Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Objektet sålt
48 m² Boarea
2 Rum

Fakta

 • Adress Tussmötevägen 134A
 • Område Stureby
 • Avgift 3 315 kr Inkl. bostadsrättstillägg, värme, kallvatten, internet och kabel-tv.
 • Boarea 48 m²
 • Rum 2
 • Drift 1 500 kr/år
Moussa El Masri Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Farsta-Bandhagen-Årsta 0709-30 80 87
moussa.el.masri@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Moussa El Masri Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Farsta-Bandhagen-Årsta 0709-30 80 87
moussa.el.masri@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Hall
Hall

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Brf Hemskogshöjden består av 59 lägenheter fördelade på tre hus i storlekarna 1-4 rum och kök. De tre husen har ett gemensamt garage. Byggnaderna har uppförts av Besqab och arkitekt är Bergkrantz Arkitekter. Inflyttning för respektive hus skedde i mars, maj och augusti 2019.

Övrigt om föreningen

GEMENSAMMA UTRYMMEN: I entréplan finns barnvagns-/cykelförråd samt källarförråd. Övrigt: Föreningen tillämpar enhetsmätning av varmvatten och hushållsel, vilket för att man utöver avgiften debiteras dessa kostnader på månadsavin.

Renoveringar

Inga kommande renoveringar finns inplanerade i dagsläget.

Parkering

40 garageplatser samt 4 p-platser. Kostnad för garageplats ca 900 kr/mån beroende på storlek på p-plats samt kostnad för p-plats utomhus 300 kr/mån. Ev kan man få garageplats i anslutning till inflytt då det inte är kö i dagsläget.

Tv och bredband

Tv och internet ingår i månadsavgiften via Ownit.

 • Föreningsnamn BRF Hemskogshöjden
 • Hemsida https://www.brfhemskogshojden.se/
 • Ekonomi Inga avgiftshöjningar finns inplanerade i dagsläget.
 • Äger föreningen marken Ja
 • Antal lägenheter 59
 • Tillåter föreningen delat ägande Ja

Området

Allmänt om området

Populära Stureby är ett lugnt och trivsamt område med närhet till city och grönområden. Här finns blandad bebyggelse med villor, radhus och flerfamiljshus. Gatorna följer den lätt kuperade terrängen, vilket skapar ett livfullt och ofta grönskande intryck.

Närservice

Omtalat i områdena runtomkring som butiken som har allt, är BEA (ICA Kvantum) vid Svedmyraplan. Här intill ligger även Maudes hotell för den som får långväga gäster. Närmaste större shoppingcentrum är Globen med ett femtiotal butiker och ett antal restauranger. Tele 2 Arena med TOLV-Stockholm är ett av de stora dragplåstren i den nya Söderstaden som ligger 2-3 km från Stureby. Den som gärna tar en promenad på 2-3 km efter en god middag har ett antal populära restauranger att välja på, exempelvis Gamla Enskede Matbod, Matateljén och Enskede värdshus.

Kommunikation

Det tar ca 15 min med tunnelbanans gröna linje till city som passerar Globen och Gullmarsplan på vägen. Enkel anslutning till Örbyleden.

Övrigt

Hemskogen är gränsen mellan Stureby och Enskedefältet, här förläggs många söndagspromenader. Populärt bland barnfamiljer är Vivstavarvsparken med plaskdamm. Området är väl försett med skolor, närmast Sturebyskolan som har fått Stockholms Stads "Kvalitets utmärkelse". Ett antal förskolor finns för de yngre barnen. På Tussmötevägen finns även en öppen förskola. I närheten finns Enskede ridskola, Stureby fotboll, Enskede IK och en mängd aktiviteter som enkelt kan nås med en cykeltur.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.