Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Nyproduktion

Parkvägen 3

Barkarbystaden / Järfälla
43 m² Boarea
2 Rum
2 250 000 kr eller högstbjudande
43 m² Boarea
2 Rum
2 250 000 kr eller högstbjudande

Kontakta mäklaren för visning

Fakta

 • Adress Parkvägen 3
 • Område Barkarbystaden
 • Pris 2 250 000 kr eller högstbjudande
 • Avgift 2 766 kr inkl värme, VA
 • Boarea 43 m²
 • Rum 2

Varmt välkommen till Parkvägen 3 i Järfälla! Nu finns möjligheten att förvärva denna moderna lägenhet. Härligt ljusinsläpp, en stor uteplats i västläge, bra standard och ett suveränt läge. Närheten till service och kommunikationer. Härifrån tar du dig in till Stockholm C med pendeln på 15 minuter. Välkomna!!

Emma Hanna Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Sundbyberg - Solna 0739-722 722
emma.hanna@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Emma Hanna Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Sundbyberg - Solna 0739-722 722
emma.hanna@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Planritningar

Planritning
Planritning
Parkvägen 3 parkvägen 3 barkarbystaden järfälla järfälla 2
43

Beskrivning

Allmän beskrivning

Hall med goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter i anslutning till hallen finns duschrummet med klinkergolv och helkaklade väggar. Från köket kan man se ut mot vardagsrum och uteplats. Välplanerat sovrum. Lägenheten har genomgående ekparkett och vitmålade väggar.

Hall

Rymlig hall med säkerhetsdörr och garderob för förvaring av ytterkläder och städskåp. Vitmålade väggar och ekparkett.

Badrum

Modernt badrum med vita kaklade väggar och golvklinker i svart. Vikbara duschväggar av glas. Utrustningen består av kombimaskin för tvätt och tork, golvmonterad WC-stol som är snålspolande, tvättställ med kommod och en spegel med belysning och uttag.


Vardagsrum

Luftigt vardagsrum med generösa fönsterpartier som tillför ljusinsläpp från två olika väderstreck. Öppen planlösning mot lägenhetens moderna kök. Vardagsrummet ligger i anslutning till uteplatsen. Vitmålade väggar och parkettgolv.

Kök

Stilrent IKEA-kök med vita kökssnickerier och vitt kakel samt svartmönstrad laminatbänkskiva. Rostfri kombinerad kyl- och frys, varmluftsugn och mikrovågsugn. Induktionshäll med glashäll samt integrerad diskmaskin. Den generösa ytan erbjuder plats för matbord för större sällskap.
Vitmålade väggar och parkettgolv.

Sovrum

Välplanerat sovrum med garderob och linneskåp. Vitmålade väggar och parkettgolv.

Uteplats

Solig uteplats i sydvästläge.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Byggnadstyp Flerbostadshus
 • Byggnationsår 2016
 • Fastighetsbeteckning -
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Rum 2
 • Typ av kök Kök
 • Bostadens Elförbrukning -
 • Energideklaration Ej behövd
 • Hiss Ja
 • Våning 0 av 4
 • Beskrivning bilplats Föreningen har ca 40 parkeringsplatser i ett gemensamt garage. Garaget nås direkt från trapphusen. Man kan anmäla intresse till en plats per lägenhet innan tillträdet. Turordningen för garageplats bestäms av tiden man skrivit avtal på sin lägenhet.
 • Andel av årsavgiften -
 • Kommentar till andelstal -
 • Andel i föreningen 1,0918 %
 • Föreningssnamn Brf Lyfta
 • Elkostnad -
 • Total driftkostnad -
 • Övrig Information Övriga Utrymmen : Det finns förråd 1-1003

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Kommunikationer Med 18 000 bostäder, 140 kvarter och 10 000 arbetsplatser kommer den nya stadsdelen Barkarbystaden inom loppet av några år att stoltsera som västra Stockholms nya knutpunkt. Det innebär att tunnelbana, fjärrtåg och pendeltåg i framtiden kommer att stanna i området. År 2016 börjar dessutom utbyggnaden av tunnelbanans blå linje och den nya sträckningen till Barkarby – med två stationer – beräknas vara klar 2024. Hela Järfälla har redan idag mycket goda kommunikationer och restiden är ca 15 minuter in till Stockholms city med pendeltåget. Från Barkarby går också bussar till Kista, Sollentuna och Danderyds Centrum. Butiker, service och skola Barkarby Handelsplats med sitt stora utbud av affärer, restauranger och service är sammansmält med bostadsområdet. Förskola och skola I dag finns tre förskolor i Barkarbystaden - Karlslunds förskola, Dalens förskola och nybyggda Herresta för- och grundskola. Herrestaskolan ligger mitt i Barkarbystaden och har plats för 400 barn upp till årskurs 5. Herrestaskolan uppfyller alla krav på en modern skola och är byggd med högsta tänkbara omsorg om miljön. I Barkarbystaden finns också ytterligare en skola för barn upp till årskurs 2. Fritid En tredjedel av Järfälla kommuns yta är naturreservat och nya Barkarbystaden växer upp intill Järvafältet som är ett av Stockholms största sammanhängande grönområden. Det går inte att berätta om Barkarbystaden utan att nämna Järvafältet som är en fantastisk tillgång för alla boende i området och som ligger precis runt knuten. Här finns mycket goda möjligheter till ett rikt friluftsliv med promenader, fiske, cykling, ridning och allt annat som naturen kan erbjuda. Mysiga Säby Gård med café och häststallar ligger också på gångavstånd och härifrån går flera promenadvägar ut över Järvafältet.

