Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Objektet sålt
64 m² Boarea
2 Rum

Fakta

 • Adress Karmstolsvägen 7
 • Område Gubbängen
 • Avgift 4 176 kr inkl värme, VA, stort nybyggt källarförråd
 • Boarea 64 m²
 • Rum 2
 • Drift 3 300 kr/år
Ann-Marie Ohlson Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Enskede - Årsta 0768-68 58 48
ann-marie.ohlson@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Ann-Marie Ohlson Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Enskede - Årsta 0768-68 58 48
ann-marie.ohlson@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Trivsamt vardagsrum
Trivsamt vardagsrum
Stilrent välutrustat kök
Stilrent välutrustat kök
Gott om skåp och lådor
Gott om skåp och lådor
Kök med köksbord
Kök med köksbord
Plats för middagsgäster!
Plats för middagsgäster!

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Brf Putshyveln 5 har två hus i tre våningar på adresserna Karmstolsvägen 5-13 som uppfördes 1947. Föreningen består 33 lägenheter som upplåts med bostadsrätt och en lägenhet som upplåts som hyresrätt och är en dold tillgång för föreningen. Fastigheten innehas med tomträtt, den förvärvades 2004 och har omskrivningsår 2026. Den totala bostadsarean är 2130 kvm. Cykelrum och tvättstuga finns i port nr 11. Det finns 14 parkeringsplatser samt fyra garageplatser. Separat kö. I månadsavgiften ingår värme, vatten, avlopp och källarförråd. Kabel-tv och bredband tecknas separat via Comhem. En överlåtelseavgift om 2,5% av ett prisbasbelopp tas ut av köparen. En pantsättningsavgift om 1% av ett prisbasbelopp per pant tas ut av pantsättaren. Ekonomisk förvaltare är Fastighetsägarna service AB. Genomförda renoveringar. 2017 Isolering av vindar. 2016 genomfört OVK (Obligatorisk ventilationskontroll) och radon kontroll, båda godkända. 2007-2008 genomfördes renoveringar av tak, fasad, fönster, portar, garageportar och balkonger. 2005-2006 stambyte. Inga planerade avgiftsändringar eller större renoveringar planeras (kontrollerat med ordförande den 21/1 2019). Se mer information i årsredovisning och stadgar samt länkar och bilagor.

Parkering

Det finns 14 parkeringsplatser samt fyra garageplatser. Separat kö.

Tv och bredband

ComHem, avtal gällande kabel-tv och bredband tecknas separat av lägenhetsinnehavaren.

 • Föreningsnamn Brf Putshyveln 5
 • Ekonomi Inga planerade avgiftsförändringar.
 • Äger föreningen marken Tomträtt, skrivs om 2026
 • Antal lägenheter 33
 • Antal hyreslägenheter 1
 • Överlåtelseavgift 1 163 kr betalas av köparen
 • Pantsättningsavgift 465 kr betalas av köparen
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare Nej

Området

Allmänt om området

Gubbängstorget är ett mysigt litet torg med livsmedelsbutiker, apotek, läkare, tandläkare, tobakshandel med posttjänster, teater, café, restauranger, frisörer och blomsteraffär. För den som önskar större utbud av affärer, restauranger, caféer, träningsmöjligheter och annan serviceverksamhet så är Farsta centrum närmast till hands, med restid på 4 minuter med tunnelbanan. Gubbängen har idag en relativt ung befolkning med många barnfamiljer.

Närservice

Flera grundskolor finns i närområdet, bl.a. Engelska skolan, Gubbängsskolan och Skönstaholmsskolan. Gubbängsskolan har egen simhall för sina elever. I närheten ligger även Martinskolan som är en grundskola med antroposofisk inriktning. Parkleken Nybygget, även kallad Flygplansparken - efter den största klätterställningen, helrenoverades under 2017 och har nu en anläggning i toppklass. Förutom lekredskap, fotbollsplan med konstgräs och mycket annat, så kan fika köpas alla dagar och på fredagar grillar man korv. Intill finns även en skatepark.

Kommunikation

T-banan tar dig in till stan på ca 15 minuter och till Farsta centrum på 4 minuter. I Gubbängens centrum går buss 172 mot Skarpnäck och Norsborg.

Parkering

Gratis datumparkering på gatorna i området.

Övrigt

Gubbängens IP ligger i Målkurvan, här spelas ishockey på vintern och sommartid är det fotboll som gäller. Intill bedriver Farsta tennisklubb verksamhet året runt på sex inomhusbanor. Här har du dessutom nära till Majroskogen som är en populär skog att promenera i och lika nära är det till Gubbängsfältet som har generösa gräsytor för den som vill sparka boll eller solbada på en filt med en bra bok i handen. Gubbängsfältet utnyttjas flitigt av omkringboende och skolorna i området, här arrangeras bland annat Eken cup varje år. Från Gubbängens centrum tar det ca 10 minuter att cykla till Drevviken där ett svalkande sommarbad kan avnjutas vid Hökarängsbadet.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.