Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Clas Horns väg 11B

Ekerö Närlunda / Ekerö
95 m² Boarea
4 Rum
3 495 000 kr Accepterat pris
95 m² Boarea
4 Rum
3 495 000 kr Accepterat pris

Visning

Visning Clas Horns väg 11B 2019-03-24T00:00:00 2019-03-25T00:00:00 Mäklarringen
4A I NY +55 LGH! Clas Horns väg 11B 17833 Ekerö
Söndag 24 Mars

Kontakta mäklaren för visningstid!

Fakta

 • Adress Clas Horns väg 11B
 • Område Ekerö Närlunda
 • Pris 3 495 000 kr Accepterat pris
 • Avgift 5 527 kr inkl värme, kall v/a & Telia Triple play (bredband, tv, tele)
 • Boarea 95 m²
 • Rum 4
 • Drift 6 591 kr / år
 • Möjligt tillträde Enl ök

HÖRNLÄGENHET = FINT LJUSFLÖDE

+55 BOENDE - Dax att slippa snöskottning och annat fix och flytta till enklare och helt nytt boende? Mycket fin 4a med härlig balkong där du/ni blir den första som flyttar in. Hörnläge ger ljusinsläpp från 3 håll. Rymligt och mycket ljust kök, delvis öppet mot vardagsrum med utgång till rymlig balkong med kvällssol. 3 bra sovrum, varav ett med egen klädkammare och ett med skjutdörrsgarderob. Ett rymligt badrum kombinerat med tvättstuga och en separat gäst-wc. Eget källarförråd och gemensam tvättstuga, övernattningsrum och gemensamhetslokal med bl a kök. Flytta in nu eller senare i vår! Kontakta mäklaren direkt för privat visning!

Maria Pettersson Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Ekerö 0737-28 63 28
maria.pettersson@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Maria Pettersson Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Ekerö 0737-28 63 28
maria.pettersson@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Välkommen till Clas Horns väg 11B!
Välkommen till Clas Horns väg 11B!
Fin entré och hiss
Fin entré och hiss
Hall med skjutdörrsgarderob
Hall med skjutdörrsgarderob
Välkommen in
Välkommen in
Fullutrustat kök
Fullutrustat kök
Clas Horns väg 11B clas horns väg 11b ekerö närlunda ekerö ekerö 4
95

Beskrivning

Allmän beskrivning

Fin lägenhet med ljus och öppen planlösning gör att den blir lättmöblerad. Genomgående mattlackad ekparkettgolv och vita väggar vilket ger en bra grund för för dig att bygga vidare på om du vill ha mer färg och/eller sätta en personlig prägel. Goda förvaringsmöjligheter bl a ett källarförråd (hiss finns).

Hall

Bakom säkerhetsdörr nås den välkomnande hallen där plats för avhängning och med en rymlig skjutdörrsgarderob. Ekparkettgolv och vita väggar. Från hallen nås två av sovrummen, badrummet, wc-rummet och kök/vardagsrum.

Kök

Mycket ljust och rymligt kök från Vedum med vita släta luckor och antracitgrå bänkskiva bryter fint av mot de vita liggande kakelplattorna ovanför. Full köksutrustning från Cylinda med Integrerad diskmaskin, varmluftsugn och mikro i praktisk arbetshöjd, dubbla kylskåp och frysar, induktionshäll och fläkt. Här får många plats att äta. Ekparkettgolv och vita väggar.

Vardagsrum

Trevligt och rymligt vardagsrum i delvis öppen planlösning mot köket och utgång till den härliga balkongen mot rofylld innergård. Generösa ytor ger stora variationer i möblering. Här får du plats med både soffgrupp och matsalsmöbel om så önskas. Ekparkettgolv och vita väggar.

Sovrum 1

Rymligt sovrum om 13 kvm med egen klädkammare. Här får den stora dubbelsängen plats eller en mindre och kombinera med kontorsdel. Ekparkettgolv och vita väggar.

Klädkammare

Med ingång från sovrum 1 når du denna praktiska klädkammare där både kläder och övrig förvaring får plats. Ekparkettgolv och vita väggar.

Sovrum 2

Sovrum om ca 10 kvm med ingång från hallen. Ekparkettgolv och vita väggar.

Sovrum 3

Med ingång från vardagsrummet når du detta sovrum om 10 kvm. Här finns vit skjutdörrsgarderob.

