Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Budgivning pågår
3 005 000 kr alla bud
Belopp/datum
Budgivare
 • 3 005 000 kr

  2019-07-30 19:11
  2
 • 2 995 000 kr

  2019-07-29 14:24
  1
Läs mer om budgivning

Herculesgatan 6

Barkarbystaden / Järfälla
82 m² Boarea
3 Rum
2 995 000 kr utgångspris
82 m² Boarea
3 Rum
2 995 000 kr utgångspris

Kontakta mäklaren för visning

Fakta

 • Adress Herculesgatan 6
 • Område Barkarbystaden
 • Pris 2 995 000 kr utgångspris
 • Avgift 4 845 kr
 • Boarea 82 m²
 • Rum 3
 • Drift 10 680 kr/år

Välplanerad trea högst upp i huset med fantastisk inglasad balkong

Charm och patina i all ära. Men det här är för er som vill ha någonting nytt. I ett hus som stod klart 2016 ligger en lägenhet där erfarenheterna samlats från funkisen, över 80 år av lägenhetsbyggande, till här och nu. Resultatet kan enklast beskrivas som praktisk lyx. I hallen möts ni av klinker som i resten av lägenheten övergår till en elegant ekparkett. Här finns smart klädförvaring och en rymlig klädkammare. Till vänster ett helkaklat badrum och till höger ett rymligt förråd. Rakt fram väntar sedan lägenhetens självklara medelpunkt, ett påkostat kök med generösa arbetsytor och exklusiva materialval i öppen planlösning med ett stort vardagsrum som dessutom har utgång till den fantastiska inglasade balkongen. Här finns det plats för långt fler än bara de som bor här vilket gör detta till en riktig sällskapslägenhet. Lägenheten bjuder även på två bra sovrum innan rundturen är komplett. Här bor ni i växande Barkarbystaden i en lägenhet i absolut toppskick. Ordet livskvalitet upphör att vara en klyscha och blir istället en pricksäker sammanfattning. Välkomna på visning!

Leonardo Guevara Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Järfälla 0723-11 00 05
leonardo.guevara@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Karolina Asplind Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Järfälla 0760-06 23 00
karolina.asplind@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Leonardo Guevara Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Järfälla 0723-11 00 05
leonardo.guevara@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Karolina Asplind Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Järfälla 0760-06 23 00
karolina.asplind@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Herculesgatan 6 herculesgatan 6 barkarbystaden järfälla järfälla 3
82

Beskrivning

Allmän beskrivning

Hall:
Välkomnande hall med gott om plats för såväl avhängning som förvaring. Klinkergolv, ljusa väggar samt ett rymligt förråd.

Vardagsrum/kök:
Stort och lättmöblerat vardagsrum med plats för en rejäl soffgrupp i öppen planlösning med ett välplanerat kök med exklusiva tillval samt utgång till den fantastiska inglasade balkongen. Parkettgolv, ljusa väggar, svarta skåpsluckor, bänkskiva i komposit, kaklat stänkskydd, inbyggd varmluftsugn, inbyggd mikrovågsugn, spishäll, fläkt samt diskmaskin.

Sovrum:
Rymligt sovrum med plats för en rejäl dubbelsäng. Parkettgolv samt ljusa väggar.

Sovrum:
Trevligt sovrum som idag används som kontor. Parkettgolv samt ljusa väggar.

Badrum:
Helkaklat badrum i neutrala färger. Klinkergolv, fondvägg i natursten, duschhörna, wc, tvättställ med kommod, spegelskåp, tvättbänk, tvättmaskin, torktumlare samt vädringsfönster.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Byggnadstyp Flerbostadshus
 • Byggnationsår 2015
 • Fönster 3-glas
 • Fastighetsbeteckning -
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Rum 3
 • Typ av kök kök
 • Bostadens Elförbrukning -
 • Hiss Ja
 • Våning 5 av 5
 • Balkong Ja
 • Andel av årsavgiften 1,44599 %
 • Andel i föreningen 1,44601 %
 • Föreningssnamn Brf Svea Två
 • Elkostnad 8 280 kr/år
 • Försäkringskostnad 2 400 kr/år
 • Total driftkostnad 10 680 kr/år
 • Personer i hushållet 2
 • Sammanställning uteplats Stor inglasad balkong

