Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Karlslundsvägen 26

Barkarbystaden / Järfälla
47 m² Boarea
2 Rum
1 990 000 kr utgångspris
47 m² Boarea
2 Rum
1 990 000 kr utgångspris

Visning

Visning Karlslundsvägen 26 2020-11-02T18:30:00 2020-11-02T19:00:00 Mäklarringen
Karlslundsvägen 26 17745 Järfälla
Måndag 2 November, 18:30 - 19:00

Öppen visning, varmt välkomna!

Fakta

 • Adress Karlslundsvägen 26
 • Område Barkarbystaden
 • Pris 1 990 000 kr utgångspris
 • Avgift 2 715 kr Obligatorisk avgift om 229 kr tillkommer för tv/bredband.
 • Boarea 47 m²
 • Rum 2
 • Drift 1 920 kr/år

När nyproduktion möter toppskick kan det inte bli annat än världsklass!

Välkomna till denna välplanerade nybyggda tvåa i populära Barkarbystaden. Det finns många där ute som mår som allra bäst när de får fixa och dona och renovera. Dessa hemmafixare har inte mycket att hämta i den här lägenheten, för här är allt helt nytt. Ett kliv över tröskeln placerar dig i en ljus och rymlig hall som slussar dig vidare mot badrum, kök, sovrum och vardagsrum. Badrummet utgör första stoppet och är i absolut toppskick, med vitt kakel och klinkergolv med golvvärme. Välj en snygg färg på handdukarna och ställ in tandborsten och schampoflaskorna så är det komplett. Köket är i öppen planlösning med vardagsrummet och har allt man kan önska sig i utrustningsväg. Vardagsrummet har samma ekparkettgolv som resten av lägenheten och här är det inga problem att få in en rejäl soffa samt matsalsmöbel. Rundturen avslutas i ett trevligt sovrum med plats för en stor dubbelsäng. Inflyttningsklart är ett ord som sällan eller aldrig varit mer sant. Nybyggt, snyggt och allting på plats. Vi ser fram emot att ses på visningen. Hjärtligt välkomna

Ansvarig mäklare Karolina Asplind Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Järfälla 0760-06 23 00
karolina.asplind@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Extra kontakt Daniel Bencze Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Järfälla 0723-11 44 33
daniel.bencze@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Ansvarig mäklare Karolina Asplind Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Järfälla 0760-06 23 00
karolina.asplind@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Extra kontakt Daniel Bencze Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Järfälla 0723-11 44 33
daniel.bencze@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Planritningar

Karlslundsvägen 26 karlslundsvägen 26 barkarbystaden järfälla järfälla 2
47

Beskrivning

Allmän beskrivning

Hall
Välkomnande hall med plats för förvaring och avhängning i form av dubbla garderober samt ett praktiskt förråd. Vita väggar samt parkettgolv.

Kök
Välplanerat kök med generösa arbetsytor och smarta förvaringslösningar bakom ljusa skåpsluckor och lådor. I utrustningsväg finns integrerad diskmaskin, kyl och frys, spis samt köksfläkt. Vitmålade väggar, ljust kaklat stänkskydd ovan köksbänk samt parkettgolv.

Vardagsrum
Stort lättmöblerat vardagsrum med fransk balkong . Gott om plats för en stor soffhörna med tillhörande tv-möbler samt en matgrupp. Vita väggar samt parkettgolv.

Sovrum
Stort sovrum med dubbla garderober och gott om plats för en dubbelsäng samt annat möblemang. Vita väggar samt parkettgolv.

Sovrum
Trevligt sovrum med gott om plats för en dubbelsäng samt nattduksbord. Ljusa väggar samt trägolv av furu.

