Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Terapivägen 18 A

Flemingsberg / HUDDINGE
67 m² Boarea
2 Rum
1 650 000 kr Utgångspris
67 m² Boarea
2 Rum
1 650 000 kr Utgångspris

Kontakta mäklaren för visning

Fakta

 • Adress Terapivägen 18 A
 • Område Flemingsberg
 • Pris 1 650 000 kr Utgångspris
 • Avgift 4 639 kr Inkl. värme,va, kabel-tv (basutbud) och bredband (100/100mbit). I avgiften ingår en obligatorisk internetavgift på 125kr.
 • Boarea 67 m²
 • Rum 2

Välkomna! Nu har ni möjlighet att flytta in i en fräsch 2-rumslägenhet på Terapivägen. Lägenheten är på 67 kvm med välkomnande hall med avhängningsyta och plats för förvaring, stort sovrum, badrum, förråd/walk-in-closet, kök med matplats och allrum i öppen planlösning. Lägenheten ligger på entréplan med egen uteplats. Närhet till pendeltåg och välsorterat centrum. Visas enligt överenskommelse.

Peedu Ots Fastighetsmäklare/Civilekonom Mäklarringen Hägersten - Skärholmen - Älvsjö
peedu.ots@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
070-720 09 54 peedu.ots@maklarringen.se Mejla
Peedu Ots Fastighetsmäklare/Civilekonom Mäklarringen Hägersten - Skärholmen - Älvsjö
peedu.ots@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
070-720 09 54 peedu.ots@maklarringen.se Mejla

Bilder

Innergård
Innergård
Hall
Hall
Badrum
Badrum
Kök/Allrum
Kök/Allrum
Kök
Kök

Planritningar

Planritning 2D (ej skalenlig)
Planritning 2D (ej skalenlig)
Planritning 3D (ej skalenlig)
Planritning 3D (ej skalenlig)
Terapivägen 18 A terapivägen 18 a flemingsberg huddinge huddinge 2
67

Beskrivning

KÖK

Kök i öppen planlösning med allrum. Vita köksskåp. Kakel ovanför arbetsbänk/diskbänk. Under köksskåp finns dimbar ledlist. Bänkskiva i grått laminatmaterial. Kyl/frys från Siemens, diskmaskin och ugn med spishäll och köksfläkt från Whirlpool. Innertak med inbyggda dimbara spotlights. Golv: Ekparkett. Väggar: Vitmålade väggar. Tak: Vitmålat innertak.

ALLRUM

Allrum i öppen planlösning med kök. Stora fönster som ger ett behagligt ljusinsläpp och vetter mot innergård. Utgång till uteplats. Innertak med inbyggda dimbara spotlights. Ljusramp som skiftar färg på vägg. Golv: Ekparkett. Väggar: Vitmålade. Tak: Vitmålat innertak.

SOVRUM


Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Förvaring. Ingång till badrum. Innertak med inbyggda dimbara spotlights. Golv: Ekparkett. Väggar: Vitmålade. Tak: Vitmålat innertak.

BADRUM


Elegant och påkostat helkaklat badrum med vita kakelplattor och grå klinker på golv. Innertak med inbyggda dimbara spotlights. Här finns duschplats, vägghängd wc, tvättställ med tillhörande underskåp och spegel. Plats för badkar. Golv: Grå klinker. Väggar: Vitt kakel och svart mosaik board ovan wc.

FÖRRÅD/KLÄDKAMMARE/WALK-IN-CLOSET


Rymligt förrråd med ekparketgolv och vitmålade väggar och tak. Rummet nås från allrum.

Mer Information

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy
×
Fri Värdering?

Fakta

 • Byggnadstyp Flerbostadshus
 • Byggnationsår 1975
 • Fastighetsbeteckning -
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Rum 2
 • Bostadens Elförbrukning -
 • Energideklaration Utförd
 • Energiklass C
 • Energiprestanda Primärtenergital 72 kWh/kvm/år
 • Hiss Ja
 • Våning 0 av 10
 • Uteplats Ja
 • Beskrivning bilplats Det finns parkeringsmöjligheter i samband med bostadsområderna. Infartsparkering finns vid stationen.
 • Andel av årsavgiften 0,21479 %
 • Kommentar till andelstal -
 • Andel i föreningen 0,21479 %
 • Föreningssnamn Brf Grantorp i Huddinge
 • Elkostnad -
 • Total driftkostnad -
 • Personer i hushållet 2
 • Övrigt Utgång från allrum till uteplats. Förråd på källarplan. Totalt ombyggd lägenhet (fd.del av förskola) enligt nyproduktionsbestämmelser med avseende på tillgänglighet, brandskydd, ljud mm.

