Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Klädesvägen 38, 6 tr

Bromma
46 m² Boarea
2 Rum
2 995 000 kr Utgångspris
46 m² Boarea
2 Rum
2 995 000 kr Utgångspris

Kontakta mäklaren för visning

Fakta

 • Adress Klädesvägen 38, 6 tr
 • Pris 2 995 000 kr Utgångspris
 • Avgift 2 607 kr i månadsavgiften ingår värme och kallvatten (obligatoriskt tillägg om 180 kr/mån tillkommer).
 • Boarea 46 m²
 • Rum 2

Förening med egen pool!

Yteffektiv tvåa på 6:e våningen med balkong med bra solläge och utsikt över trädtopparna. Föreningen har en egen utomhuspool och stort soldäck för dess medlemmar. Lägenheten är belägen två minuter ifrån tunnelbanan vid Brommaplan och resan in till Centralen tar ca 20 min. Bekvämligheterna i Brf Bromma Tracks kan knappast bli bättre. Förutom poolbad och stort soldäck precis runt knuten har byggnaden har både hiss och garage vilket underlättar både i vardagen och det dagliga logistikarbetet. Föreningen har även en gemensamhetslokal med övernattningsmöjligheter samt en bokningsbar poolbil. Inne i lägenheten står vanligtvis balkongdörren öppen under sommarmånaderna, bara för att låta gränsen mellan ute och inne suddas ut. Hela lägenheten har stora fönsterpartier i två väderstreck som släpper in rikligt med ljus. Den högt belägna balkongen är delvis glasad så under sommarmånaderna avnjuts med fördel måltiderna här. Hela lägenhetens interiör är välplanerad och ger ett stilrent intryck. Den öppna planlösningen ger en bra sällskapsyta med plats för både matbord och mindre soffgrupp. Sovrummet har plats för en dubbelsäng. Det rymliga badrummet med golvvärme har en praktiskt tvättmaskin som är kombinerad med torkfunktion. Det finns bra förvaring i bostaden och ytterligare utrymme i separat förråd. Sammanfattningsvis ett bekvämt läge med ett par hundra meter till både tunnelbana och bussterminal. Välsorterad matbutik och flera serviceställen samt träningsanläggningar finns också precis i närheten.

Emmi Englund Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Bromma 070-878 37 08
emmi.englund@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Emmi Englund Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Bromma 070-878 37 08
emmi.englund@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Föreningens egna pool
Föreningens egna pool
Klädesvägen 38, 6 tr klädesvägen 38, 6 tr stockholm bromma 2
46

Beskrivning

Allmän beskrivning

Yteffektiv tvåa på 6:e våningen med balkong och utsikt över trädtopparna. Föreningen har en egen utomhuspool och stort soldäck för dess medlemmar. Lägenheten är belägen två minuter ifrån tunnelbanan vid Brommaplan och resan in till Centralen tar ca 20 min. Bekvämligheterna i Brf Bromma Tracks kan knappast bli bättre. Förutom poolbad och stort soldäck precis runt knuten har byggnaden har både hiss och garage vilket underlättar både i vardagen och det dagliga logistikarbetet. Föreningen har även en gemensamhetslokal med övernattningsmöjligheter samt en bokningsbar poolbil.

Inne i lägenheten står vanligtvis balkongdörren öppen under sommarmånaderna, bara för att låta gränsen mellan ute och inne suddas ut. Hela lägenheten har stora fönsterpartier i två väderstreck som släpper in rikligt med ljus. Den högt belägna balkongen är delvis glasad så under sommarmånaderna avnjuts med fördel måltiderna här. Hela lägenhetens interiör är välplanerad och ger ett stilrent intryck. Den öppna planlösningen ger en bra sällskapsyta med plats för både matbord och mindre soffgrupp. Sovrummet har plats för en dubbelsäng. Det rymliga badrummet med golvvärme har en praktiskt tvättmaskin som är kombinerad med torkfunktion. Det finns bra förvaring i bostaden och ytterligare utrymme i separat förråd.

Sammanfattningsvis ett bekvämt läge med ett par hundra meter till både tunnelbana och bussterminal. Välsorterad matbutik och flera serviceställen samt träningsanläggningar finns också precis i närheten.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Byggnadstyp Flerbostadshus
 • Byggnationsår 2017
 • Uppvärmning Fjärrvärme
 • Fastighetsbeteckning -
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Rum 2
 • Typ av kök Kök
 • Bostadens Elförbrukning -
 • Energideklaration Utförd
 • Hiss Ja
 • Våning 6 av 9
 • Balkong Ja
 • Andel av årsavgiften -
 • Kommentar till andelstal -
 • Andel i föreningen -
 • Föreningssnamn Brf Bromma Tracks
 • Elkostnad -
 • Total driftkostnad -

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Brf Bromma Tracks ligger i gamla kvarteret Linneduken i Bromma. Byggnaderna är uppförda 2017 och omfattar 249 lägenheter. Föreningen består av fem byggnader, ett tornhus på 10 våningar samt fyra lamellhus med 4 respektive 6 våningar. Bostäderna i Bromma Tracks är utformade för att vara optimalt yteffektiva. Samtliga lägenheter har egen balkong eller uteplats. Utöver det finns det också gemensam uteplats för hela föreningen med en pool i härligt solläge. Den stora innergården erbjuder både grönska och sittgrupper samt grillmöjligheter. Utformningen av Bromma Tracks är gjord för att ta vara på och ta hänsyn till omgivningarnas förutsättningar och det fina västerläget ger härligt ljus till både lägenheter och gård. Föreningen har många parkeringsplatser genom garage, utomhusparkering och generöst med cykelparkeringar.

Övrigt om föreningen

Det finns lägenhetsförråd i källaren, en till varje lägenhet samt barnvagnsrum/ rullstolsrum, cykelförråd och en tvättstuga i hus 40. Ett källsorteringsrum för glas, plast, metall och papp finns intill garaget. Gemensam innergård med utomhuspool, solterrass och en gemensamhetslokal med övernattningsmöjligheter. Under gården finns ett parkeringsgarage med ca 80 p-platser och en bokningsbar poolbil. Flertalet parkeringsplatser finns utomhus och även flera platser för gäster som kostar 5 kr/timme.

Parkering

80 garageplatser under gården. Hyra av garageplats kostar 1250 kr/mån och hyra av utomhusplats kostar 750 kr/mån.

Tv och bredband

Föreningen har tecknat avtal med ComHem som leverantör för fiberanslutning till bredbandsnät. Avgift för bredband 1000/1000 om 180 kr/mån läggs som ett obligatoriskt tillägg utöver månadsavgiften.

 • Föreningsnamn Brf Bromma Tracks
 • Antal lägenheter 249

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.