgiften med 3% den 1 januari 2020 och planerar inte någon ytterligare höjning under året. Förutom medlemskap i föreningen krävs medlemskap i HSB Stockholm. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 3,5 % av ett prisbasbelopp av säljaren. En pantsättningsavgift om 1 % av ett prisbasbelopp tas ut per pant. Se mer information i årsredovisning och stadgar samt länkar och bilagor.
 • Äger föreningen marken Föreningens fastigheter är upplåtna med tomträtt, omskrivningsår 2024.

Området

Allmänt om området

Högdalen invigdes 1957 och är Vantörs kommersiella centrum. En förtätning och förnyelse av området pågår, vilket medför att områdets popularitet ökat rejält, samtidigt som ett större kundunderlag medför förbättrad närservice. Stadsdelen gränsar till Bandhagen, Örby, Rågsved, Fagersjö och Gubbängen. Högdalens signum är den tupp som pryder både "Tupphuset" och idrottslaget Högdalen AIS klubbmärke. Inspirationen kommer från Vantörs kyrka vars tupp fått pris som en av Sveriges vackraste. Bebyggelsen är en blandning av låghus och punkthus, utplacerade efter ett rutsystem.

Närservice

I mitten av 1990 upprustades Högdalens centrum genomgripande och de senaste åren har ytterligare ombyggnader och förnyelse genomförts. De senaste årens förtätningar och förnyelse av området har ökat kundunderlaget vilket medfört förbättrad närservice och ökad popularitet. Idag finns ett 50- tal butiker med allt från torghandel till matvarubutiker, systembolag, klädbutiker, samt banker, caféer och bibliotek. Simhallen genomgår för närvarande en genomgripande renovering. Se gärna mer på www.hogdalencentrum.se.

Kommunikation

I området finns både Bandhagens- och Högdalens centrum. Här finns det mycket bra allmänna kommunikationer med tunnelbana som tar dig in till city på cirka 20 minuter. SL trafikerar området med såväl tunnelbana (linje 19) som går i tio-minuters trafik och busslinjerna 161 och 173 med bland annat kvartstrafik till Älvsjö. Buss 173 tar dig även till Kungens Kurva. För ytterligare information besök gärna www.sl.se. Bilmässigt ligger området mellan Magelungsvägen och Örbyleden, två vägar som via deras öst-västliga riktning erbjuder snabba förbindelser till Nynäsvägen i öster och Huddingevägen i väster.

Parkering

Ett antal 7-dygnsparkeringar finns, i övrigt gratis datumparkering på gatorna i området.

Övrigt

Både Bandhagens skola och Bäckahagens skola ligger i närheten, ett antal förskolor finns i närområdet. Mellan Bandhagens- och Bäckahagens skolor erbjuder Bandängens parklek aktiviteter året om. Bandängens parklek är mycket uppskattad, även av vuxna, då det finns stora gräsytor för exempelvis picknick. I parkleken finns plaskdamm, gungor, rutschkanor, trampbilar, klätterställning mm och olika bondgårdsdjur. Här förekommer många aktiviteter för barnen, bl.a. sommaruppträdanden, midsommarfirande, julfirande med mera. Parkleken är öppen för alla och gratis att besöka. Det finns även en samlingslokal med wc och kök där man kan köpa fika. Högdalens skatepark är en av Europas största.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.