Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Objektet sålt
95 m² Boarea
4 Rum

Fakta

 • Adress Tummelisas Gata 4
 • Område Annedal
 • Avgift 5 460 kr i månadsavgiften ingår värme, vatten, TV och bredband.
 • Boarea 95 m²
 • Rum 4
Emmi Englund Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Bromma 070-878 37 08
emmi.englund@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Emmi Englund Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Bromma 070-878 37 08
emmi.englund@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Föreningens byggnad består av två huskroppar i galvaniserat stål vilket påminner om en läcker skulptur. Det finns tre trapphus varav ett är i glas och är stiligt placerat i vinkeln precis där de två husen möts. Mellan de bägge huskropparna finns en barnvänlig gård med en mindre lekplats. Husen rymmer 44 lägenheter som består av både radhusenheter i två plan samt lägenheter i ett plan. Fasadens ena sida täcks av en stålfasad där takavvattning och andra funktioner fällts in i en slät yta. På den andra sidan används träpanel av laserad furu när det gäller inramning av balkonger och uterum. Ett mycket genomtänkt designprojekt. Den totala bostadslägenhetsytan är 3556 kvm.

Övrigt om föreningen

Fastigheten är ansluten till gemensamhetsanläggningen: STOCKHOLM AGNES CECILIA GA:1.

Parkering

Föreningen har 31 garageplatser och kostar 1000:-/månad. MC-plats kostar 500:-/månad.

Tv och bredband

Föreningen har tecknat ett nytt bredbandsavtal med Telenor (fd Bredbandsbolaget) och samtidigt avslutat avtalet med Telia gällande bredband och TV. Beslutet om att byta grundar sig i önskemaå på bättre prestanda och utbud. Det nya avtalet med Telenor innefattar följande: - 1000 Gbit Internet upp och ner. - TV baspaket med 33 kanaler.

 • Föreningsnamn Bostadsrättsföreningen Vårdträdet I Annedal
 • Ekonomi Det finns inga planerade avgiftsförändringar eller planerade renoveringar i föreningen.
 • Äger föreningen marken Nej.
 • Antal lägenheter 44
 • Överlåtelseavgift 1 163 kr betalas av köparen
 • Pantsättningsavgift 465 kr betalas av köparen
 • Tillåter föreningen delat ägande Ja.

Området

Allmänt om området

I slutet av 1800-talet började Mariehäll bebyggas samtidigt som intilliggande Sundbyberg började växa fram. Annedal är ett nybyggt bostadsområde i Mariehäll som ligger på gränsen mellan Bromma och Sundbyberg. Allt man kan tänkas behöva såsom vårdcentral, apotek, banker, bibliotek, restauranger, systembolag, sim-, is-, bowling- och curlinghall och mycket mer finns i Sundbyberg. På andra sidan Bällstaån ligger den vackra Marabouparken.

Närservice

Bra shopping finns i det stora köpcentrat Bromma Blocks med ett 80-tal butiker och restauranger. Här finns även populära Coop som har ett mycket bra utbud. ICA Annedal ligger på två minuters promenad. Vid Sundbyberg finns även Lidl, Willys, ICA Sundbyberg och Hemköp. På ca femton minuters promenad ligger Signalfabriken i Sundbyberg. Här finns några butiker och bra restauranger. Mariehällsskolan är en kommunal grundskola. I området finns flera populära förskolor. Sats, Puls & Träning och WorldClass är träningsanläggningar som finns inom promenadavstånd.

Kommunikation

Närmsta busshållplats heter Mariehällskyrkan och trafikeras av buss 112 och 113. På ca femton minuters promenad finns ytterligare kommunala färdalternativ med regional- och pendeltåg, tunnelbana och bussar. Smidig förbindelse till Arlanda finns genom flygbuss eller pendeltåg.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.