Övrigt om föreningen

Postfack Postfack för inkommande post finns på entréplan i respektive trapphus. Om du prenumererar på en morgontidning levereras den till lägenhetens tidningshållare vid lägenhetsdörren. Kall- och varmvatten Förbrukningskostnader för kall- och varmvatten ingår i månadsavgiften. Hushållsel Varje lägenhet har en egen elmätare. Ett multimedia- och elskåp är placerat i lägenheten. Placeringen av skåpet framgår av bofaktabladet. I skåpet finns huvudavstängning och jordfelsbrytare. Förråd Till varje lägenhet hör ett förråd i källaren. Storlekarna på förråden varierar beroende på lägenhetsstorlek. Cykeln går att parkera i cykelrum eller i lägenhetsförrådet. I husets källare finns också rullstols- och barnvagnsrum. Sophantering Kvarteret kommer att anslutas till det kommunala sop- sugsnätet. Det hanterar restavfall, returpapper och plast. Inkast finns i grupper om sex på tre platser på gården. Matavfall hanteras med avfallskvarn i köken kopplade till avloppet i varje lägenhet. Övriga fraktioner hanteras i ett miljöhus i öster

Parkering

Föreningen har ca 40 parkeringsplatser i ett gemensamt garage. Garaget nås direkt från trapphusen. Man kan anmäla intresse till en plats per lägenhet innan tillträdet. Turordningen för garageplats bestäms av tiden man skrivit avtal på sin lägenhet.

Tv och bredband

I månadsavgiften ingår bredband och ett basutbud av TV-kanaler. Leverantör är Com Hem.

 • Föreningsnamn Brf Lyfta

Området

Närservice

Butiker, service och skola Barkarby Handelsplats med sitt stora utbud av affärer, restauranger och service är sammansmält med bostadsområdet. Förskola och skola I dag finns tre förskolor i Barkarbystaden - Karlslunds förskola, Dalens förskola och nybyggda Herresta för- och grundskola. Herrestaskolan ligger mitt i Barkarbystaden och har plats för 400 barn upp till årskurs 5. Herrestaskolan uppfyller alla krav på en modern skola och är byggd med högsta tänkbara omsorg om miljön. I Barkarbystaden finns också ytterligare en skola för barn upp till årskurs 2. Fritid En tredjedel av Järfälla kommuns yta är naturreservat och nya Barkarbystaden växer upp intill Järvafältet som är ett av Stockholms största sammanhängande grönområden. Det går inte att berätta om Barkarbystaden utan att nämna Järvafältet som är en fantastisk tillgång för alla boende i området och som ligger precis runt knuten. Här finns mycket goda möjligheter till ett rikt friluftsliv med promenader, fiske, cykling, ridning och allt annat som naturen kan erbjuda. Mysiga Säby Gård med café och häststallar ligger också på gångavstånd och härifrån går flera promenadvägar ut över Järvafältet

Kommunikation

Med 18 000 bostäder, 140 kvarter och 10 000 arbetsplatser kommer den nya stadsdelen Barkarbystaden inom loppet av några år att stoltsera som västra Stockholms nya knutpunkt. Det innebär att tunnelbana, fjärrtåg och pendeltåg i framtiden kommer att stanna i området. År 2016 börjar dessutom utbyggnaden av tunnelbanans blå linje och den nya sträckningen till Barkarby – med två stationer – beräknas vara klar 2024. Hela Järfälla har redan idag mycket goda kommunikationer och restiden är ca 15 minuter in till Stockholms city med pendeltåget. Från Barkarby går också bussar till Kista, Sollentuna och Danderyds Centrum.

Parkering

Föreningen har ca 40 parkeringsplatser i ett gemensamt garage. Garaget nås direkt från trapphusen. Man kan anmäla intresse till en plats per lägenhet innan tillträdet. Turordningen för garageplats bestäms av tiden man skrivit avtal på sin lägenhet.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.