Sök på Mäklarringen

Objektet såld

Nockeby backe 2B, 3 tr

Nockebyhov / Bromma
78 m² Boarea
3 Rum

Översikt

 • Adress Nockeby backe 2B, 3 tr
 • Område Nockebyhov
 • Avgift 4 594 kr i månadsavgiften ingår värme och vatten. Det tillkommer 220 kr/mån för TV och bredband.
 • Boarea 78 m²
 • Rum 3
 • Drift 11 640 kr/år
Emmi Englund Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Bromma
070-878 37 08 emmi.englund@maklarringen.se Mejla
Emmi Englund Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Bromma
070-878 37 08 emmi.englund@maklarringen.se Mejla

Bilder

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Föreningens 47 lägenheter färdigställdes av JM 2017. Som medlem i föreningen får i första hand antas fysisk person som har fyllt 55 år. I föreningen finns tvättstuga, cykelrum, rullstolsförråd och teknikrum. Det finns en gemensamhetslokal med kök tillgänglig för alla medlemmar. Vidare finns ett övernattningsrum med två sängar och toalett. Styrelsen kontaktas för att hyra detta. Källarförråd ingår till varje lägenhet. Föreningen har en egen hemsida som heter https://brfnockebybacke.se/ Tomtyta: 2176 kvm Föreningens storlek boyta: 3780 kvm

Övrigt om föreningen

Föreningen är delägare i gemensamhetsanläggningen: STOCKHOLM CEREMONIEN GA:1. Anläggningen innehas tillsammans med grannföreningarna Brf Nockeby Terass samt Brf Nockebylunden och omfattar bland annat garage, gården, vatten, planteringar och belysning.

Parkering

Föreningen har 34 garageplatser (varav några laddplatser) och 6 parkeringsplatser utomhus. Uthyrning sköts av föreningen. Det är ingen kö till garageplats så det finns möjlighet att få garageplats till en kostnad om 1400 kr/mån. Önskar man laddplats kostar det 1900 kr/mån.

Tv och bredband

Föreningen tecknar gemensamt avtal med Telia för bredband med TV och telefoni. En digitalbox för TV per lägenhet ingår (finns även app till IOS och Android samt separat app till Apple TV). Telia Triple Play debiteras som en obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån utöver månadsavgiften.

Information om månadsavgift

Inga avgiftshöjningar är för närvarande beslutade. I oktober 2022 kommer föreningen ha sitt budgetmöte och därefter besluta om en avgiftshöjning inför nästkommande år.

 • Föreningsnamn Brf Nockeby Backe
 • Ekonomi Årsredovisning finns att ladda hem som PDF-fil.
 • Äger föreningen marken Ja
 • Antal lägenheter 47
 • Överlåtelseavgift 1 208 kr betalas av köparen
 • Pantsättningsavgift 478 kr betalas av köparen
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare Nej
 • Tillåter föreningen delat ägande Ja
 • Äkta/oäkta bostadsrättsförening Äkta

Området

Allmänt om området

Ett sjönära läge med härliga badklippor på några minuters promenadväg. I närheten finns även populära Ängby badet med två stora sandstränder och stora gräsytor. I närheten av Ängby badet finns Judarnskogens naturreservat, som är Stockholms första naturreservat. Naturen är omväxlande med öppna ängsmarker och kuperade skogsmarker med sjön Judarn centralt belägen. I hela området finns ett nät av härliga promenadvägar.

Närservice

Garpes är en välsorterad och populär livsmedelsbutik bland Brommaborna och finns på två minuters promenad.

Kommunikation

Busshållplats finns i närheten och bussresan tar ca fem minuter till Brommaplan som är en knutpunkt för ett flertal busslinjer. Vid Brommaplan ansluter även tunnelbanans gröna linje för vidare färd in till stan. Nockebybanan finns på ca tio minuters promenadavstånd och erbjuder en trevlig tur bland villakvarteren i området. Banan trafikerar Nockeby-Alvik och tar 15 min. I Alvik finns många alternativ för fortsatt färd dit man önskar.

Parkering

Garageplats kostar 1400 kr/mån och laddplats kostar 1900 kr/mån. Boendeparkering gäller på gatorna runt i området. På andra sidan vägen, vid Grönviksvägen och över hela området kring Nockeby, råder ingen boendeparkering och man kan parkera kostnadsfritt.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.