Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Karlslundsvägen 13

Barkarbystaden / Järfälla
82 m² Boarea
3 Rum
3 195 000 kr
82 m² Boarea
3 Rum
3 195 000 kr

Kontakta mäklaren för visning

Fakta

 • Adress Karlslundsvägen 13
 • Område Barkarbystaden
 • Pris 3 195 000 kr
 • Avgift 4 583 kr inkl värme, VA
 • Boarea 82 m²
 • Rum 3

Ring för visning!

Välplanerad trea med exklusiva ytskikt!

Somliga älskar att sätta tänderna i omfattande renoveringsprojekt och ägna månader i blåställ med målarfärg i håret och bredspackel under naglarna. Andra gör det inte. De senare gör klokt i att hänga på låset på Karlslundsvägen 13 när visningen börjar. Någon sekund innanför tröskeln räcker för att inse att det här är en lägenhet där varenda liten vrå har fått sin dos av uppmärksamhet. Hallar kan vara ganska anonyma men här möts ni istället med ett modernt och välkomnande intryck som verkligen tar för sig. Tonen slås an direkt och klingar sedan allt klarare ju längre in i lägenheten ni tar er. Direkt till vänster väntar det stora och lättmöblerade vardagsrummet i halvöppen planlösning med köket som kan få vilken matlagningsnovis som helst att vilja bli en trollande tv-kock. Från köket når ni även den mysiga balkongen som är som gjord för en spontanfika på sommareftermiddagar. Lägenheten bjuder även på två bra sovrum, ett helkaklat badrum med svål tvättmaskin som torktumlare, en praktisk gästtoalett samt en rymlig klädkammare. Inflyttningsklart är ett ord som sällan eller aldrig varit mer sant. Nytt, snyggt och allting på plats. Välkomna hem till Karlslundsvägen 13 i expansiva Barkarbystaden.

Ansvarig mäklare Karolina Asplind Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Järfälla 0760-06 23 00
karolina.asplind@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Extra kontakt Leonardo Guevara Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Järfälla 0723-11 00 05
leonardo.guevara@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Ansvarig mäklare Karolina Asplind Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Järfälla 0760-06 23 00
karolina.asplind@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Extra kontakt Leonardo Guevara Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Järfälla 0723-11 00 05
leonardo.guevara@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Karolina bild 5 på objekt
Karolina bild 5 på objekt

Planritningar

Karlslundsvägen 13 karlslundsvägen 13 barkarbystaden järfälla järfälla 3
82

Beskrivning

Allmän beskrivning

Hall:
Ljus och välkomnande hall med gott om plats för såväl avhängning som förvaring. Nylagt marmorinspirerat klinker, ljusa väggar samt en praktisk klädkammare. Nya spotlight i tak

Vardagsrum:
Stort och lättmöblerat vardagsrum i halvöppen planlösning med köket. Exklusiv nylagd vitlaserad enstavsparkett samt ljusa väggar. Nya spotlight i tak.

Kök:
Välplanerat kök med generösa arbetsytor. Exklusiv nylagd vitlaserad enstavsparket, ljusa väggar, vita skåpsluckor, laminatbänkskiva, kaklat stänkskydd, spishäll, fläkt, inbyggd ugn, inbyggd mikrovågsugn, diskmaskin, kyl, frys samt utgång till den härliga balkongen.

Sovrum:
Rymligt sovrum med plats för en rejäl säng. Exklusiv nylagd vitlaserad enstavsparkett samt ljusa väggar.

Sovrum:
Mysigt sovrum med plats för såväl säng som arbetsbord. Exklusiv nylagd vitlaserad enstavsparkett samt ljusa väggar.

Badrum:
Helkaklat badrum i neutrala toner med klinkergolv, duschhörna, wc, spegelskåp, tvättställ med kommod, tvättmaskin, torktumlare samt vädringsfönster.

Gästtoalett:
Praktisk gästtoalett med klinkergolv, kaklade väggar, wc samt tvättställ med kommod.

Klädkammare:
Praktisk klädkammare med generösa förvaringsmöjligheter.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Byggnadstyp Flerbostadshus
 • Byggnationsår 2015
 • Fönster 3-glas
 • Fastighetsbeteckning -
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Rum 3
 • Typ av kök Kök
 • Bostadens Elförbrukning -
 • Hiss Ja
 • Våning 3 av 5
 • Andel av årsavgiften 1,49012 %
 • Kommentar till andelstal -
 • Andel i föreningen 1,24828 %
 • Föreningssnamn Brf Svea Ett
 • Elkostnad -
 • Total driftkostnad -

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Brf Svea Ett är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 71 lägenheter varav samtliga upplåts med bostadsrätt, det finns även 4 hyresrättslokaler. En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 120 kr som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 448 kr/pant. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2017. Föreningen har bl a ett eget gym för sina medlemmar som är utrustat med alla maskiner, vikter och redskap som behövs för ett komplett träningspass. Bland annat finns löpband, crosstrainers, motionscykel, roddmaskin, kettlebells, styrkebänk, yogamatta, fitnessbollar, ribbstolar och TRX-band. Gymmet når du både från gatan och trapphuset. I entrén finns dusch, wc och skåp. I föreningen finns även en egen bastuavdelning och ett hobbyrum med utrymme för grovtvätt.

 • Föreningsnamn Brf Svea Ett
 • Antal lägenheter 71
 • Antal lokaler 4
 • Överlåtelseavgift 1 120 kr
 • Pantsättningsavgift 448 kr betalas av köparen

Området

Allmänt om området

Barkarbystaden är det största utbyggnadsområdet i Stockholmsområdet just nu. Här bygger vi en levande stad med 18.000 nya bostäder, 140 kvarter och 10.000 nya arbetsplatser. I Barkarbystaden kommer det att finnas bostäder, arbetsplatser, skolor, kultur och service. Barkarbystaden blir en stad med låg energiförbrukning och goda förutsättningar för en hållbar utveckling.

Närservice

Det finns ett stort utbud av service och handel i Barkarbystaden. Här finns den lokala ICA Maxi-affären, Systembolaget, flera välkända butikskedjor liksom mindre specialistbutiker. Det mesta hittar du i närheten av Stora torget, längs med Barkarbyvägen, Kalvshällavägen och/eller Herrestavägen. Här ligger också Barkarby Handelsplats, ett av landets största köpcentrum.

Kommunikation

Idag åker du enklast till Barkarbystaden med pendeltåg till Barkarby station eller Jakobsberg och därefter buss 567 till exempelvis hållplats Herrestavägen (ligger vid Plantagen). Med bil från Stockholm: E18 norrut mot Enköping, avfart Barkarby Handelsplats S. Om några år kommer Barkarbystaden att bli västra Stockholms nya knutpunkt. Det innebär att både tunnelbana, fjärrtåg och pendeltåg stannar i området. Hela Järfälla har redan idag mycket bra kommunikationer till Stockholm och har utsetts till "bästa pendlarkommun" av Dagens Nyheter. Oavsett var du befinner dig i staden kommer det aldrig att vara längre än 500 meter till närmaste hållplats för kollektivtrafiken.

Övrigt

Ett nät av natursköna gång- och cykelvägar binder samman Järfälla kommun, här är det aldrig långt till naturen och inom cykelavstånd finns både badplatser och stora friluftsområden. Järvafältet, Görväln och undersköna Ängsjö för att nämna några.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.