Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Objektet sålt
77 m² Boarea
3 Rum

Fakta

  • Adress Forshagagatan 34
  • Område Farsta
  • Avgift 3 720 kr inkl värme & VA
  • Boarea 77 m²
  • Rum 3
  • Drift 5 400 kr/år
Marcus Klass Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Farsta - Bandhagen 0760-455 788
marcus.klass@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Marcus Klass Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Farsta - Bandhagen 0760-455 788
marcus.klass@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Ljust och trivsamt vardagsrum
Ljust och trivsamt vardagsrum
Mysig fönsternisch
Mysig fönsternisch
Utgång till balkong
Utgång till balkong
I soligt sydvästläge
I soligt sydvästläge
Uppsikt över innergård och lekplats
Uppsikt över innergård och lekplats

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Föreningens fastighet har adresserna Forshagagatan 4-64 och innehåller fem byggnader med 132 lägenheter. 111 lägenheter upplåts med bostadsrätt och 21 med hyresrätt, dessa kommer att ge föreningen ett ekonomiskt tillskott den dag de blir aktuella för försäljning. Total bostadsarea är 10 423 kvm. Sex lokaler hyrs ut. Föreningen bildades 2011 och förvärvade fastigheten 2013. Tomträtten omtecknas 2019. Tvättstugor: Föreningen har två fristående byggnader (utanför nr. 12 och nr. 42) med två tvättstugor i varje med modern maskinell utrustning. Cykelrum och barnvagnsrum: Finns i huset eller porten. Ekonomisk förvaltare: Valvet AB Från 1:a juli anlitas Rubin Fastighetsförvaltning för teknisk förvaltning.

Renoveringar

Renoveringar: 2018, relining liggande stammar 2017, relining av avloppsstammarna. 2016, fönsterbyte 2010-2015, entréportar 2010, stambyte, dränering, balkonger, tak Planerade renoveringar: Renovering lekplatser under sommaren

Parkering

Föreningen har 58 garageplatser och 62 parkeringsplatser till vilka det är separat kö. P-platser utan el ca. 250 kr/mån, garage ca. 450- 650 kr / mån. I övrigt gratis parkering på Forshagagatan.

Tv och bredband

ComHem eller Öppen fiber, valfri leverantör.

  • Föreningsnamn Brf Forshagagatan
  • Hemsida forshagagatan.bostadsratterna.se/
  • Ekonomi Föreningen planerar att höja månadsavgifterna med 3% från april 2019. Överlåtelseavgift 2,5 % av ett prisbasbelopp (betalas av köparen) och pantsättningsavgift 1% av prisbasbelopp (betalas av pantsättaren). Se mer information i årsredovisning och stadgar samt länkar och bilagor.
  • Tillåter föreningen delat ägande Ja

Området

Allmänt om området

Farsta är ett av de största ABC-samhällen som byggdes på 50 och 60 talen. Det är en verkligt levande stadsdel i fortsatt utveckling, med en genomtänkt blandning av bebyggelse och grönområden.

Närservice

Farsta centrum invigdes 1960 och blev då internationellt uppmärksammat för framför allt fasadernas utformning. En omfattande renovering och omdisponering av de tidigare varuhusen gjordes i slutet av 1990-talet och det kommersiella utbudet är nu mycket omfattande. Torghandeln bidrar till att ge liv åt torget alla årstider. Bland det kulturella utbudet märks biblioteket och Vår Teater. I Farsta Centrum finns fem-sex kommersiella gym, kompletterat av kommunala Farstahallen med gym, simhall och ett mindre äventyrsbad. Intill Farsta IP finns ett av stadens 16 utegym.

Kommunikation

Med allmänna kommunikationer kommer man till Farsta Centrum med tunnelbanans linje 18. Till och från centrum går bussar i alla riktningar. Vid Farsta strand, en hållplats från Farsta, nås pendeltågen. Läs mer på www.sl.se. Smidig anslutning till Nynäsvägen.

Övrigt

I närområdet finns ett antal förskolor och flera grundskolor, bland andra Kvickentorpsskolan och Farstaängsskolan. Farsta ligger mellan badsjöarna Drevviken och Magelungen, samt även närhet till sjön Flaten, här kan man välja mellan strand och klippbad. Längs Magelungen finns lummiga promenadstråk. Roddbanorna i sjön invigdes 1969. På andra sidan sjön finns Farsta ridskola, för golfaren erbjuder Ågesta GK både en 18- och en 9-hålsbana. Ågesta friluftsområde har ett varierat utbud av motionsspår, dessutom ett utomhusgym. Både Drevviken och Magelungen är populära skridskosjöar, här brukar banor plogas när isen är tillräckligt tjock. Nära till el-ljusspår i Fagesjöskogen.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.