Sök på Mäklarringen

Sälj med oss

Trollesundsvägen 33

Bandhagen / Bandhagen
75,5 m² Boarea
3 Rum
2 750 000 kr Accepterat pris
75,5 m² Boarea
3 Rum
2 750 000 kr Accepterat pris

Kontakta mäklaren för visning

Översikt

 • Adress Trollesundsvägen 33
 • Område Bandhagen
 • Pris 2 750 000 kr Accepterat pris
 • Avgift 5 800 kr inkl. värme, VA, fiber/kabel-tv/bredband/ip telefoni, sophantering
 • Boarea 75,5 m²
 • Rum 3
 • Drift 400 kr/år

Ljus hörn-3:a nära Bandhagens centrum!

Säljes med accepterat pris 2750 000 kr, först till kvarn. Kontakta mäklaren för visning. Välplanerad, ljus hörn-3:a med stort kök och vardagsrum. Rymlig inglasad balkong i bästa sydvästläge. Helkaklat badrum med behaglig golvvärme och separat tvättstuga i lägenheten. Två bra sovrum. Intill Bandhagens centrum i populär och trivsam förening med god ekonomi där bredband ingår i månadsavgiften. Här finns nya tvättstugor från 2018, bastu med relaxavdelning, gästlägenhet, föreningslokal och två trivsamma innergårdar. Hiss! För närvarande med ledig p-plats i garage.

Marcus Klass Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Farsta-Bandhagen-Årsta
0760-455 788 marcus.klass@maklarringen.se Mejla
Marcus Klass Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Farsta-Bandhagen-Årsta
0760-455 788 marcus.klass@maklarringen.se Mejla

Bilder

Ljust med fönster åt två håll
Ljust med fönster åt två håll
Stort vardagsrum
Stort vardagsrum
Inglasad balkong i sydvästläge
Inglasad balkong i sydvästläge
Trivsamt med arbetsbänk vid fönster
Trivsamt med arbetsbänk vid fönster
Gott om förvaring
Gott om förvaring

Planritningar

Trollesundsvägen 33 trollesundsvägen 33 bandhagen stockholm bandhagen 3
75,5

Beskrivning

Kök

Stort, ljust kök med modern inredning och fönster åt två håll. Trivsam rymlig matplats för 5-6 personer. Bra utrymme för gemensam matlagning på bänkar med grå laminatskiva och ek-kant, infälld rostfri diskbänk med dubbla hoar, vitt fasat kakel ovanför. Gott om förvaring i skåp och praktiska stora lådor med släta vita fronter med ekdetaljer. Vitmålade ytskikt samt tapetserad fondvägg. Golv med ekparkett och en fönsterbänk i sten. Kyl/frys, Siemens, 2022. Diskmaskin, Bosch, 2022. Spis med glaskeramikhäll, Electrolux. Köksfläkt, Franke.

Vardagsrum

Rymligt lättmöblerat och trivsamt vardagsrum med fint ljusinsläpp från generösa fönsterytor och balkongdörr, bra utrymme för stor soffgrupp. Väggar med ljusa tapetserade ytskikt och golv med ekparkett samt en vacker fönsterbänk i marmor.

Inglasad balkong

Rymlig, möblerbar balkong i härligt sydvästläge. Gott om plats för möbler och egna odlingar. Behagligt med inglasning och två infravärmare som förlänger utomhussäsongen. Praktiskt med belysning och el-uttag.

Badrum

Snyggt och fräscht helkaklat badrum. Liggande vita kakelplattor och värmeförsett golv med ljusgrå klinker.
Dusch bakom invikbara välvda väggar. Handdukstork (el). Fristående handfat på kommod med spegelförsett badrumsskåp ovanför. WC.

Tvättstuga

Separat helkaklad tvättstuga med vitkaklade väggar och ljusgrå klinker. En förvaringshylla. Tvättmaskin och torktumlare, båda Electrolux.

Klädkammare

Välinredd rymlig klädkammare med stänger för hängande förvaring och hyllor.

Sovrum 2

Sovrum med utrymme för säng och möbler. Förvaring i dubbelgarderob. Väggar med ljusa tapetserade ytskikt och en tapetserad fondvägg, golv med ekparkett samt en vacker fönsterbänk i marmor.

Sovrum 1

Det största sovrummet har gott om utrymme för dubbelsäng och möbler. Bra förvaring i trippelgarderob. Väggar med ljusa tapetserade ytskikt och en tapetserad fondvägg, golv med ekparkett samt en vacker fönsterbänk i marmor.

