Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

×
Fri värdering?
Objektet sålt
48 m² Boarea
2 Rum

Fakta

  • Adress Barkarbyvägen 38
  • Område Barkarbystaden
  • Avgift 2 720 kr
  • Boarea 48 m²
  • Rum 2
  • Drift 4 524 kr/år
Daniel Bencze Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Järfälla 0723-11 44 33
daniel.bencze@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Daniel Bencze Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Järfälla 0723-11 44 33
daniel.bencze@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Brf Tonen består av 61 bostadsrättslägenheter på Barkarbyvägen 34-38. Huset är ett sexvåningshus med underliggande garage. I månadsavgiften ingår driftkostnader för värme, VA, sophämtning, fastighetsskötsel och förvaltning. Förbrukning av hushållsel tillkommer och betalas via enskilda lägenhetsabonnemang av respektive medlem. Varje lägenhet får tillgång till ett separat källarförråd. Fastigheten är ansluten till det öppna fibernätet. Det innebär att ni väljer och tecknar abonnemang med den leverantör av data-, tele- och TV-tjänster som ni själv önskar. Läs mer om vilka leverantörer som är anslutna till IP-onlys nät på www.ip-only.se Det finns 32 parkeringsplatser i underliggande garage. Uthyrningen av platserna i garaget samt hanteringen av kösystem kommer att skötas av CorePark, som föreningen anlitar. Parkeringsplatsen är personlig och följer därför inte med till nästa köpare vid en eventuell försäljning av bostaden. Plats kan hyras för ca 1 178 kr/mån. Det finns några laddstolpar för elbilar i garaget. Cykel- och barnvagnsrum finns i källaren. Hushållsavfall hanteras med sopsugssystem som finns på innergården. Lägenheterna värms upp med vattenburen fjärrvärme. Ventilationen är mekanisk från- och tilluftsventilation med värmeåtervinning. Föreningen är medlem i tre gemensamhetsanläggningar avseende tappvarmvatten, spillvatten, avloppsledningar, gårdsytor, lekplats, parkeringsgarage, soprum och teknikutrymmen. Fastigheten är helt nybyggd och en underhållsfond ska införas med årlig avsättning för att finansiera framtida reparationer eller renoveringar. Överlåtelseavgift får tas ut av köparen efter beslut av styrelsen. Det är en engångsavgift på ca 1568 kr (3,5 % av aktuellt prisbasbelopp). Pantsättningsavgift på ca 896 kr (2 % av aktuellt prisbasbelopp) betalas av pantsättaren.

  • Föreningsnamn Brf Tonen
  • Antal lägenheter 61

Området

Allmänt om området

Barkarbystaden är det största utbyggnadsområdet i Stockholmsområdet just nu. Här bygger vi en levande stad med 18.000 nya bostäder, 140 kvarter och 10.000 nya arbetsplatser. I Barkarbystaden kommer det att finnas bostäder, arbetsplatser, skolor, kultur och service. Barkarbystaden blir en stad med låg energiförbrukning och goda förutsättningar för en hållbar utveckling.

Närservice

Det finns ett stort utbud av service och handel i Barkarbystaden. Här finns den lokala ICA Maxi-affären, Systembolaget, flera välkända butikskedjor liksom mindre specialistbutiker. Det mesta hittar du i närheten av Stora torget, längs med Barkarbyvägen, Kalvshällavägen och/eller Herrestavägen. Här ligger också Barkarby Handelsplats, ett av landets största köpcentrum.

Kommunikation

Idag åker du enklast till Barkarbystaden med pendeltåg till Barkarby station eller Jakobsberg och därefter buss 567 till exempelvis hållplats Herrestavägen (ligger vid Plantagen). Med bil från Stockholm: E18 norrut mot Enköping, avfart Barkarby Handelsplats S. Om några år kommer Barkarbystaden att bli västra Stockholms nya knutpunkt. Det innebär att både tunnelbana, fjärrtåg och pendeltåg stannar i området. Hela Järfälla har redan idag mycket bra kommunikationer till Stockholm och har utsetts till "bästa pendlarkommun" av Dagens Nyheter. Oavsett var du befinner dig i staden kommer det aldrig att vara längre än 500 meter till närmaste hållplats för kollektivtrafiken.

Övrigt

Ett nät av natursköna gång- och cykelvägar binder samman Järfälla kommun, här är det aldrig långt till naturen och inom cykelavstånd finns både badplatser och stora friluftsområden. Järvafältet, Görväln och undersköna Ängsjö för att nämna några.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.