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

KVARTERET SVEA ETAPP 1 & 2 Bostadsrätter med praktiska planlösningar och soliga balkonger. Etapp 1: 71 lägenheter med inflyttning februari 2015 Etapp 2: 85 lägenheter med inflyttning våren 2016 EN AKTIV LIVSSTIL BRABO aktiv innebär att huset bland annat har eget gym, bastu, spa och hobbyrum. ETT TOPPUTRUSTAT GYM Kvarteret Sveas gym är utrustat med alla maskiner, vikter och redskap som behövs för ett komplett träningspass. Bland annat finns löpband, crosstrainers, motionscykel, roddmaskin, kettlebells, styrkebänk, yogamatta, fitnessbollar, ribbstolar och TRX-band. Gymmet når du både från gatan och trapphuset. I entrén finns dusch, wc och skåp. BILPOOL OCH CYKELPOOL Bilpool och cykelpool är tillgängligt för alla föreningens medlemmar. I garaget finns en ständigt nyservad Volvo miljöbil parkerad, som kan bokas via internet. Boka, ta hissen ned till garaget och kör iväg - enklare kan det inte bli. En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 113 kr som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 445 kr/pant. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2015. Föreningen tillämpar en enhetsmätning för hushållselen och varmvatten som betalas på månadsavin en gång per kvartal. Föreningen har en hemsida: kvarteretsvea.se

Parkering

Föreningen disponerar 37 garageplatser placerade under innergården som går att hyra till en kostnad om 790 kr/mån. F.n. kö till dessa platser.

Tv och bredband

TV: Triple-play funktion. Fiberanslutning till avlämningspunkt i IT-skåp i lägenheten. Internet: Bredband.

 • Föreningsnamn Brf Svea Två

Området

Allmänt om området

Barkarbystaden är det största utbyggnadsområdet i Stockholmsområdet just nu. Här bygger vi en levande stad med 18.000 nya bostäder, 140 kvarter och 10.000 nya arbetsplatser. I Barkarbystaden kommer det att finnas bostäder, arbetsplatser, skolor, kultur och service. Barkarbystaden blir en stad med låg energiförbrukning och goda förutsättningar för en hållbar utveckling.

Närservice

Det finns ett stort utbud av service och handel i Barkarbystaden. Här finns den lokala ICA Maxi-affären, Systembolaget, flera välkända butikskedjor liksom mindre specialistbutiker. Det mesta hittar du i närheten av Stora torget, längs med Barkarbyvägen, Kalvshällavägen och/eller Herrestavägen. Här ligger också Barkarby Handelsplats, ett av landets största köpcentrum.

Kommunikation

Idag åker du enklast till Barkarbystaden med pendeltåg till Barkarby station eller Jakobsberg och därefter buss 567 till exempelvis hållplats Herrestavägen (ligger vid Plantagen). Med bil från Stockholm: E18 norrut mot Enköping, avfart Barkarby Handelsplats S. Om några år kommer Barkarbystaden att bli västra Stockholms nya knutpunkt. Det innebär att både tunnelbana, fjärrtåg och pendeltåg stannar i området. Hela Järfälla har redan idag mycket bra kommunikationer till Stockholm och har utsetts till "bästa pendlarkommun" av Dagens Nyheter. Oavsett var du befinner dig i staden kommer det aldrig att vara längre än 500 meter till närmaste hållplats för kollektivtrafiken.

Övrigt

Ett nät av natursköna gång- och cykelvägar binder samman Järfälla kommun, här är det aldrig långt till naturen och inom cykelavstånd finns både badplatser och stora friluftsområden. Järvafältet, Görväln och undersköna Ängsjö för att nämna några.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.