Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Objektet sålt
95,5 m² Boarea
3 Rum

Fakta

  • Adress Stationsgatan 31
  • Område Östermalm
  • Avgift 5 734 kr inkl värme, vatten, Kabel-TV, bredband och P-plats med eluttag.
  • Boarea 95,5 m²
  • Rum 3
  • Drift 4 200 kr / år

Bilder

Fasad
Fasad
Balkong
Balkong
Fasad
Fasad
Entré
Entré
Hall
Hall

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Året 1900 byggdes Mjälgaskolan som nu blivit Brf Läroverket 1. Fantastisk fin byggnad med varierande takhöjd, fina tidstypiska snickerier och en härlig atmosfär. Skolan har nu byggts om till lägenheter. Totalt blir det 14 lägenheter i varierande storlekar; 1-4 rum och kök. - Individuell mätning/debitering av el. Varje lägenhet förses med indragen fiber med uttag placerat i vardagsrum. Grundutbud med framtida bredbandsleverantör ingår. - Hissanläggning finns i fastigheten. - Samtliga lägenheter har till- och frånluft med värmeåtervinning. - Parkeringsplats med motorvärmaruttag ingår till lägenheten. - Relaxrum med gemensam bastu i fastighetens källare. - Alla lägenheter har tillgång till förråd. - Cykelrum finns.

Övrigt om föreningen

Stabil ekonomisk förening.

Parkering

Obligatorisk kostnad för parkeringsplats är 316 kr/mån som är inkluderad i månadsavgiften. Extra parkeringsplats finns att hyra. Gästparkeringar finns.

Tv och bredband

TV - Canal Digital, det ingår ett analogt basutbud i månadsavgiften. Internet - Fiber via NetIT, 100/100 Mbit som ingår i den fasta månadsavgiften.

  • Föreningsnamn Brf Läroverket1
  • Antal lägenheter 23

Området

Allmänt om området

I centrum som även inkluderar stadsdelen Östermalm bor det ca 3 000 personer och det finns ungefär 1830 bostäder. Ytterligare bostäder planeras inom såväl centrum som Östermalm. Skolor och barnomsorg: Inom området finns bland annat fyra förskolar.

Närservice

Centrum. Närhet till restauranger, livsmedelsbutiker och stormarknader. Borlänge centrum har ett flertal museum att erbjuda.

Kommunikation

Bussar med Dalatrafik.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.