Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Objektet sålt
123 m² Boarea
5 Rum

Fakta

 • Adress Mangårdsvägen 9
 • Område Visättra
 • Avgift 9 186 kr
 • Boarea 123 m²
 • Rum 5
 • Drift 6 000 kr / år
 • Möjligt tillträde 20181206
Fredrik Cicek Reg. fastighetsmäklare Mäklarringen Hägersten - Skärholmen - Älvsjö 070-755 42 81
fredrik.cicek@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Fredrik Cicek Reg. fastighetsmäklare Mäklarringen Hägersten - Skärholmen - Älvsjö 070-755 42 81
fredrik.cicek@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Matplats
Matplats
Vardagsrum
Vardagsrum
Kök
Kök
Hall
Hall
Vardagsrum
Vardagsrum

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Visättra Ängar ligger i Huddinge Kommun, cirka 20 km söder om Stockholms Centrum. BRF Visättra Ängar Nr 1 bildades 1989, och består av två bostadshus som färdigställdes 1992. TVÄTTSTUGA De boende i A-huset har endast tillträde till tvättstugan på Mangårdsvägen 5 på plan E De boende i B-huset har endast tillträde till tvättstugan på Mangårdsvägen 9 på plan -1. I tvättstugorna finns även en grovtvättmaskin CYKEL Föreningen har 3 stycken cykelrum: Mangårdsvägen 1, plan -1 Mangårdsvägen 5, till vänster om nedre porten Mangårdsvägen 9, i skyddsrummet nedanför källartrappan

Parkering

Det finns 79 P-platser i föreningen, varav 16 är under tak. Dessa kan hyras och kostar för närvarande 200:- respektive 250:- kronor per månad. Har man en 2:a plats är avgiften 400:- per månad. Ta kontakt med styrelsen eller maila till mailadressen parkering@visattranr1.se om du är intresserad av att hyra P-plats.

Tv och bredband

TV Föreningens TV-leverantör är Bredbandsbolaget Bredbandsbolaget levererar ett basutbud som är både analogt och digitalt. Du väljer alltså själv hur du vill se på TV i ditt eget hem - analogt om du önskar maximal boxfri enkelhet, eller digitalt om du vill få bättre ljud och bildkvalitet och verkligen utnyttja kapaciteten i din TV. Med Bredbandsbolaget kan du blanda digital och analog teknik i hemmet, allt efter vad som passar dig som bor i hushållet. INTERNET I varje lägenhet finns det bredband installerat. Hastigheten är 100/100 Mbit/s. (100 Mbit/s in, 100 Mbit/s ut) Högre hastighet 500-1000Mbit/s kan beställas av Ownit Leverantör av Internet till föreningen är Ownit Bredband AB.

 • Föreningsnamn BRF Visättra Ängar nr 1
 • Hemsida https://www.visattranr1.se/
 • Antal lägenheter 79
 • Antal lokaler 4

Området

Allmänt om området

Visätra är en expansiv del av Huddinge där det hela tiden byggs nytt. Området består till övervägande del av flerfamiljshus i både bostadsrätt och hyresrätts form. Det finns fem förskolor och Visättraskolan i området. Närhet till Karolinska universitetssjukhuset i Huddinge och Södertörns högskola. Runt knuten finns Visättra sportcenter med ishall, minigolf, tennis, 18-håls discgolfbana och två fotbollsplaner där den ena är en konstfrusen fullstor bandyplan på vintern och den andra har konstgräs. Orlångens friluftsområde med fina strövområden och motionsspår ligger också precis intill.

Närservice

Inom området ligger Visättra affärscentrum med livsmedelsbutik, frisör och videobutik samt den populära kvarterskrogen Robbans och Pickles Pizzeria.

Kommunikation

Här finns goda allmänna kommunikationer såsom bussar, pendeltåg och fjärrtåg.

Parkering

Inom bostadsområdena finns gott om parkering för de boende, antingen i parkeringsgarage eller utomhus parkering. För besökare finns avgiftsbelagd parkering. Parkering finns att hyra för 200 kr per månad från föreningen! Vid Pendeltågsstationen finns infartsparkering.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.