Sök på Mäklarringen

Objektet såld

Maltesholmsvägen 153, 8tr

Hässelby Strand / Hässelby
72 m² Boarea
3 Rum

Fakta

  • Adress Maltesholmsvägen 153, 8tr
  • Område Hässelby Strand
  • Avgift 5 206 kr inkl. värme, VA, kabel-TV bas, Internet
  • Boarea 72 m²
  • Rum 3
  • Drift 2 500 kr/år
Martina Hultkrantz Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Vällingby - Hässelby
070-413 67 21 martina.hultkrantz@maklarringen.se Mejla
Martina Hultkrantz Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Vällingby - Hässelby
070-413 67 21 martina.hultkrantz@maklarringen.se Mejla

Bilder

Balkong
Balkong
En bild säger mer än 1000 ord!
En bild säger mer än 1000 ord!
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Brf Gästsalen är en bostadsrättsförening för seniorboende, vilket innebär att till medlem får i första hand antagas fysisk person som fyllt 50 år. Föreningen bildades 1997/98 och bostäderna byggdes av Seniorgården/JM Byggnads Ab med inflyttning våren 1998. Föreningen består av 54 st. lägenheter, samt 17 st. parkeringsplatser med motorvärmare. Hyrs ut till medlemmarna för 300 kr/mån (för närvarande kö). Föreningen har hand om kön för P-plats. Högst upp i huset finns en festlokal, en gästlägenhet samt bastu med relaxrum. - Festlokalen är en gemensamhetslokal på plan 15, med vidunderlig utsikt över Mälaren. Den rymmer upp till 45 personer och kan hyras för mellan 300 - 1 000 kr/kväll för medlemmar. - Gästlägenheten har både pentry och duschmöjligheter, och kan hyras för 200 kr/natt för medlemmar. - Klädkammare i varje lägenhet och varmförråd i de två nedersta våningarna. - Tvättstuga med två tvättmaskiner, en kondenstumlare, ett torkskåp och en kallmangel. - Cykelförråd, soprum och grovsoprum. - Gemensam uteplats med trädgårdsmöbler och berså. Gå gärna in och titta på föreningens hemsida: gastsalen4.se Från och med 1 dec 2015 ingår internet, IP-telefoni och 18 kanaler via ComHem i månadsavgiften. Bostadsrättstillägget på hemförsäkringen ingår och betalas av bostadsrättsföreningen. Överlåtelseavgift betalas av säljaren.

Tv och bredband

Från och med 1 dec 2015 ingår internet, IP-telefoni och 18 kanaler via ComHem i månadsavgiften.

  • Föreningsnamn Bostadsrättsföreningen Gästsalen Nr 4

Området

Allmänt om området

Hässelby Strand ligger drygt 14 km väster om Stockholm med Grimstaskogen och Mälaren alldeles inpå knuten. Området har vuxit till under framförallt slutet på 1950-talet och bebyggelsen består av en hel del låga smalhus men även högre punkthus. Hässelby Strand var en föregångare i den tidens s k ABC-byggande.

Närservice

I Hässelby strand finns ett visst utbud av service, café samt livsmedelsaffärer. I närliggande Hässelby Gård finns ett bredare utbud av butiker, samhällsservice, livsmedel och restauranger. I Hässelby finns flera förskolor och grundskolor samt gymnasium.

Kommunikation

På drygt 30 minuter tar du dig med tunnelbanans gröna linje 19 in till stan. Miniflexen (908) trafikerar mellan Hässelby strand och Hässelby gård under förmiddagar och eftermiddagar. Buss 119 går mellan Backlura - Hässelby - Spånga stn.

Parkering

Föreningen består av 54 st. lägenheter, samt 17 st. parkeringsplatser med motorvärmare. Hyrs ut till medlemmarna för 300 kr/mån (för närvarande kö). Fri parkering på gatan.

Övrigt

Längs Mälarens stränder och i Grimstaskogen finns badplatser och promenadstråk i lummiga skogar. I områdena verkar också flera idrottsföreningar.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.