Badrum / Tvättstuga

Rymligt och fräscht duschrum kombinerat med tvättstuga. Helkaklat med liggande vita stora kakelplattor på väggar och grått klinkergolv. Duschen skärmas fint av med invikbara duschväggar i klarglas och i den vita handfatskommoden med belyst spegel ovanför får hygienartiklarna plats. Här finns även tvättmaskin och torktumlare (Cylinda) under vit arbetsbänk med två dubbla överskåp med belysning under- praktiskt för dig som inte vill gå/åka hiss till den gemensamma tvättstugan en trappa ner. Handdukshängare.

Gäst-wc

Från hallen når du denna separat gäst-wc med vita, stora kakelplattor på väggar och grått klinkergolv. Handfat och wc.

Fakta

 • Byggnadstyp Flerbostadshus
 • Övriga byggnader I källaren i trappuppgången (port 11 C) finns föreningens tvättstuga, övernattningsrum och gemensamhetslokal. Gemensamhetslokalen har ett fullutrustat kök med kyl/frys, diskmaskin, varmluftsugn, mikro och diskho. I källarplanet finns även förvaringsmöjlighet för cyklar, rullatorer, m.m. Föreningen disponerar över innergården där det finns odlingslådor och ytor för umgänge. Miljöstuga för grovsopor finns och hushållssopor slängs via kassun på innergården.
 • Byggnationsår 2018
 • Uppvärmning Vattenburen värme, ingår i avgiften.
 • Fönster 3-glas
 • Fastighetsbeteckning Tappström 3:2
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Övrigt om byggnaden, tex Renoveringar Då byggnaden är helt ny dröjer det länge tills renovering är aktuell.
 • Rum 4
 • Typ av kök Kök
 • Bostadens Elförbrukning -
 • Energiklass C
 • Hiss Ja
 • Våning 1 av 4
 • Andel av årsavgiften - %
 • Andel i föreningen 2,9035 %
 • Föreningssnamn Brf Klas Horn
 • Elkostnad 4 200 kr
 • Kostnad för vatten och avlopp 1 091 kr
 • Försäkringskostnad 1 300 kr
 • Total driftkostnad 6 591 kr
 • Driftkostnadskommentar Då ingen bott i lägenheten är driftskostnaderna uppskattade. Den beräknade årskostnaden är 6 591 kr ( = 549 kr/mån). Varmvattnet är inräknat i driftskostnaderna och mäts enligt individuell förbrukning och står uppskattat för varje bostad i den ekonomiska planen (1 091 kr för denna lägenhet, inräknat ovan).
 • Personer i hushållet 2
 • Beskrivning av mark Ingen upplåten mark

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Bostäderna i Klas Horn är byggda för dig som vill bo bekymmersfritt i ett perfekt läge mellan stad och natur. Dom 2 husen är byggda så att det öppnar upp sig mot den lummiga kullen bakom och sluter sig mot vägen bakom. Bostäderna är perfekta för dig som vill ha en bekväm vardag men inte vill kompromissa med ditt boende. Brf Klas Horn är en sk 55+-förening, vilket innebär att boende och medlem får i första hand antagas fysisk person som fyllt 55 år. Det räcker att den ena av makarna/sambon har uppnått denna ålder. Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats, många med kvällssol. Till alla lägenheter hör ett lägenhetsförråd i källarvåningen i ett av husen. Även om varje lägenhet har egna tvättmöjligheter, finns det en gemensam tvättstuga att tillgå för alla medlemmar i bostadsrättsföreningen. I trapphus 11c finns den gemensamma tvättstugan och intill finns övernattningsrum, dusch/wc och gemensamhetslokal. Gemensamhetslokalen har ett fullt utrustat kök med kyl/frys. diskmaskin, varmluftsugn och mikrovågsugn. Föreningen disponerar över innergården där det finns odlingslådor och ytor för umgänge. Miljöstuga finns för grovsopor och hushållssopor slängs via kassun på innergården. Förvaring för cyklar m.m. finns i källarplanet i trapphus 11 c. Miljöanpassat boende - alla husen lever upp till en rad specificerade krav på metoder och tekniska lösningar som både ska minska miljöbelastningen och ge en god inomhus- och livsmiljö. T ex har alla lägenheter helt PVC-fria yt- och tätskikt. Läs mer på www.seniorgarden.se

Övrigt om föreningen

Värme Bergvärme, vattenburen med radiatorer. Ventilation Mekanisk frånluftsventilation, tilluft via uteluftsventiler. Varmvatten Mätare för individuell varmvattenmätning till varje lägenhet. Trygghetslarm Möjlighet till trygghetslarm finns via GSM. Varje bostadsrättsinnehavare kan teckna ett eget abonnemang med kommunen.

