Sök på Mäklarringen

Objektet såld

Bordsvägen 37

Gubbängen / Enskede
52 m² Boarea
2 Rum

Översikt

  • Adress Bordsvägen 37
  • Område Gubbängen
  • Avgift 3 359 kr Inkl värme & VA.
  • Boarea 52 m²
  • Rum 2
  • Drift 6 700 kr/år
Marcus Klass Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Farsta-Bandhagen-Årsta
0760-455 788 marcus.klass@maklarringen.se Mejla
Marcus Klass Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Farsta-Bandhagen-Årsta
0760-455 788 marcus.klass@maklarringen.se Mejla

Bilder

Ekparkett lagd 2018
Ekparkett lagd 2018
I bästa söderläge
I bästa söderläge
Fräscht och välplanerat
Fräscht och välplanerat
Matplats för många
Matplats för många
Uppdaterat 2018
Uppdaterat 2018

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Föreningen registrerades 2016 och har adresserna Bordsvägen 35 & 37 samt Karmstolsvägen 2 & 4. I föreningen finns 30 bostadslägenheter med följande storleksfördelning: 2 rok, 25 st. 3 rok, 3st. 4 rok, 1 st & 5 rok, 1 st. med en sammanlagd bostadsarea om 1 745 kvm. 27 lägenheter är upplåtna med bostadsrätt och tre st med hyresrätt. Hyresrätterna (3 st 2:or) kommer att ge föreningen ett ekonomiskt tillskott när de så småningom upplåts som bostadsrätter/säljs. En lokal hyrs ut till restaurangen The Salt. Föreningens fastighet är en tomträtt med omskrivningsår 2026.

Övrigt om föreningen

För ekonomisk förvaltning anlitas Nabo. 3-fas el finns installerat.

Renoveringar

2022-2023 Byte undercentral. 2021 Underhåll av tak K 2-4. Renovering av tak B 35-37. Byte av badrumsfönster i samtliga lägenheter. Justering av ventilation. 2020 Rivning ytskikt i styrelserum. Skalskydd. Byte och underhåll av fläkt. Trädfällning och trädbeskärning på gården. 2002 Stambyte. Planerat underhåll: 2024 Renovering av övriga fönster. 2026 Renovering av fasader. 2027 Byte värmestammar och radiatorer. Kulvert värme/ varmvatten byte. Förstudie avloppsstammar. Se utförligare i årsredovisningen.

Parkering

Föreningen har 17 parkeringsplatser, de kostar 700 kr/mån att hyra. för närvarande (september 2023) med en ledig plats.

Gemensamma utrymmen

Tvättstuga finns på Karmstolsvägen 4. Föreningen har även ett styrelserum. Cykel- och barnvagnsförråd finns.

Tv och bredband

Uppkoppling via Tele2, de boende tecknar egna avtal.

Information om månadsavgift

I månadsavgiften ingår värme & VA.

  • Föreningsnamn Brf Hyvelbänken 2
  • Ekonomi Föreningen höjde månadsavgifterna 1/2 2023 och har för närvarande (september 2023) inte beslutat om någon avgiftshöjning.. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5 % av ett prisbasbelopp av köparen. En pantsättningsavgift om 1 % av ett prisbasbelopp per pantsättning tas ut. Se mer information i årsredovisning och stadgar samt länkar och bilagor.
  • Antal lägenheter 30

Området

Allmänt om området

Gubbängen har idag en relativt ung befolkning med många barnfamiljer. Gubbängstorget möbleras av staden till ett sommartorg med möbler, belysning och konst. Här umgås många över en pinfärsk, butikstillverkad glass eller kvalitetspizza hos ”Italienaren i Gubbängen” Här finns även flera livsmedelsbutiker, apotek, läkare, tandläkare, postombud, teater, café, restauranger, frisörer, blomsteraffär och gym. För den som önskar större utbud av affärer, restauranger, caféer, träningsmöjligheter och annan serviceverksamhet så är Farsta centrum närmast till hands, med restid på 4 minuter med tunnelbanan.

Närservice

Flera grundskolor finns i närområdet, bl.a. Engelska skolan, Gubbängsskolan och Skönstaholmsskolan. Gubbängsskolan har egen simhall för sina elever. I närheten ligger även Martinskolan som är en grundskola med antroposofisk inriktning. Parkleken Nybygget, även kallad Flygplansparken - efter den största klätterställningen, helrenoverades under 2017 och har nu en anläggning i toppklass. Förutom lekredskap, fotbollsplan med konstgräs och mycket annat, så kan fika köpas alla dagar och på fredagar grillar man korv. Intill finns även en skatepark.

Kommunikation

T-banan tar dig in till stan på ca 15 minuter och till Farsta centrum på 4 minuter. I Gubbängens centrum går buss 172 mot Skarpnäck och Norsborg.

Parkering

Gratis datumparkering på gatorna i området.

Övrigt

Ett antal gym finns att välja på, klassiska Iron Gym, Puls och träning samt Nordic Wellnes med två anläggningar nära till. Gubbgängens IP ligger i Målkurvan, här spelas ishockey på vintern och sommartid är det fotboll som gäller. Intill ligger Gubbängens skridsko och bandyhall, bredvid den bedriver Farsta tennisklubb verksamhet året runt på sex inomhusbanor. 2021 invigdes de nya rugbybanorna på Gubbgängsfältet. Det finns gott om gräsytor för den som vill sparka boll eller solbada på en filt med en bra bok i handen. Gubbängsfältet utnyttjas flitigt av omkringboende och skolorna i området. Här har du dessutom nära till Majroskogen som är en populär skog att promenera eller löpträna i. Från Gubbängens centrum tar det ca 10 minuter att cykla till Drevviken där ett svalkande sommarbad kan avnjutas vid Hökarängsbadet. Vintertid är badet en populär plats att starta en skridskotur ifrån.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.