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Föreningens byggnader är uppförda 1975 och var till en början upplåtna som hyresrätter. En ombildning till bostadsrätter skedde sedan 1990 samtidigt som samtliga lägenheter renoverades. Som boende i brf Grantorp så bor du centralt i Flemingsberg med gångavstånd till centrum med välsorterad dagligvaruhandel, detaljhandel, post-service, vårdcentral m.m. Till pendeltågsstationen och fjärrtågen är det endast en kort promenad på ca 5 min. Södertörns högskola och Karolinska institutet ligger på gångavstånd, likaså Huddinge sjukhus. Brf Grantorp är en stor förening med stabil ekonomi och låga avgifter. Föreningen äger två fastigheter, Vårdaren 8 och Vårdaren 9, och består av totalt 435 lägenheter som upplåts med bostadsrätt och 58 lägenheter som upplåts med hyresrätt. Hyresrätterna anses vara en tillgång till föreningen. Utöver lägenheterna finns även 41 lokaler med hyresavtal. Bredband och digital-TV Föreningen har tecknat av avtal med Bredbandsbolagets fibernät med 100/10 Mbit och Comhems nät: Detta ger möjlighet till både snabbt Internet och digital-TV. Gemensamhetslokaler Tvättstuga finns i varje port där varje tvättstuga är utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp. Grovtvättstuga finns i port 16E Det finns två gårdshus, tillhörande föreningen, som används för olika aktiviteter. Parkering Det finns 4 garagehus med totalt 295 garageplatser att hyra (400 kr / mån). Underhåll Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig fram till 2034. Se dokumentet "Årsredovisning" för mer information om utfört och planerat underhåll. Försäkring Föreningen har tecknat bostadsrättstillägg för alla medlemmar. OBS tänk på att hemförsäkring tecknas separat av dig som bostadsinnehavare. Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Gensigdie. En överlåtelseavgift om 1.120kr tas ut av köparen. En pantsättningsavgift om 448kr per pant tas ut av pantsättaren. Ekonomisk förvaltning sköts av HSB. Teknisk förvaltning sköts av SCB. Föreningen tillåter juridisk person: Nej Gå gärna in på föreningens egna hemsida för mer information om vad som händer i föreningen och området: http://brfgrantorp.se/

 • Föreningsnamn Brf Grantorp i Huddinge
 • Hemsida http://brfgrantorp.se/
 • Antal lägenheter 493

Området

Allmänt om området

Flemingsberg är ett område bestående av höghus med två stora bostadsrättsföreningar, brf Grantorp och brf Kullen. Utöver bostadsrätter finns även ett antal hyresrätter och studentbostäder. Som boende i Flemingsberg har ni nära till allt med trevligt inomhuscentrum, Huddinge sjukhus och gångavstånd till pendeltågsstation som tar er antingen in till Stockholm eller mot Södertälje. Från perongen avgår även fjärrtågen. Mycket är det som händer i Flemingsberg just nu. Flemingsbergsdalen, en helt ny stadsdel som kommer ta form runtomkring stationen, etapp 1 beräknas vara klart runt 2017. Den första etappen kommer bl a innebära ett nytt sportcenter och att ett stort ICA Maxi slår upp dörrarna.

Närservice

Trevligt centrum som erbjuder livsmedelsbutik, detaljhandel, apotek, postservice, restauranger, bibliotek, grundskola, IT-gymnasium och gym. Läs mer om Flemingsbergs Centrum på deras egna hemsida: http://www.flemingsbergcentrum.se/

Kommunikation

Pendeltåg till Stockhom C tar ca 20 min Pendeltåg till Södertälje C tar ca 26 min Bussar går från busstorget vid pendeltågsstationen eller längst med Hälsovägen. Här kan ni åka till bl a Skärholmen, Kungens Kurva och Fruängen.

Parkering

Det finns parkeringsmöjligheter i samband med bostadsområderna. Infartsparkering finns vid stationen.

Övrigt

Annerstaskolan erbjuder klasser från förskolan till och med årskurs 9. http://grundskolor.huddinge.se/annerstaskolan/ Visätraskolan erbjuder klasser från förskolan till och med årskurs 6. http://grundskolor.huddinge.se/visattraskolan/ IT-gymnasiet erbjuder flera utbildningar inom IT, media och musik. http://it-gymnasiet.se/vara-skolor/sodertorn/ Södertörns högskola med ett stort utbud av eftergymnasiala utbildningar. http://www.sh.se/ I anslutning till Huddinge sjukhus ligger Karolinska institutet med bl a tandläkarutbildningen och sjuksköterska utbildningen. http://www.ki.se/

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.