Hall

Rymlig, välkomnande entré med bra plats för avhängning av ytterkläder och förvaringsmöbler. Praktiskt med städskåp i hallen. Väggar med ljusa tapetserade och målade ytskikt, golv med mörkgrå klinker, ekparkett i inre del. Säkerhetsdörr.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Byggnadstyp Flerfamiljshus
 • Byggnationsår 1992
 • Uppvärmning Fjärrvärme + frånluftsvärmepump
 • Fönster 2 glas + isolerruta
 • Fastighetsbeteckning Ramsökaren 7
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Rum 3
 • Typ av kök Kök
 • Ventilation Mek. frånluft m värmeåtervinning
 • Bostadens Elförbrukning -
 • Energideklaration Utförd
 • Energiklass D
 • Energiprestanda Primärtenergital 99 kWh/kvm/år
 • Hiss Ja
 • Våning 1 av 4
 • Balkong Ja
 • Beskrivning bilplats Ett antal 7-dygnsparkeringar finns, i övrigt gratis datumparkering på gatorna i området.
 • Andel av årsavgiften 0,92897 %
 • Kommentar till andelstal -
 • Andel i föreningen 0,92897 %
 • Bostadsrättens Indirekta nettoskuldsättning 443 986 kr
 • Föreningssnamn HSB Brf Snickaren nr 317 i Stockholm
 • Elkostnad -
 • Försäkringskostnad 400 kr/år
 • Total driftkostnad 400 kr/år
 • Driftkostnadskommentar Endast hemförsäkringens obligatoriska bostadsrättstillägg har räknats med som försäkringskostnad.
 • Personer i hushållet 2
 • Övrigt Ett stort förråd om ca 5,5 kvm finns, enkelt att ta hissen rakt ned i källaren. Renoveringar i lägenheten: Ny ekparkett i kök, vardagsrum och inre hall, 2022. Tapetserat hall, 2021. Fondvägg i båda sovrummen, 2016. Fondvägg i kök, 2015.

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

HSB Brf Snickaren nr 317 i Stockholm har två hus som ligger runt varsin gård på Trollesundsvägen 17-23 och Trollesundsvägen 29-45 innehållande 103 bostadsrättslägenheter. Lägenheterna fördelas på 43 st 2 rok, 18 st 3 rok och 42 st 4 rok. Total bostadsarea 7 917 kvm och 242 kvm lokalarea. Föreningen bildades 1989 och inflyttning skedde hösten 1992 när husen stod färdiga. Föreningen innehar fastigheterna Ramsökaren 5 och Ramsökaren 7 med tomträtt, omskrivningsår 2031.

Övrigt om föreningen

Föreningen har ett el-abonnemang och fakturerar medlemmarna på avgiftsavin. Tvättstugor finns i port 19, 21 och 23 samt i port 31 och 43. I port 23 finns även en grovtvättstuga för tex mattvätt. Till fastigheterna finns tre utomhusbehållare för hushållssopor. Det finns även ett återvinningshus för tidningar, glas, plast och metallförpackningar. Det finns cykel- och barnvagnsförråd i nr 29 och 45. Det finns också cykelställ på olika platser på gårdarna samt på utsidan.

Renoveringar

2023, ytterligare solcellspaneler har monteras. Ombyggnad och effektivisering av ventilationssystem/undercentral/värmeanläggning. 2022, renoverat gästlägenheten. 2020, installation solpaneler. 2018, installerat termostater på samtliga radiatorer, tvättmaskiner utbytta. 2017, installerat 10 nya hissar. Föreningen planerar följande under de närmaste fem åren: Förnya undercentral, utbyte av värmepumpar. Övervakningselektroniken, ventilationssystem. Utvändig rengöring av alla balkonger. Se utförligare i årsredovisningen.

Parkering

Brf Snickaren ingår i en samfällighet med grannföreningarna Muraren och Timmermannen som bland annat ansvarar för bl.a. snöröjning och sophämtning, (föreningens andel är 30%). https://www.hsb.se/stockholm/brf/bandhagenssamfallighet/ Samfällighet förvaltar två byggnader där p-plats och garageplats kan hyras (1/2 2024, med lediga garageplatser). För mc finns parkering i gallerbur. https://www.hsb.se/stockholm/brf/bandhagenssamfallighet/

Gemensamma utrymmen

Föreningen har en välutrustad föreningslokal för upp till 50 personer som kan hyras av medlemmarna. Här finns även föreningens nyrenoverade övernattningslägenhet med fyra bäddar, som kan hyras för övernattande gäster. En fin bastu med fräsch dusch/relax finns att tillgå. Båda husen har varsin stor gårdsplan med trädgårdsmöbler och gröna ytor.

