Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Objektet sålt
80,5 m² Boarea
3 Rum

Fakta

  • Adress Ringen 4B
  • Avgift 4 119 kr inkl värme, vatten, Kabel-TV
  • Boarea 80,5 m²
  • Rum 3
  • Drift 3 360 kr/år
Linn Jadehov Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Falun - Borlänge 073-228 00 80
linn.jadehov@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Linn Jadehov Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Falun - Borlänge 073-228 00 80
linn.jadehov@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Fasad
Fasad
Innergård
Innergård
Kök med matplats
Kök med matplats
Matplats för många personer
Matplats för många personer
Kök
Kök

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Förening: HSB Brf Ringen http://www.ringen.se/ I fastigheten finns det fyra stora tvättstugor samt en grovtvättstuga, solarium, bastu, gym samt hobbylokal som medlemmarna får nyttja, det finns även två övernattningsrum och en festlokal som medlemmarna kan boka mot en låg kostnad. På området finns en lekpark, grillplats, boulebana och tennisbana samt kolonilotter. Parkerings-& garageplats finns att hyra. 162 garageplatser och 64 st parkeringsplatser - separat kö. Föreningen äger och förvaltar fastigheterna Vedgården 1 och 2. På fastigheterna har under 1970 uppförts ett hus med med adress Ringen 2-8 och innehåller 241 lägenheter med bostadsrätter och 20 lokaler med hyresrätter. Fastigheten har varit och är fortfarande Dalarnas störta familjehus. Byggnaderna är fullvärdeförsäkrade. Försäkringsbolag är Dalarnas försäkringsbolag. I försäkringen ingår gemensamt bostadsrättstillägg för alla lägenheter.

Renoveringar

Föreningen har sedan början av 90-talet rustat upp huset, det senaste projektet var inglasning av balkonger, ny dränering runt hela huset samt renovering av betongpelare. Under 2013 har samtliga lägenhetsdörrar ersatts av säkerhetsdörrar. Trapphuset har målas om, det är även nymålat i förrådsgångarna samt balkongdörrarna på markplan, fönster och staket runt hela fastigheten.

Parkering

Det finns 64 parkeringsplatser - separat kö - ca 75kr/mån Det finns 162 garageplatser - separat kö - ca 225 kr/mån.

Tv och bredband

Leverantör av TV är Canal Digital, ett basutbud ingår i månadsavgiften. Föreningen erbjuda sina medlemmar bredband genom eget datanät med hög kapacitet för en kostnad på 225kr/mån.

  • Föreningsnamn Brf Ringen
  • Antal lägenheter 241
  • Antal lokaler 20

Området

Allmänt om området

Stadsdelen Forssa är belägen 1-2 km norr om centrum, här bor ca 3900 personer. I närheten finns även stadsdelarna Bergslagsbyn, Hushagen och Forssa Centrum. Vid Forssa centrum finns livsmedelsbutik samt ett möbelhus, frisör, blomsterbutik och pizzerior. Det finns två förskolor, Forssaängskolan (förskoleklass + årskurs 1-6), Forssaklackskolan (årskurs 7-9) samt Hushagsgymnasiet och Erikslundsgymnasiet. Vid Domnarvsvallen som är fotbollslaget Brages hemmaarena finns även en sporthall. Området gränsar till Dalälven där det finns vandringsled och möjlighet till ädelfiske.

Kommunikation

Bussar med Dalatrafik.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.