Parkering

Via garage, carport eller utomhusplats erbjuds varje lägenhet en parkeringsplats. Det finns: 13 st garageplatser (800 kr/mån) 15 st utomhusplatser (450 kr/mån) 9 st carportplatser (600 kr/mån 4 st carportplatser med laddningsmöjlighet och motorvärmareuttag (1500 kr/mån)

Tv och bredband

Föreningen är ansluten till ett gruppabonnemang via Telia Triple Play som inkluderar bredband (fiber), TV och hemtelefoni.

 • Föreningsnamn Brf Klas Horn
 • Äger föreningen marken Ja
 • Antal lägenheter 41
 • Överlåtelseavgift 1 163 kr betalas av säljaren
 • Pantsättningsavgift 465 kr betalas av köparen
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare Nej

Området

Allmänt om området

Omtyckt och mycket efterfrågat område med centralt läge på Ekerö. I närheten finns en fin badplats, "Närlunda badet" och vintertid finns en av Friluftsfrämjandet plogad skridskobana vid Tranholmen. Promenad och joggingvägar längs med vattnet samt mot Älvnäs och ända fram till Ekerö kyrka. I områdets närhet finns dessutom: - Träkvistavallen med fotbollsplaner, ishall, tennisbanor och fritidsgård. På andra sidan stora vägen finns ett gym, Puls & Träning. - Ekebyhovs parken och en vacker bokskog som är Sveriges nordligaste bokskog. Ekebyhovs slott har olika kulturaktiviteter, café med hembakat och dagens lunch i veckorna. Både parken och bokskogen har fina promenadstråk. - Ekebyhovs ridskola med både barn och vuxengrupper. - Ekebyhovs fina slalombacke med fyra nedfarter, skidskola samt aktiv alpinklubb. - Ett stort naturområde vid Jungfrusundsåsen med fina motionsspår (3,4,5 och 10 km delvis med el-ljusbelysning), vandringsleder, ridvägar och strövområden. Vintertid är det fina skidspår i motionsspåren. - Tre omtyckta golfbanor, Mälarö GK vid Skytteholm, Troxhammar GK och Drottningholm GK.

Närservice

Centralt läge med gångavstånd Ekerö Centrum. Där finna bl.a ett flertal butiker, Ica Supermarket, banker, apotek, bibliotek och systembolag. I anslutning till Ekerö Centrum finns även vårdcentral och läkarmottagning. Idrottsplats finns vid Träkvistavallen med bl a ishall, fotbollsplaner och padelbanor. Vid Träkvistavallen finns även Crossfit träning för både barn och vuxna, fritidsgård (från åk 4a) och ett gym, Puls & Träning. På Ekerö finns ett flertal skolor och daghem, både i kommunal och privat regi samt alternativa pedagogiker såsom Montessori och Waldorf. Till närmaste skola och dagis (Närlunda skolan) är det ca 5-10 minuters promenadväg. I anslutning till skolan finns en fotbollsplan. I närheten finns även Ekebyhovsskolan F-6 samt Tappströmsskola, båda med ca 10 minuters promenadavstånd.

Kommunikation

Närmaste busshållplats finns på Ekerövägen (2 min gångväg). Beräknad restid till Brommaplan ca 15 minuter. Det finns även en färjeförbindelse mellan Ekerö och Slagsta (i Botkyrka kommun) som gör att man snabbt kan ta sig ut på E4:an.

Parkering

Idag är det gratis att stå på infartsparkeringen vid kommunhuset, ca 3 minuters gångväg. Vill man hyra plats finns följande i föreningen: 13 st garageplatser (800 kr/mån) 2018-11-08: 2 lediga 15 st utomhusplatser (450 kr/mån) 2018-11-08: Flera lediga 9 st carportplatser (600 kr/mån) 2018-11-08: Kö 4 st carportplatser med laddningsmöjlighet och motorvärmareuttag (1500 kr/mån) 2018-11-08: 4 lediga platser.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.