Sök på Mäklarringen

Objektet såld

Arvikagatan 19

Farsta - Larsboda / Farsta
88 m² Boarea
3 Rum

Översikt

  • Adress Arvikagatan 19
  • Område Farsta - Larsboda
  • Avgift 6 747 kr inkl värme, VA och p-plats, K-tv bas
  • Boarea 88 m²
  • Rum 3
  • Drift 4 400 kr/år
Marcus Klass Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Farsta-Bandhagen-Årsta
0760-455 788 marcus.klass@maklarringen.se Mejla
Marcus Klass Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Farsta-Bandhagen-Årsta
0760-455 788 marcus.klass@maklarringen.se Mejla

Bilder

Ca 20 kvm i härligt sydvästläge
Ca 20 kvm i härligt sydvästläge
Egen entré
Egen entré
Utgång till terrass
Utgång till terrass
Rymligt och lättmöblerat
Rymligt och lättmöblerat
Bra arbetsytor och gott om förvaring
Bra arbetsytor och gott om förvaring

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Brf Larsboda 3 i Farsta har adresserna Arvikagatan 19 A-J, innehållande 10 lägenheter med en total bostadsarea om 683 kvm. Fastigheten innehas med tomträtt, omskrivningsår 2063. Föreningen bildades år 2005. Öppen fiberuppkoppling finns via Ip only, även bredband och tv från ComHem, båda med separata avtal. Föreningen är delaktig i en samfällighet med brf Larsboda 1 och Larsboda 4, här finns soprum och cykelrum. I månadsavgiften ingår värme, vatten, avlopp, en p-plats, kabel-tv basutbud från ComHem. Föreningen tar ute en överlåtelseavgift om 2,5% av ett prisbasbelopp av köparen. En pantsätningsavgift om 1% av ett prisbasbelopp per pantsättning tas ut. Föreningen sköter själva den löpande ekonomiska förvaltningen samt skötsel av fastigheten. Föreningen planerar inte några större arbeten. För närvarande planeras inte några avgiftshöjningar (2017-08-31) Se mer information i årsredovisning och stadgar samt länkar och bilagor.

  • Föreningsnamn Brf Larsboda 3 i Farsta

Området

Allmänt om området

Farsta är ett av de största ABC-samhällen som byggdes på 50 och 60 talen. Det är en verkligt levande stadsdel i fortsatt utveckling, med en genomtänkt blandning av bebyggelse och grönområden. Larsboda är en del av Farsta som bebyggts med bostäder och service i flera olika omgångar, från 1957 till tidigt 1960-tal byggdes radhusområden och flerfamiljshus. 2009-2014 har flerfamiljshus uppförts längs Ågesta broväg. Staden planerar för fortsatt utveckling med bostäder och service i det gamla kontorsområde som Telia flyttat ifrån.

Närservice

Ett antal mindre butiker finns längs Ågesta broväg och i Farsta Strand, för mer varierad handel erbjuder Farsta centrum ett stort utbud. Centrumet invigdes 1960 och blev då internationellt uppmärksammat för framför allt fasadernas utformning. En omfattande renovering och omdisponering av de tidigare varuhusen gjordes i slutet av 1990-talet och det kommersiella utbudet är nu mycket omfattande. Torghandeln bidrar till att ge liv åt torget alla årstider. Bland det kulturella utbudet märks biblioteket och Vår Teater. I Farsta Centrum finns fem-sex kommersiella gym, kompletterat av kommunala Farstahallen med gym, simhall och ett mindre äventyrsbad. Intill Farsta IP finns ett av stadens 16 utegym.

Kommunikation

Bra kommunikationer - till pendeltåget i Farsta Strand är det ca 550 meter, passar det bättre att åka tunnelbana så är det ungefär lika nära till stationerna i Farsta Strand och Farsta centrum, ca 750 respektive ca 800 meter. Läs mer på www.sl.se. Smidig anslutning till Nynäsvägen.

Parkering

I största delen av Farsta finns det gratis datumparkering på gatorna.

Övrigt

Larsboda ligger mellan sjöarna Drevviken och Magelungen, närmaste badplats är Hökarängsbadet vid Drevviken, hit cyklar man på 5 minuter eller promenerar på en kvart. Längs Magelungen finns lummiga promenadstråk. Roddbanorna i sjön invigdes 1969. På andra sidan sjön finns Farsta ridskola, för golfaren erbjuder Ågesta GK både en 18- och en 9-hålsbana. Ågesta friluftsområde har ett varierat utbud av motionsspår, dessutom ett utomhusgym. Både Drevviken och Magelungen är populära skridskosjöar, här brukar banor plogas när isen är tillräckligt tjock. Området är välförsett med grundskolor och förskolor, exempelvis Hästhagsskolan och Farsta Strandskolan.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.