Sök på Mäklarringen

Objektet såld

Rågsvedsvägen 88

Rågsved / Bandhagen
41 m² Boarea
2 Rum

Översikt

 • Adress Rågsvedsvägen 88
 • Område Rågsved
 • Avgift 2 535 kr I månadsavgiften ingår värme, VA och Telia triple play (uppkoppling 100/100, tv-paket lagom & ip-teleuppkoppling), sophantering, vindsförråd
 • Boarea 41 m²
 • Rum 2
 • Drift 2 900 kr/år
Marcus Klass Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Farsta-Bandhagen-Årsta
0760-455 788 marcus.klass@maklarringen.se Mejla
Marcus Klass Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Farsta-Bandhagen-Årsta
0760-455 788 marcus.klass@maklarringen.se Mejla

Bilder

Genomgående fin ekparkett
Genomgående fin ekparkett
Ljust och öppet
Ljust och öppet
Fönster åt två håll
Fönster åt två håll
Kombinerad TM//TT, Electrolux
Kombinerad TM//TT, Electrolux
Fler garderober
Fler garderober

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Brf Bjursätra är en förening med nytt hus som färdigställdes under 2018. Adresser är Rågsvedsvägen 86-88 och Sköllerstagatan 54-58. I föreningen finns 76 lägenheter med följande fördelning: 1rok 8 st. 2 rok 59 st. 3 rok 4 st. 4 rok 5 st. Total bostadsarea är 3 970 kvm. Föreningen äger fastigheten.

Övrigt om föreningen

Utrymme för barnvagnar finns i respektive port, på innergården finns cykelrum. Den gemensamma innergården har lekplats, gräsmatta och växter. För teknisk och ekonomisk förvaltning svarar Peab.

Parkering

5 parkeringsplatser och 23 garageplatser finns, till en kostnad av 400 kr respektive 800 kr/mån. För närvarande med kö.

Tv och bredband

Uppkoppling via Telia Triple play.

Information om månadsavgift

I månadsavgiften ingår värme, VA och Telia triple play (uppkoppling 100/100, tv-paket lagom & ip-teleuppkoppling), sophantering, vindsförråd

 • Föreningsnamn Brf Bjursätra
 • Hemsida https://bjursatra.smartbrf.se/
 • Ekonomi Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5 % av ett prisbasbelopp av köparen. En pantsättningsavgift om 1 % av ett prisbasbelopp per pantsättning tas ut. Elmätning görs via enhetsmätning och läggs på avgiftsavin från föreningen. Föreningen har inte planerat någon avgiftshöjning (kontrollerat i februari 2022). Se mer information i årsredovisning och stadgar samt länkar och bilagor.
 • Äger föreningen marken Ja
 • Antal lägenheter 76
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare Ja
 • Tillåter föreningen delat ägande Ja, minsta andel 10%

Området

Allmänt om området

Rågsveds naturreservat är stadens senaste reservat och invigdes den 2 september 2018. Rågsveds naturreservat rymmer en mosaik av öppna ängsmarker, våtmarker, fuktlövskogar, ädellövsmiljöer och barrskogsklädda höjder. Närmaste badsjö är Magelungen. Rågsved ligger ca 9 km söder om Stockholm city. Området har vuxit fram sedan 1950-talet och består av en blandning av lamellhus och punkthus. Under senare år har moderniseringar och förtätningar av Rågsvedsområdet skett, utan att inkräkta för mycket på de naturliga grönytor och skogspartier som bidrar till trivseln i stadsdelen.

Närservice

I Rågsveds centrum med sin karakteristiska hästskoformade centrumbyggnad finner du vardagsservice som livsmedel, restauranger frisör etc. Hagsätra centrum har ett större utbud. Cirka 70 verksamheter med bland annat bad och bowlinghall finner du i Högdalen, en dryg kilometer från Rågsveds centrum.

Kommunikation

Tunnelbanan tar dig till Centralen på 23 minuter, välj mellan en promenad till Hagsätra eller Rågsved. Den som åker pendeltåg tar enklast cykeln till Stuvsta station, dit är det drygt 2 km, Strax utanför dörren går buss 744 till Balingsnäs och Högdalen. Rågsvedsvägen ansluter till Huddingevägen som snabbt tar dig vidare ut på de stora genomfartslederna.

Övrigt

Rågsved är en tidig förort i Stockholm, som förutom ett antal mindre torp stod obebyggt fram till 1950-talet. Stora delar av bebyggelsen är lamellhus och höghus från mitten av femtiotalet, då även tunnelbanan invigdes. I området finns flera förskolor och grundskolor. Närmaste gymnasium finns i närliggande Huddinge.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.