Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Objektet sålt
57 m² Boarea
2 Rum

Fakta

  • Adress Barkarbyvägen 66
  • Område Barkarbystaden
  • Avgift 3 395 kr Inkl värme, bastu, gym, bilpool, hobbyrum, sophantering, elnät
  • Boarea 57 m²
  • Rum 2
  • Drift 4 140 kr/år
Ansvarig mäklare Karolina Asplind Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Järfälla 0760-06 23 00
karolina.asplind@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Extra kontakt Leonardo Guevara Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Järfälla 0723-11 00 05
leonardo.guevara@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Ansvarig mäklare Karolina Asplind Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Järfälla 0760-06 23 00
karolina.asplind@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Extra kontakt Leonardo Guevara Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Järfälla 0723-11 00 05
leonardo.guevara@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

EN AKTIV LIVSSTIL BRABO aktiv innebär att huset bland annat har eget gym, bastu, spa och hobbyrum. ETT TOPPUTRUSTAT GYM Kvarteret Sveas gym är utrustat med alla maskiner, vikter och redskap som behövs för ett komplett träningspass. Bland annat finns löpband, crosstrainers, motionscykel, roddmaskin, kettlebells, styrkebänk, yogamatta, fitnessbollar, ribbstolar och TRX-band. Gymmet når du både från gatan och trapphuset. I entrén finns dusch, wc och skåp. En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 113 kr som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 445 kr/pant. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2015. Föreningen tillämpar en enhetsmätning för hushållselen och varmvatten som betalas på månadsavin en gång per kvartal. På så vis blir det billigare för varje boende, som dessutom också har möjlighet att påverka sin egen förbrukning och kostnad. Det finns även en lånebil för föreningens medlemmar via Sunfleet. Bilen står parkerad i garaget och för att få tillgång till den bokar du via Sunfleet bilpool. Föreningen har en hemsida: kvarteretsvea.se

Parkering

Föreningen disponerar 37 garageplatser placerade under innergården som går att hyra till en kostnad om 790 kr/mån.

Tv och bredband

TV: Triple-play funktion. Fiberanslutning till avlämningspunkt i IT-skåp i lägenheten. Internet: Bredband. (Svensk infrastruktur)

  • Föreningsnamn Brf Svea Två
  • Antal lägenheter 85

Området

Allmänt om området

Barkarbystaden är det största utbyggnadsområdet i Stockholmsområdet just nu. Här bygger vi en levande stad med 18.000 nya bostäder, 140 kvarter och 10.000 nya arbetsplatser. I Barkarbystaden kommer det att finnas bostäder, arbetsplatser, skolor, kultur och service. Barkarbystaden blir en stad med låg energiförbrukning och goda förutsättningar för en hållbar utveckling.

Närservice

Det finns ett stort utbud av service och handel i Barkarbystaden. Här finns den lokala ICA Maxi-affären, Systembolaget, flera välkända butikskedjor liksom mindre specialistbutiker. Det mesta hittar du i närheten av Stora torget, längs med Barkarbyvägen, Kalvshällavägen och/eller Herrestavägen. Här ligger också Barkarby Handelsplats, ett av landets största köpcentrum.

Kommunikation

Idag åker du enklast till Barkarbystaden med pendeltåg till Barkarby station eller Jakobsberg och därefter buss 567 till exempelvis hållplats Herrestavägen (ligger vid Plantagen). Med bil från Stockholm: E18 norrut mot Enköping, avfart Barkarby Handelsplats S. Om några år kommer Barkarbystaden att bli västra Stockholms nya knutpunkt. Det innebär att både tunnelbana, fjärrtåg och pendeltåg stannar i området. Hela Järfälla har redan idag mycket bra kommunikationer till Stockholm och har utsetts till "bästa pendlarkommun" av Dagens Nyheter. Oavsett var du befinner dig i staden kommer det aldrig att vara längre än 500 meter till närmaste hållplats för kollektivtrafiken.

Övrigt

Ett nät av natursköna gång- och cykelvägar binder samman Järfälla kommun, här är det aldrig långt till naturen och inom cykelavstånd finns både badplatser och stora friluftsområden. Järvafältet, Görväln och undersköna Ängsjö för att nämna några.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.