Sök på Mäklarringen

Sälj med oss

Sågverksgatan 43

Stureby / Enskede
120 m² Boarea
5 Rum
6 750 000 kr Utgångspris
120 m² Boarea
5 Rum
6 750 000 kr Utgångspris

Kontakta mäklaren för visning

Översikt

 • Adress Sågverksgatan 43
 • Område Stureby
 • Pris 6 750 000 kr Utgångspris
 • Avgift 2 600 kr inkl.basutbud TV & bredband. Exkl. värme
 • Boarea 120 m²
 • Rum 5
 • Drift 21 003 kr/år

Nu saluförs ett av de mycket eftertraktade stadsradhusen i tre plan från 2010 i Stureby. Vardagsrum och kök med utgång till uteplats mot allmänning, tre sovrum på samma plan och ett allrum samt egen takterrass. Egen bilplats. Idyll på lugn gata och 5 minuters gångväg till T-bana. Låg månadsavgift och energisnåla hus.

Bilder

Entrésida med parkering
Entrésida med parkering
Baksida med uteplats mot skogsparti
Baksida med uteplats mot skogsparti
Eftertraktat radhus med takterrass
Eftertraktat radhus med takterrass
Kök och vard.rum med utgång till uteplats
Kök och vard.rum med utgång till uteplats
Vardagsrum
Vardagsrum

Planritningar

Entréplan 3D
Entréplan 3D
Entréplan 2D
Entréplan 2D
Mellanplan 3D
Mellanplan 3D
Mellanplan 2D
Mellanplan 2D
Terrassplan 3D
Terrassplan 3D
Terrassplan 2D
Terrassplan 2D
Sågverksgatan 43 sågverksgatan 43 stureby stockholm enskede 5
120

Beskrivning

Allmän beskrivning

ENTRÈPLAN:

HALL
Välkomnande entréhall med gott om avhängningsyta samt plats för hallmöblering. Klinkergolv och vattenburen golvvärme. Infällda spotlights i tak. Vitmålade väggar.

VARDAGSRUM
Trevligt vardagsrum med generöst ljusinsläpp och utgång till trädäckad uteplats mot allmänning. Öppen planlösning mot köket. Från vardagsrummet går trappa med eksteg till de övre planen. Parkettgolv och vattenburen golvvärme. Vitmålade väggar.

KÖK
Ljust kök med vit inredning, köksö med plats för barstolar. Maskinell utrustning från Siemens i rostfritt. Inbyggnadsugn med varmluft (2010), induktionshäll (2010), köksfläkt (2010), inbyggnadsmicro (2010), kyl fullhöjd (2014), frys fullhöjd (2014) samt integrerad diskmaskin (2010). Goda arbetsytor på laminatbänkar i grått samt köksön. Vitt liggande kakel mellan bänk och överskåp. Utgång till trädäckad uteplats. Öppen planlösning mot vardagsrummet. Infällda spotlights i tak. Parkettgolv och vattenburen golvvärme. Vitmålade väggar.

BADRUM/TVÄTTSTUGA
Modernt och stilrent badrum med helkaklade väggar i stora vita plattor. Klinkergolv i grafitfärg och vattenburen golvvärme. Duschplats bakom glasvägg. Toalettstol, handfat och badrumsspegel med belysning. Tvättmaskin (2010) och torktumlare (2010) under bänkskiva. Linneskåp. Infällda spotlights i tak.

MELLANPLAN:

ALLRUM
Rymligt sällskapsrum/TV-rum på ca: 23 kvm med stort fönsterparti. Parkettgolv och vitmålade väggar. Rummet kan avdelas till ytterligare ett sovrum.

SOVRUM 1
Mindre sovrum med en garderob. Parkettgolv och tapetserade väggar i grått mönster.

SOVRUM 2
Trevligt rum med plats för dubbelsäng. Generös garderobsförvaring bakom skjutdörrar med belysning. Parkettgolv och ljusa randiga tapeter.

SOVRUM 3
Rymligt sovrum med gott om plats för säng och skrivbord m.m. Garderobsförvaring bakom skjutdörrar.

BADRUM
Modernt och stilrent badrum med helkaklade väggar i stora vita plattor. Klinkergolv i ljust brunt med golvvärme (el). Toalettstol, bubbelbadkar, handfat och badrumsskåp med belysning. Extra badrumsskåp samt infällda spotlights i tak.

ÖVRE PLAN:
På översta planet finns en mindre platsbyggd bar med kylskåp samt utgång till den egna takterrassen. Här finns utrymme för såväl solstolar som loungemöbler. Här kan man sitta och njuta långt in på kvällen.

På entrésidan finns en stenbelagd bilplats, trädäckad uteplats samt gräsyta med ett träd. Från entrésidan når man radhusets förråd som är ca: 4 kvm samt teknikyta med bl.a varmvattenberedaren.

