Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Objektet sålt
73 m² Boarea
3 Rum

Fakta

 • Adress Störtloppsvägen 26
 • Område Västertorp
 • Avgift 3 533 kr inkl värme, vatten och kabel-tv
 • Boarea 73 m²
 • Rum 3
 • Drift 5 700 kr/år
Peedu Ots Fastighetsmäklare/Civilekonom Mäklarringen Hägersten - Skärholmen - Älvsjö 070-720 09 54
peedu.ots@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Peedu Ots Fastighetsmäklare/Civilekonom Mäklarringen Hägersten - Skärholmen - Älvsjö 070-720 09 54
peedu.ots@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Slalomsvängen 2 är en äkta bostadsrättsförening och innefattar 30 st. bostadslägenheter, varav 28 st. är upplåtna med bostadsrätt och 2 st. är upplåtna med hyresrätt. Dessutom tillkommer 4 st. butikslokaler med affärsverksamheter som konditori/café, restaurang/pizzeria, livsmedelsbutik/Hemköp och barnbutik/presentbutik. Föreningen har mycket god ekonomi. Bland annat på grund av goda intäkter från butikslokalerna. Ekonomisk förvaltning sköts externt av Fastighetsägarna AB. I dagsläget är årsavgifterna (månadsavgifterna) oförändrade. Föreningen debiterar/fakturerar en överlåtelseavgift om ca 1 113 kr (2,5 % av gällande prisbasbelopp, s.k. administrativ engångsavgift). Debiteras/faktureras köparen i samband med överlåtelsen. Föreningen debiterar/fakturerar en pantsättningsavgift om ca 445 kr (1 % av gällande prisbasbelopp, s.k. administrativ engångsavgift). Debiteras/faktureras låntagaren/köparen i samband med överlåtelsen. Finns det speciella åtagande? Föreningen ordnar vår- och höststädning som är obligatorisk för samtliga medlemmar. För utförligare information om föreningen och dess verksamhet: Se bifogat dokument, Brf Årsredovisning. Se även föreningens hemsida för mer information: www.brfslalomsvangen2.se

Övrigt om föreningen

På vinden finns en SPA lokal med bubbelpool och bastu som kan bokas av medlemmarna. På vinden finns även ett gästrum som får bokas av medlemmarna. I källaren finns cykel-/barnvagnsrum och ett förråd för vinter-/sommardäck. Tvättstuga med 2 tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp samt mangel.

Parkering

Föreningen har 7 parkeringsplatser som medlemmar kan hyra för sin användning. Det finns ett kösystem som föreningen använder för att dela ut parkeringsplatserna. Hyran för parkeringsplats är 200kr / månaden.

Tv och bredband

I fastigheten finns kabel-TV och bredband via ComHem. Det finns ett grundutbud av kanaler som ingår i månadsavgift. ComHem erbjuder bredband upp till 100Mbit/s och även telefoni. Ta kontakt med ComHem för mera information. ComHem erbjuder även telefoni, ta kontakt med ComHem för mera information.

 • Föreningsnamn Brf Slalomsvängen 2
 • Hemsida http://www.brfslalomsvangen2.se
 • Antal lägenheter 28
 • Antal hyreslägenheter 2
 • Antal lokaler 4
 • Överlåtelseavgift 1 113 kr
 • Pantsättningsavgift 445 kr betalas av köparen
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare Nej
 • Tillåter föreningen delat ägande Har föreningen några speciella krav på hur ägarförhållandena skall se ut? Är det ok med föräldrar/barnägande (där föräldrarna t ex äger 80 % och barnet 20 % och det är barnet som bor i lägenheten)? Vid denna typ av ägande så godkänner vi endast förälder-barn-förhållandet, samt att den nya inneboende i lägenheten ska ha en borgensman.

Området

Allmänt om området

Västertorp är ett välkänt, genuint och trivsamt 50-tals område. Bostaden ligger längs Västertorps charmiga centrumgata. Här finns det mesta man kan önska sig med bland annat 2 st. livsmedelsbutiker (Coop, Hemköp), bank (Handelsbanken), postombud, apotek, Västertorps Hjärta en pub/restaurang/pizzeria, kinesrestaurang, sushirestaurang, flera pizza- och salladsbutiker, konditori/café (Bakstugan och Lundin´s), spelbutik, frisörsalonger, skönhetssalong, cykelservice, inredningsbutik, Antikboden, låssmed (Aspuddens Lås - Låstjänst), radio- och tv-butik (Friwaco), blomsterbutik, optiker, skomakare, tandläkare, kiropraktorklinik, hunddagis, begravningsbyrå, mobil- och dataservice (Krasch),skrädderi/kemtvätt m.m. http://vastertorpcentrum.se/ Från bostaden har man nära gångavstånd (ca 500 meter) till Västertorps idrotts- och simhall med gym, utomhusgym, Hägerstensbadet med utomhuspool (sommartid). För den som gillar natur- och friluftsliv finns här många möjligheter i närområdet. Från bostaden har man gång- eller cykelavstånd till trivsamma naturområden intill Mälaren med bl.a. Hägerstenshamnen, Vinterviken och Mörtviken. Omgivande rekreationsområden ger möjlighet till aktiviteter under alla årstider såsom bad, båtliv, skridsko- och skidåkning, fiske samt stillsamma promenader.

Närservice

Gång- eller cykelavstånd till Fruängen centrum med stort serviceutbud och flera bussförbindelser. Gång- eller cykelavstånd till populära Långbro Park med välrenommerat wärdshus. Cykel- eller bilavstånd till Älvsjö centrum och pendeltågsstation. Cykel- eller bilavstånd till Kungens Kurva handelsområde med flera stora butikskedjor, matvaruhus och IKEA. Skärholmen köpcentrum, SKHLM. Liljeholmen är en av Stockholms största knutpunkter för kollektivtrafik med tunnelbana, bussar och tvärbana. Vid Liljeholmstorget finns det mesta man kan tänka sig i form av butiker och serviceutbud. Gallerian innehåller ett flertal moderna butiker, restauranger, mataffärer, systembolag, vårdcentral och apotek m.m.

Kommunikation

Mycket nära (100-150 meter) till Västertorps T-bana, linje 14. Ca 7-8 minuters restid till Liljeholmen. Ca 12-13 minuters restid till Slussen.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.