Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

×
Fri värdering?
Snart till salu

Majorsvägen 16

Barkarbystaden / Järfälla
75 m² Boarea
3 Rum
3 690 000 kr utgångspris
75 m² Boarea
3 Rum
3 690 000 kr utgångspris

Kontakta mäklaren för visning

Fakta

 • Adress Majorsvägen 16
 • Område Barkarbystaden
 • Pris 3 690 000 kr utgångspris
 • Avgift 4 519 kr
 • Boarea 75 m²
 • Rum 3

Välkomna till denna välplanerade 3:a högst upp i huset med en balkong om 19 kvm.

Elegans, lyx med två balkonger varav ena om hela 19 kvm allt samlat på en och samma adress! Här bor ni i en av Barkarbystadens finaste lägenheter högst upp i byggnaden. Välplanerad och lättmöblerad med stor sällskapsyta då vardagsrum och kök ligger i öppen planlösning och även bjuder på utgång till den stora balkongen om hela 19 kvm. Innanför dörren möts ni av det exklusiva ljusa ekparkettgolvet som sedan följer er genom hela lägenheten, undantaget är självklart badrummet där ni istället hittar ett klinkergolv med golvvärme. Ni kommer snabbt att förstå att i denna lägenhet har varje detalj fått sin dos av uppmärksamhet och det märks att det inte snålats vid uppförandet av denna bostadsrättsförening. Här finner ni ett välplanerat och modernt kök med liggande fönster ovan diskbänk, högblanka köksluckor lyxiga vitvaror samt stor matplats för många middagsgäster. Köket ligger i öppen planlösning mot ett härligt vardagsrum med utgång till en fantastisk balkong om hela 19 kvm med eftermiddagssol och en fantastisk utsikt. Badrummet är av samma moderna tänk med kakel, klinker, badkar samt tvättmaskin och torktumlare, självklart även dessa av hög kvalité. Då har vi inte ens nämnt de två välplanerade sovrummen varav det ena med utgång till en balkong med förmiddagssol och utsikt mot den charmiga innergården. Bostaden bjuder även på ett stort och ljust vardagsrum med översikt över nästan hela lägenheten. Låter det som bostaden ni drömmer om? Nyp er då snabbt i armen så att ni inte missar tillfället att göra Majorsvägen 16 till just ert hem. Hjärtligt välkomna på visning!

Daniel Bencze Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Järfälla 0723-11 44 33
daniel.bencze@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Daniel Bencze Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Järfälla 0723-11 44 33
daniel.bencze@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Planritningar

Majorsvägen 16 majorsvägen 16 barkarbystaden järfälla järfälla 3
75

Beskrivning

Allmän beskrivning

Hall
Välkomnande hall med plats för förvaring och avhängning. Vita väggar samt parkettgolv.

Kök
Välplanerat kök med generösa arbetsytor och smarta förvaringslösningar bakom vita skåpsluckor och lådor. I utrustningsväg finns diskmaskin, kyl och frys, spishäll samt köksfläkt. Vitmålade väggar, ljust kaklat stänkskydd ovan köksbänk samt parkettgolv.

Vardagsrum
Stort lättmöblerat vardagsrum med utgång till bostadens stora balkong. Gott om plats för en stor soffhörna med tillhörande tv-möbler samt en matgrupp. Vita väggar samt parkettgolv.

Sovrum
Stort sovrum med gott om plats för en dubbelsäng samt annat möblemang. Förvaring i form av inbyggda garderober. Vita väggar, parkettgolv samt utgång till bostadens andra balkong.

Sovrum
Trevligt sovrum med gott om plats för en säng samt nattduksbord. Vita väggar samt parkettgolv.

Badrum
Helkaklat badrum med toalett, handfat, badkar, tvättmaskin och torktumlare. Förvaring i form av dubbla skåp. Klinkergolv och vita kaklade väggar.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Byggnationsår -
 • Fastighetsbeteckning -
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Rum 3
 • Typ av kök kök
 • Bostadens Elförbrukning -
 • Hiss Ja
 • Våning 6 av 6
 • Balkong Ja
 • Andel av årsavgiften 1,24461 %
 • Kommentar till andelstal -
 • Andel i föreningen 0,012446 %
 • Föreningssnamn Brf Jaktfalken
 • Elkostnad -
 • Total driftkostnad -

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Föreningen ingår i en gemensamhetsanläggning och delar garage med en grannförening, BRF Viggen I Barkarby. TV och bredband via Telia

Parkering

Garage: 850 kr/mån

 • Föreningsnamn Brf Jaktfalken
 • Antal lägenheter 88

Området

Allmänt om området

Barkarbystaden är det största utbyggnadsområdet i Stockholmsområdet just nu. Här bygger vi en levande stad med 18.000 nya bostäder, 140 kvarter och 10.000 nya arbetsplatser. I Barkarbystaden kommer det att finnas bostäder, arbetsplatser, skolor, kultur och service. Barkarbystaden blir en stad med låg energiförbrukning och goda förutsättningar för en hållbar utveckling.

Närservice

Det finns ett stort utbud av service och handel i Barkarbystaden. Här finns den lokala ICA Maxi-affären, Systembolaget, flera välkända butikskedjor liksom mindre specialistbutiker. Det mesta hittar du i närheten av Stora torget, längs med Barkarbyvägen, Kalvshällavägen och/eller Herrestavägen. Här ligger också Barkarby Handelsplats, ett av landets största köpcentrum.

Kommunikation

Idag åker du enklast till Barkarbystaden med pendeltåg till Barkarby station eller Jakobsberg och därefter buss 567 till exempelvis hållplats Herrestavägen (ligger vid Plantagen). Med bil från Stockholm: E18 norrut mot Enköping, avfart Barkarby Handelsplats S. Om några år kommer Barkarbystaden att bli västra Stockholms nya knutpunkt. Det innebär att både tunnelbana, fjärrtåg och pendeltåg stannar i området. Hela Järfälla har redan idag mycket bra kommunikationer till Stockholm och har utsetts till "bästa pendlarkommun" av Dagens Nyheter. Oavsett var du befinner dig i staden kommer det aldrig att vara längre än 500 meter till närmaste hållplats för kollektivtrafiken.

Övrigt

Ett nät av natursköna gång- och cykelvägar binder samman Järfälla kommun, här är det aldrig långt till naturen och inom cykelavstånd finns både badplatser och stora friluftsområden. Järvafältet, Görväln och undersköna Ängsjö för att nämna några.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.