Sök på Mäklarringen

Objektet såld

Trollesundsvägen 33

Bandhagen / Bandhagen
79 m² Boarea
3 Rum

Översikt

  • Adress Trollesundsvägen 33
  • Område Bandhagen
  • Avgift 5 962 kr inkl. värme, VA, fiber/kabel-tv/bredband/ip telefoni, sophantering, BR-tillägg & bredband 250/100
  • Boarea 79 m²
  • Rum 3
Marcus Klass Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Farsta-Bandhagen-Årsta
0760-455 788 marcus.klass@maklarringen.se Mejla
Marcus Klass Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Farsta-Bandhagen-Årsta
0760-455 788 marcus.klass@maklarringen.se Mejla

Bilder

Fint ljus i vardagsrum
Fint ljus i vardagsrum
Bra arbetsytor i rymligt kök
Bra arbetsytor i rymligt kök
Vy från kök
Vy från kök
Bra förvaringsmöjligheter
Bra förvaringsmöjligheter
Mysig matplats
Mysig matplats

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

HSB Brf Snickaren nr 317 i Stockholm har två hus som ligger runt varsin gård på Trollesundsvägen 17-23 och Trollesundsvägen 29-45 innehållande 102 bostadsrättslägenheter. Föreningen bildades 1989 och inflyttning skedde hösten 1992 när husen stod färdiga. Total bostadsarea 7 825 kvm och 158 kvm lokalarea.

Övrigt om föreningen

Tvättstugor finns i port 19, 21 och 23 samt i port 31 och 43. I port 23 finns även en grovtvättstuga för tex mattvätt. Till fastigheterna finns tre utomhusbehållare för hushållssopor. Det finns även ett återvinningshus för tidningar, glas, plast och metallförpackningar. Det finns cykel- och barnvagnsförråd i nr 29 och 45. Det finns också cykelställ på olika platser på gårdarna samt på utsidan. Föreningen har en välutrustad föreningslokal för upp till 50 personer som kan hyras av medlemmarna. Här finns även föreningens övernattningslägenhet med fyra bäddar som kan hyras för övernattande gäster. En fin bastu med fräsch dusch/relax finns att tillgå. Båda husen har varsin stor gårdsplan med trädgårdsmöbler och gröna ytor.

Renoveringar

2018, installerat termostater på samtliga radiatorer, tvättmaskiner utbytta. 2017, installerat 10 nya hissar. Kommande renoveringar: 2019, utredning solpaneler. Se utförligare i årsredovisningen.

Parkering

Brf Snickaren ingår i en samfällighet med grannföreningarna Muraren och Timmermannen som bland annat ansvarar för bl.a. snöröjning och sophämtning. Samfälligheten förvaltar två byggnader där garageplats kan hyras för ca: 625 kr/månad (kort kö). För mc finns parkering i gallerbur. https://www.hsb.se/stockholm/brf/bandhagenssamfallighet/

Tv och bredband

Uppkoppling för Tv och bredband via Comhem och Bredbandsbolaget finns.

  • Föreningsnamn HSB Brf Snickaren nr 317 i Stockholm
  • Ekonomi Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 3,5 % av ett prisbasbelopp av säljaren. En pantsättningsavgift om 1,5 % av ett prisbasbelopp per pantsättning tas ut. Den ekonomiska och tekniska förvaltningen sköts av HSB. Inga planerade avgiftsändringar, kontrollerat med ordförande i februari 2020. Se mer information i årsredovisning och stadgar samt länkar och bilagor.
  • Äger föreningen marken Föreningen innehar fastigheterna Ramsökaren 5 och Ramsökaren 7 med tomträtt, omskrivningsår 2021.

Området

Allmänt om området

Ett trevligt och barnvänligt område med närhet till både natur och storstadens puls. Området ligger utmed tunnelbanans gröna linje och här är det gott om förskolor och skolor samt även en uppsjö av lekplatser. Bandhagen består till största delen av bostadsbebyggelsen av låghus som är byggda så att de bildar gårdar med mycket grönska. Här finns också en del punkthus som bryter av och ger området en varierad karaktär. Bebyggelsen är typisk för sin tid och klassad som kulturminneshistoriskt värdefull av Stockholms Stadsmuseum. Stockholms stad ser över möjligheten att förtäta området (se bifogade länkar).

Närservice

Bandhagens centrum byggdes enligt klassisk ABC-modell och invigdes 1954. Idag finns det här bland annat en matvarubutik, apotek, blomsterbutik, caféer, restauranger, grill, bageri, konditori, skräddare/kemtvätt, secondhandbutik, frisör, skönhetssalong och tandläkare samt körskola. OKQ8 med biluthyrning och Shellmack ligger nära. Inom bekvämt gångavstånd har du även Högdalens centrum med cirka 50- tal butiker med allt från systembolag, matvarubutiker, klädbutiker, samt banker och caféer. Dessutom finns här torghandel med grönsaker och blommor.

Kommunikation

Bandhagens t-bana tar dig in till Skanstull på ca 11 minuter och city på cirka 20 minuter. Det finns buss som trafikeras av linje 161 och 173, båda går via Älvsjö station där många pendeltågslinjer trafikerar. Buss 173 tar dig även till Kungens Kurva. För ytterligare information besök gärna www.sl.se. Det finns gott om cykelvägar i området. Bilmässigt ligger området mellan Magelungsvägen och Örbyleden, två vägar som via deras öst-västliga riktning erbjuder snabba förbindelser till Nynäsvägen i öster och Huddingevägen i väster.

Parkering

Ett antal 7-dygnsparkeringar finns, i övrigt gratis datumparkering på gatorna i området.

Övrigt

Både Bandhagens skola och Bäckahagens skola ligger på promenadavstånd, ett antal förskolor finns i närområdet. Mellan Bandhagens- och Bäckahagens skolor erbjuder Bandängens parklek aktiviteter året om. Bandängens parklek är mycket uppskattad, även för vuxna då det finns stora gräsytor för exempelvis picknick. I parkleken finns plaskdamm, gungor, rutschkanor, trampbilar, klätterställning mm och olika bondgårdsdjur. Här förekommer många aktiviteter för barnen, bl.a. sommaruppträdanden, midsommarfirande, julfirande med mera. Parkleken är gratis och öppen för alla. Det finns även en samlingslokal med WC och kök där man kan köpa fika. I Högdalen finns Högdalens sim- och idrottshall som är en idrottshall med stort utbud av aktiviteter, som simträning, bad men även barnbassäng, gym, gruppaktiviteter med bland annat lekgympa och dans för barn, innebandy, kampsporter.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.