Tv och bredband

Uppkoppling för tv och bredband via Tele2 och Bredbandsbolaget finns.

Information om månadsavgift

I månadsavgiften ingår VA, värme, fiber/kabel-tv/bredband/ip telefoni. Bredbandsbolaget, 250/100 uppkoppling, digital-tv basutbud, samt fast uppkoppling telefoni ingår i månadsavgiften.

 • Föreningsnamn HSB Brf Snickaren nr 317 i Stockholm
 • Ekonomi Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 3,5 % av ett prisbasbelopp av säljaren. En pantsättningsavgift om 1,5 % av ett prisbasbelopp per pantsättning tas ut. Den ekonomiska och tekniska förvaltningen sköts av HSB. Enligt Årsredovisning 2022, planerar föreningen att fortsätta amortera 1 miljon kronor av sina lån årligen, de närmaste fem åren. Se mer information i årsredovisning och stadgar samt länkar och bilagor.
 • Äger föreningen marken Nej
 • Tillåter föreningen delat ägande Ja

Området

Allmänt om området

Ett trevligt och barnvänligt område med närhet till både natur och storstadens puls. Området ligger utmed tunnelbanans gröna linje och här är det gott om förskolor och skolor samt även en uppsjö av lekplatser. Bandhagen består till största delen av bostadsbebyggelsen av låghus som är byggda så att de bildar gårdar med mycket grönska. Här finns också en del punkthus som bryter av och ger området en varierad karaktär. Bebyggelsen är typisk för sin tid och klassad som kulturminneshistoriskt värdefull av Stockholms Stadsmuseum. För närvarande pågår byggnation av fler bostäder runt korsningen Trollesundsvägen Grycksbovägen, vilket kommer att möjliggöra ett bättre serviceutbud och ge ett större kundunderlag för butikerna i centrum.

Närservice

Bandhagens centrum ritades av Curt Strehlenert och byggdes enligt klassisk ABC-modell, invigning var 1954. Torget och fontänen är utformade av Erik Glemme och t-banestationen ritades av Peter Celsing. Idag finns det här bland annat en matvarubutik, apotek, blomsterbutik, caféer, restauranger, grill, bageri, konditori, skräddare/kemtvätt, tatuerare, frisör, skönhetssalong och tandläkare samt körskola. OKQ8 med biluthyrning och Shellmack med PLOQ servicebutik ligger båda nära. Inom bekvämt gångavstånd har du även Högdalens centrum med cirka 50- tal butiker med allt från restauranger, systembolag, matvarubutiker, simhall, klädbutiker och caféer. Dessutom finns här torghandel med grönsaker och blommor.

Kommunikation

Bandhagens t-bana tar dig in till Skanstull på ca 11 minuter och city på cirka 20 minuter. Det finns buss som trafikeras av linje 161 och 173, båda går via Älvsjö station där många pendeltågslinjer trafikerar. Buss 173 tar dig även till Kungens Kurva. För ytterligare information besök gärna www.sl.se. Det finns gott om cykelvägar i området. Bilmässigt ligger området mellan Magelungsvägen och Örbyleden, två vägar som via deras öst-västliga riktning erbjuder snabba förbindelser till Nynäsvägen i öster och Huddingevägen i väster.

Parkering

Ett antal 7-dygnsparkeringar finns, i övrigt gratis datumparkering på gatorna i området.

Övrigt

Både Bandhagens skola och Bäckahagens skola ligger på promenadavstånd, ett antal förskolor finns i närområdet. Mellan Bandhagens- och Bäckahagens skolor erbjuder Bandängens parklek aktiviteter året om. Bandängens parklek är mycket uppskattad, även för vuxna då det finns stora gräsytor för exempelvis picknick. I parkleken finns plaskdamm, gungor, rutschkanor, trampbilar, klätterställning mm och olika bondgårdsdjur. Här förekommer många aktiviteter för barnen, bl.a. sommaruppträdanden, midsommarfirande, julfirande med mera. Parkleken är gratis och öppen för alla. Det finns även en samlingslokal med WC och kök där man kan köpa fika.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.