Badrum
Helkaklat badrum med toalett, tvättställ med kommod, duschhörna med glasvägg. Mörkt klinkergolv och ljust kaklade väggar.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Byggnadstyp Flerbostadshus
 • Byggnationsår 2019
 • Uppvärmning Fjärrvärme
 • Fönster 3-glas
 • Fastighetsbeteckning järfälla barkarby 2:50
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Rum 2
 • Typ av kök kök
 • Ventilation FTX
 • Bostadens Elförbrukning -
 • Hiss Ja
 • Våning 1 av 5
 • Andel av årsavgiften 0,34 %
 • Kommentar till andelstal -
 • Andel i föreningen 0,3395 %
 • Föreningssnamn Brf Barkarby Metropol
 • Elkostnad 1 140 kr/år
 • Kostnad för vatten och avlopp 780 kr/år
 • Total driftkostnad 1 920 kr/år

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Allmän information Barkarby Metropol är Barkarbystadens nya knutpunkt med stadskaraktär, puls och shopping. Barkarby Metropol har ett suveränt pendlingsläge, närhet till den gröna oasen Järvafältet och både förskola och skola ligger inom samma kvarter som bostäderna. Barnvagnsrum i samtliga trapphus. Föreningens ekonomi Inga planerade avgiftsändringar enligt styrelsen 2020-06-16. Föreningen tillämpar individuell mätning av hushållsel och varmvatten. Kostnaden aviseras i efterskott och ska betalas samtidigt med månadsavgiften, för januari, april, juli och oktober. Betalningsskyldig är den som äger lägenheten den första månaden i respektive kvartal. Vid överlåtelser är det upp till säljare och köpare att reglera upplupna avgifter i likvidavräkningen vid tillträdet för individuellt uppmätta förbrukningar. Föreningens planerade och utförda renoveringar Då huset är nytt finns det inga renoveringar på gång. Garantibesiktning sker ca 2 år efter sista inflyttning. Gemensamma utrymmen Det finns källsorteringsrum i trapphus 1, 7 och 12. Cykelrum samt barnvagnsrum. Parkering 105 garageplatser. Går att hyra för 1 125 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö. Försäkring Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Brandkontoret.

 • Föreningsnamn Brf Barkarby Metropol
 • Antal lägenheter 212
 • Antal lokaler 1

Området

Allmänt om området

Barkarbystaden är det största utbyggnadsområdet i Stockholmsområdet just nu. Här bygger vi en levande stad med 18.000 nya bostäder, 140 kvarter och 10.000 nya arbetsplatser. I Barkarbystaden kommer det att finnas bostäder, arbetsplatser, skolor, kultur och service. Barkarbystaden blir en stad med låg energiförbrukning och goda förutsättningar för en hållbar utveckling.

Närservice

Det finns ett stort utbud av service och handel i Barkarbystaden. Här finns den lokala ICA Maxi-affären, Systembolaget, flera välkända butikskedjor liksom mindre specialistbutiker. Det mesta hittar du i närheten av Stora torget, längs med Barkarbyvägen, Kalvshällavägen och/eller Herrestavägen. Här ligger också Barkarby Handelsplats, ett av landets största köpcentrum.

Kommunikation

Idag åker du enklast till Barkarbystaden med pendeltåg till Barkarby station eller Jakobsberg och därefter buss 567 till exempelvis hållplats Herrestavägen (ligger vid Plantagen). Med bil från Stockholm: E18 norrut mot Enköping, avfart Barkarby Handelsplats S. Om några år kommer Barkarbystaden att bli västra Stockholms nya knutpunkt. Det innebär att både tunnelbana, fjärrtåg och pendeltåg stannar i området. Hela Järfälla har redan idag mycket bra kommunikationer till Stockholm och har utsetts till "bästa pendlarkommun" av Dagens Nyheter. Oavsett var du befinner dig i staden kommer det aldrig att vara längre än 500 meter till närmaste hållplats för kollektivtrafiken.

Övrigt

Ett nät av natursköna gång- och cykelvägar binder samman Järfälla kommun, här är det aldrig långt till naturen och inom cykelavstånd finns både badplatser och stora friluftsområden. Järvafältet, Görväln och undersköna Ängsjö för att nämna några.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.