På baksidan av radhuset finns en stor trädäckad uteplats mot skogsparti i sydvästläge.

Från plan 3 når man en härlig takterrass på ca: 12 kvm.

Larm finns installerat och kan överlåtas.

Fiber finns i radhuset med uttag för tele eller bredband i samtliga rum.

Fakta

 • Byggnadstyp Radhus i 3 plan
 • Byggnationsår 2010
 • Uppvärmning Frånluftvärmepump med återvinning
 • Fastighetsbeteckning Vedstapeln 1
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Övrigt om byggnaden, tex Renoveringar På entrésidan finns en stenbelagd bilplats, trädäckad uteplats samt gräsyta med ett träd. Från entrésidan når man radhusets förråd som är ca: 4 kvm samt teknikyta med bl.a varmvattenberedaren. På baksidan av radhuset finns en stor trädäckad uteplats mot skogsparti i sydvästläge. Från plan 3 når man en härlig takterrass på ca: 12 kvm. Larm finns installerat och kan överlåtas. Fiber finns i radhuset med uttag för tele eller bredband i samtliga rum.
 • Rum 5
 • Typ av kök Kök
 • Ventilation Mekanisk till-från luft
 • Våning av
 • Andel av årsavgiften -
 • Kommentar till andelstal -
 • Andel i föreningen 6,25 %
 • Föreningssnamn Brf Körsbärsblomman 1
 • Uppvärmningskostnad 13 453 kr/år
 • Elkostnad 5 200 kr/år
 • Försäkringskostnad 2 350 kr/år
 • Total driftkostnad 21 003 kr/år
 • Personer i hushållet 2
 • Allmänt om lägenheten På entrésidan finns en stenbelagd bilplats, trädäckad uteplats samt gräsyta med ett träd. Från entrésidan når man radhusets förråd som är ca: 4 kvm samt teknikyta med bl.a varmvattenberedaren. På baksidan av radhuset finns en stor trädäckad uteplats mot skogsparti i sydvästläge. Från plan 3 når man en härlig takterrass på ca: 12 kvm. Larm finns installerat och kan överlåtas. Fiber finns i radhuset med uttag för tele eller bredband i samtliga rum.

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

På föreningens fastighet finns det två radhuslängor innehållande 8 radhuslägenheter om totalt 16 bostadsrättslägenheter, totala boytan är ca. 1 920 kvm. Föreningen disponerar 8 parkeringsplatser. Skötsel av gemensamma utrymmen förutom trädgårdsskötsel ombesörjs av föreningen. Årsavgifterna höjdes med 2,77% den 1 januari 2016. Två komplementsbyggnader innehållande teknikutrymme samt cykel- och barnvagnsförråd. Renoveringar Planerat underhåll under 2016 är rengöring av brandtäckt plåt plus plåthuvar dvs. rengöring av tak, samt rensning av hängrännor.

Parkering

Föreningen disponerar 8 parkeringsplatser

 • Föreningsnamn Brf Körsbärsblomman 1
 • Antal lägenheter 16

Området

Allmänt om området

Populära Stureby är ett lugnt och trivsamt område med närhet till city och grönområden. Här finns blandad bebyggelse med villor, radhus och flerfamiljshus. Gatorna följer den lätt kuperade terrängen, vilket skapar ett livfullt och ofta grönskande intryck.

Närservice

Omtalat i områdena runtomkring som butiken som har allt, är BEA (ICA Kvantum) vid Svedmyraplan. Här intill ligger även Maudes hotell för den som får långväga gäster. Närmaste större shoppingcentrum är Globen shopping med ett femtiotal butiker och ett antal restauranger. Tele 2 Arena och Avicii Arena erbjuder sportevenemang och föreställningar av många slag. De är de tyngsta dragplåstren i den nya Söderstaden som ligger 2-3 km från Stureby. Den som gärna tar en promenad på 2-3 km efter en god middag har ett antal populära restauranger att välja på, exempelvis Gamla Enskede Matbod, Matateljén och Enskede värdshus.

Kommunikation

Det tar ca 15 min med tunnelbanans gröna linje till city som passerar Globen och Gullmarsplan på vägen. Enkel anslutning till Örbyleden.

Övrigt

Hemskogen är gränsen mellan Stureby och Enskedefältet, här förläggs många söndagspromenader. Populärt bland barnfamiljer är Vivstavarvsparken med plaskdamm. Området är väl försett med skolor, närmast Sturebyskolan som har fått Stockholms Stads "Kvalitets utmärkelse". Ett antal förskolor finns för de yngre barnen. På Tussmötevägen finns även en öppen förskola. I närheten finns Enskede ridskola, Stureby fotboll, Enskede IK och en mängd aktiviteter som enkelt kan nås med en cykeltur.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.