Sök på Mäklarringen

Objektet såld

Viggengatan 15

Barkarby / Järfälla
76 m² Boarea
3 Rum

Översikt

  • Adress Viggengatan 15
  • Område Barkarby
  • Avgift 4 319 kr inkl värme och vatten
  • Boarea 76 m²
  • Rum 3
  • Drift 2 000 kr/år
  • Möjligt tillträde Enligt överenskommelse
Kawa Gohary Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Spånga - Kista
073-444 88 40 kawa.gohary@maklarringen.se Mejla
Kawa Gohary Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Spånga - Kista
073-444 88 40 kawa.gohary@maklarringen.se Mejla

Bilder

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Brf Takten 1 består av 56 stycken bostadsrättslägenheter belägna på Viggengatan 11-15, fastighetsbeteckning Järfälla Barkarby 2:41. Huset är ett 6-våningshus med underliggande garage. I månadsavgiften ingår värme, varmvatten Varje lägenhet får tillgång till ett separat källarförråd. Hushållsavfall hanteras med sopsugssystem som finns på innergården. Lägenheterna värms upp med vattenburen fjärrvärme. Ventilationen är mekanisk från- och tilluftsventilation med värmeåtervinning. Fastigheten är helt nybyggd och en underhållsfond ska införas med årlig avsättning för att finansiera reparationer eller renoveringar i framtiden. Första året avsätts 170 600 kr till underhållsfonden. Länk till byggprojektet: http://kvarteretparaden.akesundvall.se/lagenheterna-2/takten

Övrigt om föreningen

Cykel- och barnvagnsrum finns i källaren.

Parkering

Det finns 29 stycken parkeringsplatser i underliggande garage. Uthyrningen av platserna i garaget samt hanteringen av kösystem kommer att skötas av ett parkeringsbolag, CorePark, som föreningen anlitar. Parkeringsplatsen är personlig och följer därför inte med till nästa köpare vid en eventuell försäljning av bostaden. Om ni önskar hyra parkering i föreningens garage så går det bra att anmäla intresse via länken http://akesundvall.se/garageplatser/takten Plats kan hyras för ca 1 150 kr/mån. Det finns laddstolpe för elbilar i garaget.

Tv och bredband

Fastigheten är ansluten till det öppna fibernätet. Det innebär att ni väljer och tecknar abonnemang med den leverantör av data-, tele- och TV-tjänster som ni själv önskar. Läs mer om vilka leverantörer som är anslutna till IP-onlys nät på www.ip-only.se

  • Föreningsnamn Brf Takten 1
  • Antal lägenheter 56

Området

Allmänt om området

Barkarby är ett delområde i kommundelen Barkarby-Skälby i Järfälla kommun med 3 926 invånare 2005. Det ingår i sin helhet i tätorten Stockholm. Barkarby består av flera olika områden. Vålberga är ett radhusområde sydväst om pendeltågstationen, Veddesta är industriområdet som hänger ihop med Barkarby, Gamla Barkarby, Barkarby centrum, centrala delen av Barkarby vid stationen samt Barkarby villastad som är den största delen av Barkarby som utgörs av villaområdet mot Skälby.

Närservice

Här finns Barkarby handelsplats med bland annat ett IKEA-varuhus. På senare år har Stockholm Quality Outlet vuxit fram. Den har numera över 65 butiker och utbyggnader har förekommit ett antal gånger över det senaste sex åren.

Kommunikation

Idag åker du enklast till Barkarby med pendeltåg från Odenplan eller Stockholm City. Resan tar ca 15 respektive 18 minuter. Här finns även bra bussförbindelser till bl.a. Barkarbystaden samt Jakobsberg Centrum.

Övrigt

Ett nät av natursköna gång- och cykelvägar binder samman Järfälla kommun, här är det aldrig långt till naturen och inom cykelavstånd finns både badplatser och stora friluftsområden. Järvafältet, Görväln och undersköna Ängsjö för att nämna några.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.